![]() |
|
Прдење |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 21.Март.2009 во 11:15 |
Дали сте прднале пред саката личност ?
Не ми е јасно како тоа ја коа ќе прднам одма - Не ти е срам ! Ова - она, ваков си, онаков ! А она коа ќе прдне, тоа е смешно и нормално ? ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
аман бе збунет,..кај ти текна воа
![]() ![]() ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
sledniot pat pred da prdnes pocekaj ja i nea pa prdnete vo duet naprajte si kompozicija samo ne zaboravaj notite da si gi zapises
![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Stoi devojka vo avtomobil na semafor,a kraj nea Mujo zastanuva so svojot avtomobil.
Se gledaat dvajcata i edno vreme Mujo pocnuva da otvora prozor.Devojkava cela srekjna pocnuva i ona da otvora prozor mislejki deka Mujo nesto ke i kaze...A Mujo i vika:"Sto e...i ti li prdna?" ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Идам у вц во Миднајт у полупијана состојба и мочам. Влага до вц-то до мене една девојка и коа се распрде чоече страв ме фати ....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
IMAM BRATUCETKA I E TAZE MAZENA .
I MI VELI ZA SOPRUGOT NEJZIN . ABE MOJOV ISAV NEMA SAMO PRDI LI PRDI DODEKA idevme kako devojk i decko NE PRDESE ALI SEA KAKO NENORMALEN E ME OTRU ![]() Изменето од zaguben - 22.Март.2009 во 11:49 |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
![]() ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
и да. забораив да кажам. излагам од вц фрапирана од фактот дека женско може ко горила да прди и стојам пред огледало наводно се средувам а уствари чекам да видам која е дотичната горила...и јасно излага слаба тенка девојка во црно фустанче...кој би рекол дека таа ко ке пушти гас е ко вулканска ерупција.
|
|
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
SLABO I MALO ALI OPASNO PO ZIVOT ![]() |
|
![]() |
|
веги да ти паднат.
|
|
|
|
![]() |
|
BLU OVAA KOGA PRDNALA GO OZRACILA MESTOTO
![]() IMALO TAMU ZGOLEMENA RADIJACIA ![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
blu a kako se spravi so.......aromata,mirisot
![]() Изменето од KING35 - 22.Март.2009 во 11:58 |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
уф сиротка блу
![]() следниот пат ќе знаеш дека и гас маската се носи секаде ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |