![]() |
|
Сакам да прашам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 122> |
Автор | |||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Немој да кажеш дека имаш дозвола
![]() ![]() |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
не е моја...ама мож ќе ми препишат нешто на мое име
![]() се шалам... ме интересира чисто информативно |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Ако сакаат жениве може и тоа
![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||
![]() Треба да распишеме конкурс,малцинство сме со колешакава..а и вие имате професионалец
![]() |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
ние колешке ќе се извежбаме претходно...ќе ја викнеме и маца
![]() |
|||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
И Бела е со вас (ако ја примате
![]() Таа ќе ви дигне .. просек
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ја сум навежбана,нп..а за Маца
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
еееее... ве кинеме од старт
![]() прва слободна прилика одам на камник Изменето од sanja-a - 03.Јануари.2012 во 00:27 |
|||
|||
![]() |
|||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
||
нема врска, ќе слушнам на вести...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
||
., nema vrska koj i se zameril., gledajte sega da ne se zamerite .,..kako se namerachila ![]() i P.S kako vi trgnala rabotava ., za sitni raboti sho e sisigurno sigurno da dojdam i jas., a mnogu ubav toa pogledot od terasata ., za so papovka ., a pishtolskota ., toa nadvor ., e ubava senka ima de od drvcata ![]() Изменето од pajser - 03.Јануари.2012 во 11:15 |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
![]() |
|||
||
денес ме информисаа дека се плаќало и за пукањето и за метата....
а да си донесам јас мета ![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
||
СДП...
Што им е во главата на вандалите? ![]() |
|||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|||
![]() |
|||
||
Донеси го (ја) ![]() И за оние што сакаат само да гледаат (плашливци
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
СДП..се откажавте
![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |