![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 96979899100 213> |
Автор | |||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
...bate...ne ne leci..ostaj ne...barem spomenite ni se ubavi... ![]() ![]() ![]() Изменето од mamamd - 09.Ноември.2008 во 10:27 |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
jas kje ti platam ama nemoj da me lecis .......
![]() |
|||
![]() |
|||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
Нема излез - вие сами признавте дека боледувате од југоносталгичарство - мора да се лечи,а кога ке се излечи ке бидете најбогати луѓе на светот
![]() |
|||
![]() |
|||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||
Еххх мореее... А зошто дедоти не отишол да прави независна Македонија во Пирин или Егеј...??? Ех море... Па да си немале проблем со тие "горе", па ќе си направеле независна Македонија на делот во Бугарија или Грција и готово... Што мислиш зошто тоа не е така...??? Ех мореее... |
|||
![]() |
|||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||
И јас викам дека за вас нема излез... Кога ќе се излечите од ВМРО-вството, тогаш ќе станете побогати... ...во главата...!!! |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
Ех па немаше потреба од тоа ние знаеве дека ако на србите им ја дадеме војводина тие ке ни ја дадат јужната бановина ![]() |
|||
![]() |
|||
||
А ИНАКУ ШТО СЕ ОДНЕСУВА ДА ЈУГОСЛАВИЈА...!!!
ТОА ШТО ТОГАШ СЕ ИЗГРАДИЛО Е ТОЛКУ МНОГУ, ШТО ОВИЕ ДЕНЕШНИВЕ НЕМОЖАТ НИ ДА ГО ОКРЕЧАТ...!!! Ете толку...!!! |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
a ti si demek , mnogu bogat ?
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Јас сум Кумановец - скоро секој викенд одиме на Липково по риба а ти?
|
|||
![]() |
|||
||
Значи пак било со договор така...??? Акде нека ти биде ... ние сме им ја дале Војводина... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
znam .... minatata nedela citav nekade samo ne mi teknuva kade
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Да не идеше и во 2001 таму по риба...??? |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Неееееееееееее ние тито го слушавме и ги оставивме браќата во пиринска и егејска да бидат поклани како пилиња за да можеме на југославија војводина,истра и трст да и ја дадеме - затоа и денес ги величиме жикица и заморчек а нашите борци од пиринска и егејска не ги ни знаеме по имиња
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
2001 бев во лов,па малку и бам бам си игравме со другарите од липковско ![]() ![]() Изменето од Boogie - 09.Ноември.2008 во 10:38 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 96979899100 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |