|
Мотив,причина,повод за напуштање? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | ||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:59 |
|
Што ќе ве натера да го напуштите вашиот долгогодишен партнер , иако знаете дека многу ве сака?
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ljubomorata i posesivnosta negova, definitivno ako se pojavi kako netrpelivost...ne davam na nikoj da me gazi i posedue do kraj...taka treba da bide...ljubovta e da go sakash partnerot so site negovi vrlini i mani...nikoj ne e sovrshen...kaj sekogo ima utka nekoja...treba so vreme da se misli na se toa...ne otposle da proba nekoj nekogo da menuva...biva svashta posle...
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi se slucilo ova ednas....mislam seuste sum mlada ama decko mei so kogo idev 3 god.dodeka bev sredno go napustiv onaka bez pricina,zatoa sto se mi bese MONOTONO I DOSADNO I IZZIVEANO i zatoa..........
|
||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас веќе загазив и сега не знам што да правам.. |
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако и јас него го сакам-а тој веќе мене како што велиш многу-тогаш зошто напуштање? Ако ме сака-нема да стори нешто што би ме повредило. Но ако мислиш на пример ако јас веќе не го сакам-па да најдам причина да го оставам, тоа е друго. (“Учини бар један погрешан корак да лакше одем од тебе“) |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
realna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se kaes? |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
realna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И потоа си најде некој подобар вредеше тоа што се разделивте? |
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.............НИКОГАШ ЗА МОЈАТА ЈАКНА НЕМАШЕ МЕСТО НА ЗАКАЧАЛКАТА ВО ПРЕДСОБЈЕТО,ЕТЕ ЗАТОА.. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A IMALO BAREM ZAKACKI?????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ЗАКАЧКИ КОЛКУ САКАШ...ТОА БЕШЕ МОТИВОТ!!!...ПРИЧИНАТА Е ШТО....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da,sekogas sum vo potraga po nesto novo
|
||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Понекогаш се каам, ама сепак не го оставам...а понекогаш пак не можам да замислам да го оставам не знам
|
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako otidam da rabotam na brod ili naftena platforma
|
||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |