|
Одберете ако можете... |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Јуни.2008 во 21:20 |
..."GO TO HEAVEN FOR THE CLIMATE-HELL FOR THE COMPANY"...
Mark Twain ...da predpostavime deka ima Raj i Pekol...sho mislite vie, kaj e pozabavno i kaj ima poishe luge otideno dosea??? Изменето од mamma - 11.Јуни.2008 во 21:26 |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo posledno vreme mislam deka pekolot e poaktuelen,pa najverojatno tamu ima bolje zurka
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ja mislam deka zurkata e u pekolot,poso poveke guzva ima tamu..
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... Umrela nekoja Kumanovka i doshla pred portite na Sv. Petar...
Sv. Petar ja prashal _ Kolku pati vo zivotot si go izneverila mazot? -Niednash... odgovorila Kumanovkata - Tebe ti e mestoto vo zlatnata soba- i rekol Sv. Petar ...Po nekoj den doaga Veleshanka.... i Sv . Petar i nejze i go postavil istoto prashanje... - Ednash... odgovorila Veleshankata... -Ednash ko niednash... tebe ti e mestoto vo srebrenata soba... po nekoj den doaga nekoja Skopjanka ... i Sv. Petar pak prashuva: - Kolku pati vo zivotot si go izneverila mazot? - Aj Pepi ne masiraj... so gluposti.... shto mislish nemav po pametna rabota .... pa da brojam... - mu odgovorila Skopjankata - Tebe ti e mestoto vo mojata soba- ja rasporedil Sv. Petar... .... Kolku i tamu ima red i pored... neznam... ama.... |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aјдеее.....што беше ова вицот за скопјанките
Изменето од RUSHKA - 12.Јуни.2008 во 00:11 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci sobata na sv.petar e popolna od rajot a?
|
|
respect my authoritaaa
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i Pero i rekol na zenata pred da umre... ...zeno, zenichke...ja otidov...da si mi zdrava i ziva ama nemoj sluchajno da se rabotish posle mene, posho ke se prevrtuem u grob... ...NEEEEEEEEEEEEEEE, kako taka be Pero Mili moj... ...Pero si oshol na onaj svet, koa doshlo vreme posle edna godina na parastos da se ide, arno ama zena mu ni grobot ne mu go znaela, pa otishla kaj grobarite da gi prasha... ...abe, kaj lezi Pero moj...da ne znaete deca...??? ...KOJ PERO BE......CEK...AAAAAAAAA PERO PROPELERO...ENE TRETA OD LEVO... ...f**ken hell, on earth... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pekolot ne primat mamlazi kako nas
vo rajot nema mesto od veronauticarite ostanuva da ostaneme tuka kako duhovi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пеколот е за хероите
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo rajot e sigurno dosadno-nema ziv covek
|
|
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега брзо читав извадоци од Пеколот на Данте и уште сум под влијание на грозните слики. Така да, бирам рај сега за сега...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najubav e makedonskiot del od pekolot
tamu nema cuvari |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ta tie neli se negde meguprostorot....i se vrakaat nazad... odnosno... treba da odrabotat... ne se dostojni za rajot...ama ne se ni tolku greshni za vo pekolot.... |
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam ne e bitno kade si tuku bitno e so kogo si sto znaci mojot izbor ke zavisi od drustvoto...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |