![]() |
|
Мајка му |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Автор | ||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne ocekuvam da me saka kako rodena kerka, ni pak jas da ja sakam kako rodena majka. Megutoa za pocituvanje ke ja pocituvam do onaa mera kolku i taa me pocituva mene. Mozebi nekogas i jas kepopustam,nekogas taa ali ako ima razbiranje ke ima i mir. Koj znae, mozebi i ke ja zasakam
![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Не знам која е и не сакам да сознаам барем не додека не дојде време за дознавање...
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Ima mnogu posesivni majki, ima mnogu posesivni devojki-zeni, se e do toa kakov spoj ke se napravi |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Е де и било здодевно, можеби сакала да најде некоја игричка и нашла нешто друго, да била некоја друга дечкото би се нашол во незгодна ситуација а не таа да трпи глупости од мајка му... |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
мислам дека свекрва никогаш не се сака,само се почитува...............и мислам дека тешко е да ја речеш МАМО......(барем јас сега тоа го замислувам тешко,а тогаш сигурно уште повеќе)
![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Јас баба ми ја викам мамо.
|
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
ej kakvi ste..od sve teatar pravite...pa se zezala samo zenata,ne mislela nisto loso ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
||
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
зависи и како е речено тоа...........иста реченица различно изговорена различно се прифака(ова требаше во зборови да го пишам)
|
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
![]() ![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
granny
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Pa vo slucajov jas voopsto ne bi ni zapocnala razgovor so majka mu za toa sto toj ima vo kompjuterot...se sto imam da kazam,ke mu kazam nemu licno...a majka mu mozam samo da ja pocituvam,se dodeka ne mi se mesha vo mojot zivot
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
ShmIzLi4kA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
|
eve lugje ke vi kazam eden moj primer...gi zasakav roditelite na deckomi poveke od sto gi sakam moite..
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |