|
VW |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Септември.2008 во 12:47 |
||
mislam deka VW isto taka zasluzuva posebna tema... poleka ama sigurno VW prezema golem del na pazarot
sliki, komentari, zelbi, novosti itn....
|
|||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Авто мото
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e takvo iam, samo u sino.......najdobar Volkswagen ever.... |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е баш вакво сакам да имам и јас
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И Porsche влезе во големото семејство на VW! Сре, 21 Октомври 2009 17:01 |
Вчера преставници на Volkswagen групацијата за медиумите излегоа со соопштение дека компанијата планира во скоро време да превземе 49,9% од акциите во Porsche! Имено се работи за предходно најавено спојување и додавање на спортскиот бренд Porsche во ланецот на компании кои се наоѓаат во империјата на моментално најголемиот автопроизводител во светото Volkswagen. Предходно се најавуваше дека VW ќе превземе 42% за кои требаше да плати 4,9 милијарди долари, за сега да треба да плати 5,8 милијарди долари за 49,9% од акциите на Porsche. Целото спојување се планира да се заврши до крајот на 2010-та. Од VW неофицијално го пролонгираат спојувањето поради долгот од 10 милијарди евра на компанијата, долг кој се зголемуваше минатата година откако продажбата на нови автомобили насекаде во светото стагнираше. |
|||
Ne znam kako da pobegnem
|||
scorpius
Група Регистриран: 24.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
до сега мислев, дека возам наjубавата марка од Фолксваген - Ауди
изгледа, веке нема да е така... |
|||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од mungos80 - 08.Ноември.2009 во 17:51 |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
VW ќе го произведе најекономичниот автомобил!
Германскиот автопроизводител Volkswagen се решија да го произведат најекономичното возило на светот! Но само во лимитаирана серија од 100 примероци, изјавија од компанијата. Се работи за автомобилот наречен Formula XL1 кој ќе се произведува во фабриката на компанијата во Wolfsburg. Но останува нејасно како тоа би им се исплатило на Германците кога тоа се преголеми трошоци за серија од само 100 возила, Formula XL1 ќе се придвижи на гас и би требало да мине до 100 km со само едно литро гас. Изменето од емил - 31.Јануари.2011 во 16:53 |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Излезе новата "буба" "Фолксваген" одново ја измисли "бубата". Компанијата го претстави новиот иновативен дизајн за автомобилот. Новата "буба" ќе има порамен покрив, не толку округла форма, смалени прозорци и поостри странични линии. Ова е прво преструктуирање на "бубата" од 1998 година кога "Фолксваген" ја измисли "новата буба". |
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ushte da stavat cena kako shto prilichi na buba ., ke bide vo red ., ama vaka jok bratko., pak ke ostane trendsetersko vozilo
|
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Леле каква е, црвено бомбонче... 2012 Volkswagen Beetle Третата генерација на култната VW Beetle ја имаше премиерата пред и официјално да биде покажана на саемите во Шангај и во Њујорк. Таа доаѓа 73 години по претставувањето на
оригиналниот „beetle“ во 1938 година, модел што беше продаден во
неверојатни 21,5 милиони примероци, и 13 години по дебито на „новата
буба“ во 1998 година, која пак беше продадена во нешто повеќе од еден
милион, чие пак производство беше прекинато на крајот од 2010 година.
Конструиран е на истата платформа на која е и моделот Jetta. |
|||
goksibp
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 08.Јуни.2011 Локација: Netherlands Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дали некој ке сака да ми казе дека мозе да најдам делови за Volkswagen Multivan 2.4 96 god. може и на маил да ме известите благодарам
|
|||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |