![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9495969798 213> |
Автор | |
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
kako moderator bi trebalo da pazis sto pisuvas |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Бутел ако не ти се допаѓа напишаното, те молам прескакај ги моите постови, нема потреба да ги коментираш и да ми кажуваш што и како ќе пишувам!!!
Поздрав Изменето од moira - 08.Ноември.2008 во 23:23 |
|
![]() |
|
ima ima, moderatorot treba da e primer, a ne prv toj da vregja
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Никого не навредив, тоа е твое согледување на работите и не оди офтопик со муабети кои не се однесуваат на тема!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
http://uk.youtube.com/watch?v=-nHOZICfjDo
Верувам ова е песна за сите анти југоносталгирачи ![]() |
|
![]() |
|
Која дефиниција анти-југоносталгичари?
Ќе бидеч љубезен да ми објасниш што означува тој термин? |
|
![]() |
|
Ко Буги и ко Владимир
![]() |
|
![]() |
|
Дефиниција
Значи против све што викаат југоносталгичарите Ко што има Антифа и Анти-Антифа и Антизог мислам ми ја свати мислата нели Изменето од Царевић - 08.Ноември.2008 во 23:37 |
|
![]() |
|
Не се тоа анти-југоносталгичари туку се луѓе кои живеат во сегашноста и ја сакаат и почитуваат својата земја и Историја!
|
|
![]() |
|
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Не го спомнувај моето име, кој ќе го слуша Бугарот како ќе тврди дека тоа било бугарско име... |
|
![]() |
|
Ахахахахахахахх океј
|
|
![]() |
|
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Живела је Шугославија......
![]() |
|
![]() |
|
Хрватославија
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9495969798 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |