![]() |
|
ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 173> |
Автор | |||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Не би рекол така дај малку поедностави ја работата, може не може секој да те разбере.
![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
доколку не се однесуваше постот на мене(што искрено,е повеќе од очигледно) во тој случај Меси ти си оф топик на темава,бидејќи не сме ни на РАЗНО ниту па на ФИЛОЗОФИЈА темата е ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ НАСТАНИ... |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
Hmmm... kakva koincidencija... koga go chitam tvojot prvichen komentar za Namibija, iskreno kazhano povekje od ochigledno mi e deka se ismevash. Ako e taka, togash dokolku jas sum nadvor od temata togash i ti si isto taka. Chuvstvoto e vzaemno, neli? Kako za tebe, taka i za mene... a kako shto zabelezhuvam spored reakciite i na drugite chlenovi istoto chuvstvo e spodeleno i so niv. Bilo kako, nema potreba da se opravduvash. Ako si mislela, togash sum replciral na tebe, a ako ne si mislela, togash ne sum repliciral na toa shto ne si mislela, tuku sum napravil komentar za neshto shto mnogu chesto se srekjava na nashiov forum, vkluchuvajkji ja i ovaa tema: Si plukame vo lice, a ne sme nitu svesni deka go pravime toa. ![]() Nema potreba da prodolzhuvame vo ovaa nasoka, da se vratime na temata. Изменето од Messenger - 23.Декември.2011 во 15:41 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
Radijator ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 153 |
||
Дали слушнавте дека владата т.е. јавната администрација оваа година ќе се воздржи од новогодишни коктели(ај за ова да речеме во ред) и доделување новогодишни паќетчиња за малите деца поради светската економска криза. Па добро бе, каков народ живее во оваа држава??? Нормални ли се овие бе....вие......АЛООООООООООО....
До пред некој ден најголем идиотски потег ми беше од пред 10 години кога Љубчо и компанија организираа бал во Александар Палас а на само 10 километри во Арачиново се пукаше на сите страни, ама ова што го слушнав пред некој ден е дефинитивно идиотски потег кој 100% мора да биде на прво место. Браво бе Грујо, гнасо , само така на овој глуп никаков и дебилски "народ"... Ме интересира вашето мислење??? Аааааа да, за малку ке заборавев, ВЛАДА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, мрш у пизду материну.... |
|||
Just because i see the world with my own eyes, that doesn't make me a sinner !!!
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
ama zatoa pa,...za reklami si odvolie desetici milioni,...a i za penkala i sl...60-tina milioni !?
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: "ВЛАДА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, мрш у пизду материну...." ...''greachov'' reche ![]() bog da chuva ,...jas li da kazam takvo neshto? ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
||
![]() |
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
![]() |
|||
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|||
![]() |
|||
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
Мерко: Македонци ја запалиле црквата во Лабуништа
"„Огнот во црквата во Лабуништа го запалиле верници од христијанска вероисповед, додека оние од муслиманска вероисповед само помогнале тој оган да биде изгаснат“ изјавил синоќа Рамиз Мерко, градоначалник на Струга за националната телевизија на албански јазик Алсат М......................." ...zamisli,..sakale da pomognat samo... ![]() ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
Шацимаркакис бара Грција да си го промени името во Хелас заради лошата репутација на истата
![]() |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
![]() |
|||
||
Тачи: Една телевизија сака да ме види мртов, па ја искористи сообраќајката
Да се заглавеше во лифт кој знае што ќе беше.... |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 173> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |