IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 96979899100 240>
Автор
Порака
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 20:33

Трпана решила да оди во теретана да се затегне малку, кога таму инстукторот еден висок, згоден, плав...
- Дечко што правиш во сабота вечер?
- Рамења и гради!
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 20:36
.......... mu se javuva prijatelkava na Trpana po telefon i ja prasuva sto pravi ..... eve veli Trpana , mu go dzvakam na Trpe ..... mislis mu go pusis , veli prijatelkava ...... e , i toa kje go pravam ama ako mu se digne ...........
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 20:58

Pitali cigu:
- Koja ti je omiljena boja?
- Karirana!
- A piće?
- Može
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 10:37
..... Izgubio Ciga klešta, pa poređao 10 sinova da ih ispita. Krene on od najstarijeg:
'De su klešta?
A bre, ne znam, živa mi majka...
Šta se kuneš u majku a lažeš! - i zakolje ga.
'De su klešta?
Ne znam. - kaže sledeći sin.
Ciga zakolje i njega. Kolje redom i na kraju pita i najmlađeg sina:
'De su klešta?
Ovaj ga gleda, gleda, pa reče:
Ma evo ti klešta, 'bem ti klešta, zamalo svi da izginemo!............
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 10:40
....... Vozi Ciga zaprežna kola Slavijom i naprvi saobraćajni kolaps. Policajac ga zaustavi:
Pa, Cigo, sad ćeš morati da platiš kaznu!
Jao, gos'n policajac,nemoj molim te! 'Ranim deset gladnih usta, nego uzmi ti iz kola šta god 'oćeš.
Policajac pogleda a pozadi nema čega nema. Pronađe jednu flašu na kojoj piše "Kokosovo Mleko" i pomisli da bi to moglo da bude zanimljivo.
Evo uzeću ti ovo kokosovo mleko. 'Ajd, idi dok se nisam predomislio.
Ciga brže-bolje dohvati bič i vikne:
'Ajmo, kokose! ............
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 10:41
..... Kaže Amerikanac Cigi:
"Cigo, ako mi na brzinu nešto slažeš dobićeš dolar."
A Cigo mu odgovara:
"Rek'o si 2 dolara."  ..........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 10:43
........Naterala ciganka sina da se okupa (po prvi put u životu). Poćne da trlja mali ciga, trlja, trlja pa viće kevi: Mamoooo, skinuo sam prvi sloj!!! - Ako, ako, samo ti trljaj. Mamooo, skinuo sam i drugi sloj!! Ako, ako, samo ti trljaj još! Prođe još malo kad ciga-junior poće sav radostan: Mamoooooo, naš'o sam onu majicu što sam izgubio prošle godine!!..........
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 20:02
Нововенчан пар бил во брак едвам две недели.
Мажот,иако силно вљубен во својата жена, неможел веќе да издржи а да не излезе со другарите.Па и’ рекол на невестата:"Mиличка,ќе излезам малку ...ќе се вратам веднаш"
"А каде ќе одиш миличок?"
"Одам во кафиќ,сонце.На пиво со другарите!"
"Аааа,па ти сакаш пиво љубов моја?"- и го отвора фрижидерот и му покажува барем 25 различни видови на пиво од различни земји-од германско,холандско,ирско,какво уште не...
Мажов незнае што да прави и едино му текнало да рече:
"Да мила,ама во кафиќот...знаеш...имаат ладни чаши и..."-
Не стигнал ни да ја доврши реченицата, а жената вади од замрзнувачот толку смрзанта кригла што се наежила кога ја земала во раце.
Мажов,веќе блед и’ вика:
"Да,душичке,ама во кафиќот ги имаат и оние супер грицки...Нема да се задржам долго,одма се враќам,ти ветувам!!!"
"Mммм...сакаш грицки медено???"-отвара орманчето и почнува да вади чипс,пуканки,кикирики...
"Ама мила моја...во кафиќот...знаеш...пцујат и зборуваат  лоши зборови..."
"А-ха!!! Сакаш да чуеш погрдни зборови,кретену,а?Испиј го ебеново пиво во оваа ебена смрзната кригла и изеди ги ебениве грицки!!!
Ти си бре сега оженет,п**ка ли ти мајчина и ти нема да одиш нигде! Јасно ли ти е шупаку еден???"

И така си живееа среќно до крај на животот
трепкањетрепкањетрепкање
трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 20:19
...........zenile nekoj turcin , pa kako sto nalaga redot , mu nasle i nevesta ....... napravile toa svadbata , zaminale redovite sto treba da zaminat , i dosol momentot da gi zatvorat vo soba ...... arno ama , turcinov nekade slusnal deka po vekov hirurgijava naprednala i deka moze da mu vgradat na nevestana i nov junfer , pa za da se osigura deka nevestana e navistina junfer , zel i go ofarbal djoa indijanec e na voena staza ........... legnuva nevestana , toj se slekuva a taa pozinata go gleda i mu veli " a be sum videla razni , ama vakov saren ne sum videla " ..................
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 11:53
....... stojat dve plavusi na avtobuska i ednata go prasuva vozacot na eden avtobus ............. mozam li so ovoj avtobus do prilep ? ........... ne , veli vozacot ............. a jas , prasuva vtorata ...................

Изменето од miroslav_g8 - 29.Декември.2008 во 11:56
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 12:55
Se javuva plavusa na aerodrom i prasuva.
-izvinete kolku vreme trae letot do Pariz?
   Samo moment...
-Fala mnogu prijatno..

Odi plavusa vo pekarai prasuva,
   Kakvi kifli imate........
-moment i vika prodavacot.
   E pa dajte mi dva momenti i eden jogurt.

BOLJE DA NE ZBORAM MNOGUU [:D/]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 13:21
Okupi svećenik opatice u samostanu i mrtvački ozbiljnim glasom im priopći, da je pod oltarom pronašao k*rton.
Grozno!!!, - uzviknu opatice.
Hi, hi.., - nasmije se jedna.
Dalje svećenik izvijesti opatice kako je k*rton bio pun sperme, i kako je nedvojbeno u samostanu bio nepoznati muškarac.
Grozno!!!, - uzviknu opatice.
Hi, hi..., - nasmije se jedna.
Zatim svećenik pripomene kako je pronađeni k*rton na jednom mjestu bio i probušen.
Grozno!!!, - uzviknu jedna.
Hi, hi..., - nasmiju se ostale.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 13:22
Učestvuje Mujo na kvizu "Želite li da postanete milioner?" i već kod prvog pitanja nema pojma
Možete se poslužiti za pomoć: pola-pola, pozovite prijatelja i pitajte publiku?
Zvaću prijatelja.
Haso, ba! Ovde sam u kvizu, imam teško pitanje...
Dobro, reci koje je pitanje?

Pitajte publiku ili pola-pola?

Изменето од miroslav_g8 - 29.Декември.2008 во 13:22
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 13:23
Nema razlike između psa i k*r*a...
Gazdaricu ne želi, a susjedu bi rastrgao!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 96979899100 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.