|
Статусот на жената во Кyранот |
Внеси реплика | страница <1 363738 |
Автор | |
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
~,,~imase edna tema so naslov~religija sto ja osloboduva zenata~ili neshto slichno se misleshe na islamot ,a isto taka i Muammed donel nekoi zakoni da se oslobodi zenata~,,~ prashanjeto mi e ~zoshto ima potreba od seto toa? ako navidum tolku ste liberalni vo odnosot mashko zensko
|
|
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pecatna greska ...ma nemoj idi kazi mu na nekoj drug - inaku citatite od biblijata si gi izvadil od kontekst i i ti toa dobro go znaes .... kako i da e sekogas koga ce se najdete vo tesno se pravite nepismeni i demek vie ne ste razbrale ... i sto ce ti e marija .... ti barase nekoj da ti odgvori imas odgovor i povece od odgovor.....sega ajde da se vraime na temata .... |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Внеси реплика | страница <1 363738 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |