![]() |
|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 824> |
Автор | |||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
BI REKO L POVEKE NA BUGARITE, GRACITE, I.. DA NE GI ZABORAVIME SRBITE |
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
Не знам, не знам... чини ми се дека шиптариве имат повеке полза од ова.. дай сега обори ме.. ![]() |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Ама на нас нема да ни одговара тука е зајакот.. И да бидеме државиче колку Црна Гора(од 700 000) пак гордо ќе го носиме името Македонија |
|||
![]() |
|||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
||
aLBANIJA E EDINSTVENA OD SOSEDITE NE MAKEDONIJA KOJA JA PRIZNAVA CELOSNO, SOSE NAROD ,DRZAVA I CRKVA I NE SPORI SO NEA ZA NIKOE DRZAVNO PRASANJE, ZA RAZLIKA OD GRCITE-IMETO, BUGARITE-NARODOT-; SRBITE-CRKVATA. dali e dosta. ako si pusil treva moze seshto da ti se cini ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
dali te oboriv
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
Хехехеххехехх, па каде ще идете- нели сте на македонска земя...
ама лицемерие... дошли сте на гости - остана и да имате претенции към кучата.. да , ама не -вие ремонт искате да правите ,нели? а това за тревицата- не сум йас тийнейджър... ![]() Изменето од pagane - 03.Април.2008 во 13:10 |
|||
![]() |
|||
||
ма све е можно, али то - никако. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Za licemerie, toa ste vie, a za trevicata moze i po preporaka na doktor
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
pa obori me ti nekako |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
полза имате вие- шиптарчетата- да нема сигурност в Македония- да си разигравате коня како сакате- ама да помниш од мене- тая нема да я биде. ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
bla.bla.bla - abe bulgarce a zosto da nema sigurnot vo makednoija ni odgovara, i sto nema da ja bide
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ме разбра добро...
нема да я биде велика албания... како никога до сега не е била.. нема и да биде. Да припомня - знаели сме и знаем как да си говорим с вас. ![]() Изменето од pagane - 03.Април.2008 во 13:19 |
|||
![]() |
|||
||
ne sum telepat pa da te razberam so tie kratenki, ajde kazi ne se plasi (ne se srami)vo forum si. Kazi otovreno nema da bide ni prvoto ni poslednoto
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
||
Чакай малко. За какво лицемерие иде реч. Аз примерно и сега мога да кажа на македонските политици как много брже може да излезат от тоя кьор сокак, ама нема да ме послушат.
И какво лицемерие има в това, че открито заявяваме, че македонската история е тотално фалшифицирана и в момента се берат отровните плодове на Новакович. Пък и македонците да се замислят. Гърция се нема друга работа и най-големия и кеф е да се заяжда за името. България пък ей така, защото е лоша (много лоша by default
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |