|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 965966967968969 1024> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мммммм...екстра доручек...ќе ме натераш да го сменам мислењето за твоето балканско однесување
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како мислиш „за моето балканско однесување„ Изменето од vlad0 - 22.Ноември.2009 во 11:03 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар вкус Владе.Ама само пази забите ,пошто си уште на 16.....
Изменето од емил - 22.Ноември.2009 во 11:05 |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немај гајле. ама за да не се расипат забите еве ви
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
балканско однесување.......
дај кафе...дај вода...замеси пита...трк по чокаолада...давај ликер...побрзај ма...давај чаша...три дена нозе ме болат од растрчување а чоколадцето ќе си го земам Изменето од Andjelina - 22.Ноември.2009 во 11:09 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тако може.Ама после jеденье...е зодолжително....
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аааааа од мене неможеш да се оплачеш.Си ми ставила пред мене едно буренце пиво и си слободна да провиш што сакаш.Нели?
|
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не се лутиш еве ти и |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ќе ме прејадеш од сабајле...дај еден сок од портокал и едно чоколадо за во џебче и заминувам на пешачење...да потрошам некоја калорија
|
|
|
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и за крај на доручекот
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...мислев на „вистински“ сок од портокал
|
|
|
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега па претензии....Во криза сме.Што има тоа ке пиеме.....
|
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не грижете се за кризата дури сум јас тука се има и за секого
|
|
Внеси реплика | страница <1 965966967968969 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |