![]() |
|
ВМРО - соэдавање и дело |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 55> |
Автор | ||
Tome5 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 24.Мај.2008 во 07:54 |
|
sakam skopsko
Denesnoto VMRO e osnovano kako VMORO sakam skopksko Изменето од Boogie - 24.Мај.2008 во 12:14 |
||
![]() |
||
is no good ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
denesnoto vmro e osnovano kako mro!
|
||
www.komiti.org
|
||
![]() |
||
Tome4 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
Vistina li zboruvas-dai mi link ili mi obijasni-da se naucam na vistinska istorija .sakakm skopsko.Megutoa-koi go e sozdal VMRO-potocno-koi sa lugeto.sakam skopsko
|
||
![]() |
||
__ __ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
|
Владко,
сега сме баш по темата, се прашаш за устава на организациjaта напишан од Гоце Делчев дека пишувало - член може да е секој Македонец. Знаеш ли коj е Иван Гарванов? Изменето од macedon_alex - 21.Јули.2009 во 13:23 |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Знам кој е и? Изменето од macedon_alex - 21.Јули.2009 во 13:24 |
||
![]() |
||
__ __ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
|
и това е ОК за тебе? немаш проблеми? Изменето од macedon_alex - 21.Јули.2009 во 13:27 |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
А зошто да имам проблеми со еден кој ги земал шифрите и целите на организацијата од Иван Хаџи Николов и со помош на нив, он си основал свој устав......и свои цели.. Жално е што Иван Хаџи Николов се самоуби поради него...... На крај го стигна и него к*ршумот.. А што има врска тука Гарванов со МРО, не ја разбирам поврзаноста..... Изменето од macedon_alex - 21.Јули.2009 во 13:24 |
||
![]() |
||
|
На крај крајава уставот е пишуван 1902 година, од страна на Гоце Делчев и дури и работата на Иван Гарванов не била признаена од страна на Делчев..
|
||
![]() |
||
|
Ние тука не разговараме за Берлинскиот Конгрес и Руско-Турската војна, ние тука разговараме за ВМРО, и за тоа под која територија припаѓало Одринско......ти тоа ме праша, ја тоа ти одговорив....
А за ВМРО дека се борело под за Бугарите, малку си грешка тука........малку повеќе де.. Изменето од Vladimir88 - 07.Јуни.2008 во 10:54 |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
![]() 20 Jули |
||
![]() |
||
Соловиев ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 76 |
|
Ќе да е 20ти јули
Изменето од Boogie - 23.Јули.2009 во 17:53 |
||
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
|
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
е да - тогава се е користила илинденската азбука
|
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Точно така
![]() |
||
![]() |
||
Соловиев ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 76 |
|
Причина,зашто ми беше избришан постот?Постот се бриши,тоа на сликата не.
|
||
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |