|
Во здраво тело здрав дух |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za ova si navistina vo pravo,sama se fakam ponekogas kolku mi e tesko da pocnam prosto me mrzi ama koga ke ja pominam krizata kako "droga" mi e sportot.Obozavam da sportuvam!
Togas sum nekako ponakva...golema vistina ima vo toa duhot zdravee... |
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
okolu ova NO PAIN NO GAIN,
se misli na boolkata - zarenjeto koe se pojavuva dodeka se vezba, ne na bolka od povreda;) sepak treba da se ima granica i da ne se zrtvuva formata na vezbata na smetka na tezinata |
|
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno ama ima i uste nesto dosta vazno neli doklku imame vospalenie na muskuli potrebno e prvo da pomine toa vospalenie pa da se prodolzi so vezbanje,a jas na vremeto dodeka vezbav profi bas ne se drzev do toa pravilo tuku ja obozavav bolkata vo muskulite zata sto samo taka cuvstvuvav deka sum ja postignala celta!
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve nekoe sovetce za toa kako da se ublazi zapalenieto na muskulite:
* legnete vo kada so topla voda i opustete se * istegnuvajte gi muskulite, na toj nacin ke se namali mlecnata kiselina koja se nasobrala vo muskulite i ja predizvikala bolkata * posle treningot istegnete se i napravete edno krugce so brzo odenje * stavete mraz na zapalenite muskuli dozvolete mu na teloto da se oporavi |
|
|
|
Antoaneta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Batt's edno prasanje da ne e mrazot malku stres za muskulite dokolku se pojako vospaleni znam preporacuvaat i nekoi analgetici...mislam deka mrazot e vo red ama dokolku vospalenosta e umerena!?
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa drzi i ova okolu jakoto vospalenie.
znaes razlicno deluvaat ovie raboti kaj lugeto. vo sekoj slucaj dobro e da se znaat nekolku nacini pa da se proba i da se vidi sto ke pomogne. mene na primer mi deluva koga imam zapalenie ako napravam po edna serija togas brgu mi pominuva. ama go sakam cuvstvoto na lesno zapalenie na muskulite:) |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ima mnogu jak vospalitelen proces(znachi koga e tolkavo da ne mozete voopshte da se pomrdnet od bolki)samo analgetik i miruvanje..nishto drugo ne pomagai da chekate vreme da pomine |
|
|
|
Antoaneta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno niz ova sum pominala...zeznav ednas rabota pa imav jako vospalenie! |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мој совет со долгогодишно вежбање... Се е ок ова што кажа мило, јас не сум практикувала воопшто мраз.. Туш да и тоа многу топол, перед легнување или после вежбање половина час се растопува 1 лажичка мед во пола чаша вода се испива и воопшто нема да има запаление.. Питај паталца тоа ми се случува секогаш кога форсирам и тоа многу форсирам.. |
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, вистината е дебела. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам време да правам нешто за здравјето. Доволно ми е што духовно се чувствувам здрав и мислам дека постојано и телото и духот ќе ми бидат здрави.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девизата е генијална, ама треба многу самоконтола и самодисциплина. Им завидувам на сите што се придруваат да неа и ги поичитувам во исто време.
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа девиза ме води, затоа успевам!!!!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Povtorno razmisluvam aktivno da pochnam so Yogata...
Koga toa go rabotam doma i sama bez instruktor...malku zabushavam.....prekrasno se chuvstvuvav koga imav obvrska dva pati nedelno da odam... |
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |