|
Во здраво тело здрав дух |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno ama ima i uste nesto dosta vazno neli doklku imame vospalenie na muskuli potrebno e prvo da pomine toa vospalenie pa da se prodolzi so vezbanje,a jas na vremeto dodeka vezbav profi bas ne se drzev do toa pravilo tuku ja obozavav bolkata vo muskulite zata sto samo taka cuvstvuvav deka sum ja postignala celta!
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
okolu ova NO PAIN NO GAIN,
se misli na boolkata - zarenjeto koe se pojavuva dodeka se vezba, ne na bolka od povreda;) sepak treba da se ima granica i da ne se zrtvuva formata na vezbata na smetka na tezinata |
|
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za ova si navistina vo pravo,sama se fakam ponekogas kolku mi e tesko da pocnam prosto me mrzi ama koga ke ja pominam krizata kako "droga" mi e sportot.Obozavam da sportuvam!
Togas sum nekako ponakva...golema vistina ima vo toa duhot zdravee... |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo e da se prifati i sport koj predstavuva golem napor na pocetokot. Koga ke se pobedi pocetnata kriza se dobiva posilen psiholoski efekt.
no pain -no gain |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има голема вистина во тоа :)
Континуирано спортување , избор на спорт кој ви причинува задоволство ( да се опфати и менталната нега ), а не спорт кој го практикувал/а комшивката /јата , братучедот ,пријателот па по некое време да ви стане обврска и терет.
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva aktivnost?
sto vezbate? a za ishranata nekoja nasoka za toa sto e zdravo....... |
|
|
|
Antoaneta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdrava ishrana +fizicka aktivnost=odlicna kombinacija
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ishranata e polovina zdravje...mnogu vnimavam i na ishranata i na aktivnosta
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so toa sto sme fizicki aktivni ni se zacvrsnuvaat muskulite ama i organizmot stanuva pootporen na bolesti. ova go zboram od iskustvo.
ajde koj saka da bide bolen???? da cujam |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пробувам да испровоцирам....ама слабо нешто
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баттс бејб што ми ти е
Кој сака да има здраво тело со навежбана става ок супер ..но кој не сака кога ќе го нападнат бубачињата ќе си лежи дома.. |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АБЕ КАКО ДА НЕ РАЗБИРАТЕ ШТО ЗНАЧИ ИЗРЕКАВА
значи изрекава значи: кога вежбате тогаш телото станува силно и полно со енергија, па подобро сте расположени и се осеќате позадоволни а и кога болестите ќе нападнат има со ќто да се борите АЈДЕ СЕГА ДА ВЕ ВИДАМ СИТЕ ПО ПАНТАЛОНЧИЊА И МАИЧКИ ТЕГОВИТЕ ВО РАКА (или кој што ќе најде) И......... за прва вежба во почетен став.... еден-два, два-два, три-два............. ТУКА ГЛЕДАЈ ДА НЕ ТИ ДОЈДАМ ТАМУ ПА ПОСЛЕ аааааа че видите вие......... што е ова Изменето од batt's |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тренираниот организам полесно се бори со болестите
ова е од лично искуство |
|
|
|
Arhitekt
Нов член Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa da ti kazam seksot e dosta dobar pricinitel na odlicna kondiciona forma
osobeno ako e nekoj kao mene(cel den i cela nokj crtam, pusam i pijam kafe) |
|
Potpis....
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |