|
Бодибилдинг |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa sonce zatoa ke si se istusiras vo teretana (ili ako ne sakas da se tusiras po teretani kako mene), ke si se izbrises ubavo ke se naobleces i parnoto na 16ka vo kola :))).
Iskreno jas pred da pocnam da vezbam se neso mi falese Redovno neso me bolese, de ne mozev da jadam, de ne mozev da spijam.... Otkako pocnav da vezbam nastinav samo ednas i toa zasto bev na vinoskop vo kratka suknja (znaci apla sum si go barala na provev)... I toa go resiv so dve dupli dozi multivitamin. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова со имунитетот навистина ми е важно, нема зошто да не ти верувам ако кажуваш од искуство. Можеби, поважна придобивка (и мотивација) би ми било од се друго.
Еве конкртетно од што се плашам: имунитетот ми е катастрофа, веднаш се разболувам на плуќа, и тоа многу лошо, и сега ако се испотам, а нели се потиш убаво, мислам, тоа ми е страв, да не се разболам |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
welcome
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарааааааааам
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. За кого НЕ се препорачува вежбање бодибилдинг.-Za toj sto ne mu se vezba
2. Какви ефекти можам ДА ОЧЕКУВАМ од бодибилдинг.-Kolku ke vlozis tolku ke dobies Zdrastveno sigurno podobro...pojak imunitet i sl. ova od licno iskustvo kazuvam... 3. Какви НЕСАКАНИ ЕФЕКТИ може да се појават од бодибилдингот.-Nesakani efekti moze da ima samo ako ne pazis i ti padne teg na glava ili nekoj drug del od teloto 4. Колку часа на ден/неделно се препорачува.-Rekreativno so vkluceno kardio -saat i polovina e dovolno, 3 pati nedelno 5. Дали ако имаш вишак некое килце прво треба да се симнат па да се вежба (за да не се набиеш) или пак уз вежбањето се симнува?-mastite se topat so vezbanjeto nema potreba od dieta prethodno...tuku zaedno dieta (dieta znaci pravilen rezim na ishrana) so vezbanje 6. Дали постои старосна граница за вежбање?-da...koa ke umres ne moes da bildas 7. Кој клуб во Скопјево би го препорачале?-onoj koj ti e najblizu 8. Дали некоја евентуална медикаментозна терапија смета на вежбањето?-zavisi na sto mislis. Ova od licno iskustvo, no najubavo e Gjoroski da ti pojasni...toj e vrvot vo ovaa rabota... Изменето од blueprayer - 08.Декември.2009 во 19:15 |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас да прашам нешто а да не испаднам сељак.
Вака. Си вежбам јога неколку години и добро ми е. Повремено (кога имам време) вежбам куќен фитнес по касета (Синди-минди, и нашава Мелина). Во последно време осеќам потреба да направам нешто повеќе за себе односно своето тело. Гледам луѓево сите по теретани вежбаат и се задоволни од резултатите. Годините си врват, а ја нејќу да станам баба со нозе у “V“ или “О“ и меса свиснати. Јас никогаш не сум била во теретана, и размислувам да почнам да одам, но прво молам вака кој е поупатен да ми одговори: 1. За кого НЕ се препорачува вежбање бодибилдинг. 2. Какви ефекти можам ДА ОЧЕКУВАМ од бодибилдинг. 3. Какви НЕСАКАНИ ЕФЕКТИ може да се појават од бодибилдингот. 4. Колку часа на ден/неделно се препорачува. 5. Дали ако имаш вишак некое килце прво треба да се симнат па да се вежба (за да не се набиеш) или пак уз вежбањето се симнува? 6. Дали постои старосна граница за вежбање? 7. Кој клуб во Скопјево би го препорачале? 8. Дали некоја евентуална медикаментозна терапија смета на вежбањето? Однапред благодарна |
|
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pocnuva sezonata na zgolemuvanje na muskulnata masa
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne si ne si
|
|
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ме нема на сликите, ама не сум ни јас така лош
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site se top
|
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е ова, нема билдери
а ни билдерки |
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со среќа мускулите
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |