|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 9495969798 229> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А плус ако се возиш во двоспратните конзерви...оние што пред три години тргнаа од Кина навака, ама никако да стигнат...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тогаш филингот е пута два...ем триумфална ем „окото“ ќе го гледаш,па филхармонии,балети,куќата на Мајка Тереза,Гоце,Даме и остали борци...цело Скопје 2014 ко на дланка...ако стигнат до тогаш де...конзервите
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa,..i da stignat,..nema vrska ,..tie sekogash na konj ke bidat,....
konjite se sega u moda tuka,. .ko vo 18 i 19 vek ...na diviot zapad! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе стигнат де, далеку е Кина....ќе стигнат заедно со оние што прават телевизори и монитори во Бунарџик, што мешаа малтер со Грујо...или не почнаа, веќе се ми е збркано од пуста навала на инвестиции...
Туку...нели Уставниот стави некакво вето на тоа градењето....ама она министерката рече дека ќе градат понатаму...што стана со тоа...
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i gradat...koj i zoshto da go shljivi ustavniot...
|
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уствари да...заборавив дека Грујо ги посети и рече дека градат побрзо од нормалното...оти изгледа СДСМ им давале плата....
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro e so primetivte jad i beda vo skopskiot avtobuski prevoz
zatoa i se cekaat novite ednokatni i dvokatni avtobusi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bratot uvek se si znae,..pa i popraviot odgovor,..samo..
...samo,...mi kasni neshto ,..okolu 15-tuna godinchinja,..najmalku ....so svoeto znaenje,..kako , shto,..na koj nachin..itn.! |
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega k'e se zabrzaat rabotite ...otkoga rekoa deka nema da im platat...t.e. ke mozele da izbiraat graditelite???Lele mamo ova nekoj da go cue nadvor..ke se smee i 'ke se krsti...Ima nekoj sto saka da ne mu se plati odnosno nekoda[...vo idno vreme????
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
боље икад него никад
пази мирко к*ршум |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...vekje ni se smeat ,.vekje i nemora da chujat ili vidat... .shtom chujat deka se raboti za makednija... |
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не се ујдисале со Директорите а за работниците кој ги **е.Како и секогаш.А еве и платите скоро секаде доцнат....Важно да се гради ...иднината...Можеби ќе уведат ударнички значки ако немаат пари...па и ордени како на Алија Сиротановиќ....овие сиромашни со пари и дух.
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми падна чудно што никој не примети нешто смрдливо во изјавата на директорот на Бетон што ја даде на градилиштето заедно со Премиерминистерот Груевски. Чак и тие од Сител не приметија и ја пуштија во целост. Човекот нејќеше да лаже комплет па онака на крајот потивко рече: “ Да, се ни е платено, ете сега ни исплатија за Стадионот“ -немаше храброст да рече ЗА СЕВЕРНАТА трибина се однесувала таа исплата (трибината беше завршена за средбата со Шпанија. Мене и не ми текнува веќе кога беше таа утакмица).
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Деновиве имав дојденци од Германија. Ни муабети за се и сешто се спомна и за спорните куќни совети и проблеми со неплаќање на некои од станари на кој останатите ама баш ништо не им можат иако сите мака мачат со нив.
Онака по западно ни објаснија дека кај нив нема сакам/нејќам, едноставно “локалната власт“ одлучува (баш го наведоа примерот со фасадите на зградите) дека оваа година ќе ги фарба фасадите во резеда и точа, ти испорачува сметка ти си плаќаш и молчиш. Ова кај нас кај беспари (некој знам ќе рече дека се пари од буџетот) ем се бунат.Брееее Станарите не сакаат барокни фасади |
|
Внеси реплика | страница <1 9495969798 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |