|
Трансфери 09-10 |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Јуни.2006 во 14:59 |
Како и секоја година, пред секоја сезона актуелни се трансферите, Анри дефинитивно потпиша 4 годишен договор со Арсенал, исто така за топџиите потпиша и Росицки, додека пак Шевченка дефинитивно е новиот член на Челзи... Кои се другите новости???
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.sportnews.it na stranicava procitav deka primarna cel na milan e diara, no tie na spisok za mozni napagaci gi imaat i eto i drogba zatoa sto i dvajcata izjavile deka sakaat da ja promenat sredinata za mene licno eto ke bide perfektna zamena za sheva a za drogba i ne sum sigurna
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
колку што јас знам на мета на Милан е шпицот на Манчестер, Ван Нистелруј Иако оваа комбинација не ми се допаѓа... А не е исклучено и ако Јувентус испадне од прва лига, неколку играчи од Деле Алпи да сепрефрлат на Сан Сиро
|
|
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auu ne sakam igraci od juve da doagaat u milan duhce
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сепак има таму играчи кои што на драго срце би сакал да се најдат во црвено-црниор дрес верувај И јас не го сакам Јувентус ама ич, но факт е дека има и тоа како светски јаки играчи,и замисли кога би се споиле со нашите од Милан, ауу еуфорија
|
|
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
celzi go bara i roberto karlos e ne mi se veruva mi se smaci veke od niv
|
|
strucnakot
Нов член Регистриран: 06.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chelsea preteraa ,mourinho stvarno se zanesuva ima go Abramovic i saa ke se fale so tii transferi
|
|
fudbal
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo sto slusnav deka Krespo ide vo Inter kako pozajmen igrac na 1 godina,a Sol Kempel potpisal za Portsmut
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ibrahimovic za 28 mil evra ke ide u Milan of mori majko lele kolku ne go sakam majka bar u milan konj eden
Изменето од angelwings - 10.Август.2006 во 13:33 |
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moram da ja popravam gornata informacija Ibrhimovic sepak odi vo Inter namesto vo Milan toa e najnovata vest za koja mnogu mi e milo
Изменето од angelwings - 10.Август.2006 во 13:33 |
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
balak ojde vo celzi
tolku znam
a bekam saka da go ukine dogovorot so real i da odi vo inter
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Реал нуди 80 милиони евра за Кака Кралскиот клуб од Мадрид е готов да му понуди на Милан сума од
неверојатни 80 милиони евра, за да оваа екипа во своите редови го добие
извонредниот напаѓач Кака. За да се реализира ваквата намера
мадриѓаните во текот на следната недела планираат во Милано да испратат
делегација која ќе се обиде да го убеди раководството на Милан во
своите намери. Неофицијално, за Милано ќе патуваат Мијатовиќ и Балдини.
Овие двајца влијателни функционери на Реал веќе разговарале со
менаџерот на Кака, Гаетано Паолино, меѓутоа нивната намера најверојатно
ќе биде тешко остварлива, бидејќи раководството на „росонерите“ реши да
го задржи најдобриот свој играч и во следната сезона. Извадено од Утрински Весник |
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕДНАШ МИЛЕНИК ЦЕЛ ЖИВОТ МИЛЕНИК
"Многу ми се допаѓа играта на Ето. Станува збор за млад фудбалер, но
јас сум романтичен по природа. Кога би бирал веднаш ќе се одлучам за
камбек на Андреј Шевченко. Кај Украинецот постои желба за да се врати
на Сан Сиро. Немаме никаков проблем со неговите годишни побарувања.
Постојат реални шанси околу 80% тој да се врати во Милано. Го сакам
како сопствено дете и секогаш ќе има место за него во мојот тим". Иако Берлускони не го спомнува името на Роналдињо, шпанските медиуми излегоа со информација дека Милан в понеделник ќе достават официјална понуда вредна 100 милиони евра. Извадено од весникот Вечер |
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интер предлага замена на Адријано за Ето Италијанскиот првак Интер, е готов да му предложи трампа на каталонскиот гигант Барселона, според која напаѓачот Адријано би заминал во редовите на шпанскиот прволигаш Барселона, а во спротивен правец би пристигнал камерунецот Самуел Ето, пишува во вчерашниот број на шпанскиот дневен весник „Ел Мундо Депортиво“. За ваквата можност како што дознава овој медиум било разговарано на заедничката вечера, која ја организирал поранешниот член на каталанскиот клуб Луис Фиго, а сега член на Интер, со првиот човек на Барселона, Жоан Лапорта. Италијаните предвидуваат и поголема парична сума за трансферот на Ето во нивниот клуб, која засега остана во тајност. Лапорта посакува во следната сезона во своите редови да го има двоецот Адријано - Роналдињо кој според него и досега одлично функционирал во редовите на бразилската репрезентација. Извадено од Утрински Весник |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |