|
Лаптопи |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Февруари.2009 во 16:59 |
Која марка од следните лаптопи е подобра?
Fujitsu Siemens, Toshiba, Acer, или Lenovo ? |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене, од искуство одат некако вака: Lenovo, Toshiba, Acer, Fujitsu Siemens...
Ако сакаш совет каков лаптоп да си купиш - тогаш моја препорака е дефинитивно Toshiba... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да од наведените Тошиба е без конк*ренција подобра, јас моментално имам два лаптопи и тоа тошиба презадоволен сум
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аха, ок..
А HP кај би се нашол во оваа ранг листа? Изменето од RebeL - 13.Февруари.2009 во 13:12 |
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па Hp и Тоshiba се на исто рамниште во нешто можи и да се подобри од тошиба :) незнам
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oк фала дечки!!
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dell или HP за секакви компјутер А од листта Toshiba.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 15.Февруари.2009 во 16:33 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега видов дека прашуваш и за HP... мој совет - немој, по никоја цена немој таков да купуваш... тие што се продаваат овде не се добри... еве, тројца познавам што имаат HP лаптопи - на сите им се расипа истото копче, левото на touch pad-от за кратко време откако ги купија...
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HP само од невада се купва се другото е за нигде што е кај нас.
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HP лаптоп не зимај ако мислиш да користиш Vista piracka никогаш нема да ја активираш
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas zedov HP pred 3 meseci i za sega e se vo red so levoto na touch pad-ot (a ne e kupen od Nevada) i kazi mi Dark Hacker ako sakam Vista piratska da stavam nema da raboti i zosto e toa taka???
RebeL: Koj i da go zemis ke bide super,jas na pr. Lenovo nikogash nema da zemam oti mi se grdi na izgled a mozi se i otrovni (hahaha) a HP zedov oti edno so imaat ubav dizajn drugo se i prvi vo svetot kako Nokia vo mobilnite. A mozi se dobri i Asus i Dell iako gi nema na tvojata lista. |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Асус се срање , безвезни се вкрај едни од понеквалитетните а дел се супер ама држат висока цена плаќаш многу повеќе а помалку добиваш. |
|
elen4eto_94
Нов член Регистриран: 15.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam istalirano vista ama mnogu e glup za razlika od xp ..
|
|
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мој совет е да си земеш Dell или Fujitsu Siemens. Тошибата што се носи кај нас веќе не е она што беше, истото вежи и за Lenovo. Леновото беше дел од IBM, но сега го купи некоја кинеска фирма и не знам дали ги задржаа истите стандарди од претходно.
Тошибате беше закон, но веќе не е. HP моментално е најпродаван, но за истите пари можеш да земеш многу подобар Dell со ист квалитет на изработка и подршка. За Fujitsu Siemens немам коментар, имам AmiloPro 2055 веќе третта година и душа му вадам, грее веќе како луд но не ми се случило да падне или нешто сл, има дигнато до 78 степени и ништо. Само пофалби за него. Инаку колку шо знам соработката меѓу Fujitsu и Siemens за изработка на заеднички лаптопи беше завршена пред скоро година и повеќе, така што се уште не ми е јасно како се продаваат под заеднички бренд. Ќе го заборавев HP. Иако е водечки бренд по продажба, лично сметам дека според квалитетот и цените на лаптопите не може да им парира на Dell и Toshiba. Acer и Asus воопшто не ги ставам во конк*ренција со останатите. Како и да е гласам за Dell од лично искуство. Скоро сите пријатели кога ќе заглават со компјутер ме викаат така што имам чачкано од сите брендови по неколку модели. Вакво е моето искуство |
|
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |