![]() |
|
Форум & реалност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 53> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Well..., има нешто гладно во тебе... се гледа дека имаш апетит...
![]() А за што, како, зошто... самиот си знаеш најдобро...
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...abe...
vi vaka sea...
"mojot socijalen zivot e narushen, bashka... moeto virtuelno alter ego e pogladno od onoa obichnoto vo realnosta, a i libidoto... pa sea ostanue flertot kao opcija za zabava na forum i nadopolnuvanje na gorespomenatoto, a mojata imaginacija ke si go dopolni ostanatoto"
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
jas sum obratno.....sekojdnevno sum "prinudena" da filozofiram do "mile volje"...i koga sakam i koga ne sakam
![]() ![]() i navistina forumov e super terapija, kako sto nekoj prethodno go narece...
![]() Изменето од Lilija7 - 06.Септември.2008 во 00:52 |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
So tolku sekojdnevni problemi i obvrski kaj da najdam zrtva sto ke gi slusa moite filozofiranja i prasanja koga ke mi tekne mene...ovde barem komu mu smetam ne mora da me cita,jas da si kazam...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
форумот е како ментална термоминерална бања ... со колективно шлапање во виртуелни базени ... некои потоа се чувствуваат подобро, некои полошо, а некои само ја валкаат водата
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Jas sum Gepeto, a zbunet e Pinokio, drvenoto momce sto sakase da stane covek. Ne sum postignal nisto poveke vo zivotot od zbunet, kako sto Pinokio e zivotnoto delo na siromasniot konduradzija
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
zad sekoj nik stoi, sedi ili lezi ( koj kako preferira ) licnost
licnostite gi kreirat nikovite luda rabota bi bila nikot da ja kreira licnosta no koj da go znae ima koi zabeguvaat ![]() Изменето од anakin - 05.Септември.2008 во 18:53 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Izrazeno vo procenti veruvam deka poveketo se zapoznavaat, pa neli ima i sobiranki, ne mislev na vrska ili seks
|
|
![]() |
|
Realniot zivot e mnogu povrzan so forumot od ednostavna pricina sto od tuka luge se zapoznavaat i vo realniot zivot prodolzuvaat ili se ostavaat
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
mozebi si vo pravo anastea, no sepak mislam deka covek ne moze koj znae kolku da glumi, bilo vo ralniot zivot bilo tuka na forum! Postovite mnogu iskazuvaat za osobata, no ne iskazuvaat dali e realna ili ne... sekoj na svoj nacin gi svaka postovite, nekomu mu e smesno nekomu mu e cudno a tret se nervira... tesko e so napisani zborovi da se razbere covek, i da svati tocno taka kako sto drugiot go mislel
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ќе ја цитирам мамма... дел од еден нејзин пост кој многу ми се допаѓа:
![]() Понекогаш, можеби несакајќи, со нашите постови предизвикуваме контраефект од оној што сакаме да го постигнеме...
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
i da znaes deka si vo pravo, gledano od strana, bas takov vpecatok se dobiva ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
форумот е пред се место за забава, и за мене место каде што можам да си ја олеснам душичката... на никој нема да му смета што и да кажам... и сето ова испаѓа како еден голем дневник, каде што си кажуваме што сме јаделе, што сме пиеле, како се чувствуваме денес, кој не изнервирал, а кој не насмеал...
нормално дека секој од нас има тропнато некоја глупост овде... било вистина или лага, па ни јас не сум чиста солза ![]() можеби не треба да сум секогаш толку многу отворена кога пишувам постови... не се знае кој се чита овде... ама тоа е... многу зборувам... јбг ![]() а форумот и реалноста не се едно исто... јас сум бисерна, ама бисерна не постои во вистинскиот свет... таму сум ............ ![]() ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |