|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 9394959697 100> |
Автор | |
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди, зад нас е 2015 година во новава 2016 година ти посакувам многу повеќе членови, поголема активност на постојните и реактивирање на многу поранешни на кои им недостасуваш, кои те посетуваат, но не земаат учество со своите мислења на голем дел од темите. Ти посакувам многу поуспешна и побериќетна година тебе и на твоите драги членови |
|
Devojcence
Сениор Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakvi neblagodarni lygje postojat ne mi se veruva znaci. Toa mi e fala sto sum dobra. Jas sum si kriva. Ama ako.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди..
Ги собрав сите документи, душа ми излезе! И така стојам во германска амбасада со цела папка хартии и ми прелета една мисла - а што ако си се свртам на другата страна и си заминам?! Некој внатрешен глас ми викаше - оди си, што бараш тука!!! После некоја минута ми заѕвоне телефонот и еден мил (германски) глас ме освести со зборовите - Лина? - Авионскиот билет ви е испратен на мејл, датумот е 23.03.2015. Wow, фала.. Како да ми истури некој кофа со ладна вода.. Чекав уште цел саат додека дојде мојот ред, ама црните мисли ги немаше.. Тоа е тоа, 23.03!!!
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku prosti lugje ima znaci da se cudi covek.
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dragi idividovci i idividovki kazete mi nekoj lek za svrtena zila na vrat ke umram kolku me boli. :'(
|
|
Rob35
Група Регистриран: 01.Јануари.2015 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јависе на Ало Докторке/Докторе
Јас сум користел спортцки гел со масажа или уље за масажа За мускули сум користел Мобил Гел ( Алга Сан ) незнам дали можеш таму баш да го користиш за на врат. |
|
Rob35
Група Регистриран: 01.Јануари.2015 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јависе на Ало Докторке/Докторе Јас сум користел спортцки гел со масажа или уље за масажа За мускули сум користел Мобил Гел ( Алга Сан ) незнам дали можеш таму баш да го користиш за на врат |
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako se svrtela..
kje treba povtorno da se svrti masazha so krema na primer Изменето од outlook123 - 09.Февруари.2016 во 09:22 |
|
едно е - не се две
|
|
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најдобро да се обратиш на лекар, да не експериментираш премногу сама, лекарот ќе поцени и утврди за што станува збор, ќе ти препише соодветна терапија, доколку има потреба ќе те испрати на физикална терапија за понатамошен третман. |
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova vekje e Vistinski lekarski sovet..
dokolku samata ne mozhesh da procenish za shto stanuva zbor dragi... Изменето од outlook123 - 10.Февруари.2016 во 09:38 |
|
едно е - не се две
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-idividi,
gledam i odusheven sum od toa kolku si im drag. |
|
You live only ONCE!
|
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne mash problem so velichinata?, dragi?..
|
|
едно е - не се две
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag Idividi,
Denes edna moja mnogu draga prijatelka i nejziniot zivoten sopatnik dobija iselenichki vizi za Kanada.. Ne mozam da ti opisham koe chuvstvo na srekja i taga vo isto vreme vladeeshe so mene.. Tazna zatoa shto koj znae koga sleden pat kje ja vidam a srekjna zatoa shto se spasi.. A taa pa me teshi-ushte dva meseci Linche.. ..e dva dva, nekogash se kako dve godini haha Ushte pomalku od 50 dena dragi.. A da napravam spisok na se shto kje mi fali,m? |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера ми улета еден пост,од пар спортисти
кои земале виза за Канада.Со среќа нека им е! И убаво што избегале од мизеријава,а животот сам по себе секако со сите искушенија не е лесен каде и да си. Но не ми се допадна кога суштински ќе го прочиташ постот она "Оставам се во оваа скапана Македонија и заминувам засекогаш". Јас во целост она со Каракамишева,Зајковци и Грујовци го подржувам, но нипошто не би го имале тие делот во моето срце за да некои пријатели, спомени,домот,роднините и најблиските ги сврстам и изедначам со нив. Не сум некој носталгичар имав два неуспешни обиди да ја напуштам државава оти е мизерна за да мојот живот биде изборен глас и бројка од статистика. Но и двата пати кога се вратив и покрај неуспехот да се остане,тука пак се издигнував. Иако во таа еуфорија и не би им замерил...Секој нормален во ова децениско лудило секако ќе попушти за вакви ситници. Драг идивиди јас ова процедурално со еvangeline. |
|
Внеси реплика | страница <1 9394959697 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |