![]() |
|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 229> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
бре бре бре ........ демек , тие од внатрешноста се помалку граѓани на оваа држава за разлика од селаните кои благодарејќи на земјотресот видоа град ?
![]() ![]() или , зошто на пример не би направил метро или тамвајски линии наместо ГЛУПИ споменици на личности кои се спорни како дел од МКД историја ![]() Изменето од Анастеа - 17.Јули.2010 во 16:52 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
toa deka TIE OD VNATRESNOSTA SE POMALKU GRAGJANI si rekol ti ne jas
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
da se vratam na temata
abe gledam kako se gradi oficirskiot,,, teatarot abe kjef mi e da proagjam i sum svedok na gradenjeto na idno skopje glaven grad na makedonija samo cekam acika da go vidam.. sekoj gostin so kje mi dojde od stranstvo tamu kje go nosam prvo, neka se pokloni na mojot kral, pa poslem gostenje kaj mene doma ![]() Изменето од anakin - 16.Јули.2010 во 13:53 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
скопје 2014 е промашена инвестиција и проект во целост и глобала ..... од причина што скопје со сето тоа ќе наликува на уште поголемо село со семафори и кичерај наместо на град кој треба да се декларира како метропола и главен град . нема услови за нормален сообраќај , гужви од јутра до сутра и тако то .......... наместо да се размислува за некое метро или трамвајски сообраќај , се градат ГЛУПИ споменици и разно разни тракатанци ..... али , кога ќе се видат силните “ умови “ кои се јавуваат како идејни творци , ништо не е чудно
![]() |
|
![]() |
|
se mislam dali da predlozam
posle gradenjeto na skopje da stavat bista na gruevski koj edinstven gradel vo Republic of Macedonia ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Прочитај во Фокус на твојава тема за да не ти прераскажувам, убавина токму за темава со официркиов и остало које нам је оставила Краљевина Југославије, као окупатор Македонског дела...Вака вие се декларирате а ваму славеење на тој дел од историјата.Не сум на чисто што всушност славите и величите...ИЛИ ВКУСОТ НА ПАРИТЕ тоа ми се чини е основицата на СЕКОЈ ЗАФАТ?
Инаку навистина многу мисли малку време...за да се детектираат сите глупости на оваа власт па и повеќекратното зголемена вредност на скулптурите, издавањето на плажата на непостоечка фирма и гледај чудо ...БЕСПЛАТНО...или за во четири очи???
Безобразлукот е толкав да веќе и не се прикрива...Безобразно...и...КРИМИНОГЕНО....
![]() ![]() ![]() |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ne ne
kipot na gruevski kje go predlozam nekade na plostad, site da go vidat neimarot znaes so kje bide interesno vnucite koga kje prasuvaat dedo koj go izgradil ovoj teatar... gruevski vnucko a dedo ova fontana so aleksandar ubavata... grujo vnucko a ova kapija .. grujo vnucko a maticnoto.... grujo vnucko a mostovite... grujo vnucko itd itd... ima bre use prasanja i nemam vreme posle vnukot kje rece... dedo abe tuka se gruevski izgradil pa taa ti e toa vnucko.. posle nekoj so rusel se najde nekoj koj gradel ![]() Изменето од anakin - 16.Јули.2010 во 14:10 |
|
|
|
![]() |
|
да да ..... особено да прашуваат оние од внатрешноста
![]() |
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Тој Гујо со лопатата ги гади..или со народни пари се слади...ме прашува внучко а и ми вели дедо а ова зосто го викаат ЏОКЕР...затоа што така му се смее на народот внучко...
А кој ги потриши и си ги стокми четирите милијарди евра бонус од претходната влада ...Џокер внучко...А што ќе му се тооолку мнооогу пари...За ФАМИИИИЛИЈАТА внучко....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nema iskriveni licnosti,,, toa percepcijata ti e iskrivena od brakjata okolu tebe
cudo kako ne si go spomenuo skenderbeg Изменето од anakin - 16.Јули.2010 во 14:20 |
|
|
|
![]() |
|
има ......... лопатарот е прв од најпрвите
![]() |
|
![]() |
|
Скендербег не може да се спореди со Гујо.Тој е последен бранител од турските освојувачи.А овој ги освојува народните пари...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Убава ти е замислата, и сите си живееја среќно до крајот на животот...ама докажано е дека бајките не функционираат во реалноста. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |