![]() |
|
Моето милениче(фото) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | ||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
штурец. се вика Змејко
![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
ЕВЕ ЈА ПАК МОЈАТА ЉУБОВ
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
MiroslavG8 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
|
a ova e mojata
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
аиииииииииииииииии какво е слаткоооооооооооооо....љуби га дада
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lisa ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
![]() Кичо ![]() ![]() Изменето од Lisa - 06.Јуни.2008 во 18:12 |
||
![]() |
||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
dzukelce slatko....
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() izvini sto ke te razocaram, ama ne e dzukelce! naucise prvo za rasite pa posle davaj komentari!!!
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
|
абе дечки не се лутете така. па и џукела да чувате не е срамно и тоа е од крв и месо. најискрено мене баш тие вие што ги викате џукели ми се најслатки и највеке жал ми паѓа за нив.
|
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
ne se luti blackeye ..jas taka gi oslovuvam kucinjata..a za rasata mi lici neshto kako zagar ...ne znam.. |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
blue toa i mi beshe poentata..jas imam doma kucka melez ja cuvam 13 godini.... Изменето од fiks - 13.Јули.2008 во 16:34 |
||
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
ne e zagar, labrador e..ama site mislat deka labradorot mora da bide crn! a ne znaat deka ima zlatno zolt( i crvnekast), cokoladen i crn!
ne da se lutam mnogu
![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
e jas mnogu sakam zlaten retriver da imam ...ke go nabavam koga i da e....a i labradorite se mnogu ubavi kucinja i pametni...slikata ne e mnogu kvalitetna a inaku ke go prepoznaev koja rasa e..
|
||
||
![]() |
||
|
бел ретривер....таман
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |