![]() |
|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 229> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
iskriveni licnosti se misli
na jane sandanski karev goce delcev gemidziite kiril i metodij sveti naum cento i alexandar makedonski???????? Изменето од anakin - 16.Јули.2010 во 12:53 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Тоа затоа што сме си навикнати да си бидеме мизерни, па не ни прави голема разлика.
Оди види Французите или Британците дали нема да се поместат од точка заради ваква дебилштина. Тие протестираат секој ден за ситници и глупости- но тоа по наш аршин би биле глупости, зашто ние сме навикнати на крупни работи. Државата ни се уништува, ама ние сеуште не го гледаме тоа. |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
александар дефинитивно .... а и по некоја спорна личност како на пример мара бунева , тодор , ванчо и така натака ....... се мислам , кога веќе се ставаат споменици на личности заслужни за Македонија , што не би можело да се стави споменик и на МАРШАЛОТ ТИТО ? ........ па зарем малку заслужен е за РМ ? ..... а ?
![]() Изменето од МАРШАЛ - 16.Јули.2010 во 13:02 |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
znaes jas bi sakal
ova tema nekako da si ja zacuvame i za 20-30 godini da im ja dademe na nasite deca ili vnuci mozebi kje se iznenadis so tie kje pomislat za seto ova kazano vo 2030 koj znae sto se nebilo pisuvano vo 19 vek koga se gradela ajfelovata kula drzava mora da se gradi i vo dobro i pogotovo vo kriza.. si ima toa ekomonski pricini... site zneme deka new york se izgradil vo najgolema kriza i recesija.. ne izmisluva grujo topla voda |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
убаво е да се гради ама без намера да се КРАДИ ...... а уште помалку да се тоа прави поради кревање на политичкиот рејтинг по основ популистичка погубна политика во време кога се нема работа , пари во буџет од реални приходи и огромна невработеност ...... значи , куќата да се прави ама од темели а не од кров
![]() |
||
![]() |
||
|
toa e tvoj problem
jas sum makedonec i jas si go smetam alexandar za moj kral vo minatoto ti tuka ne mozes da pravis nisto so moeto mislenje som si go smetam jas si go sakam na plostad prosto e .. poprosto zdravje.... ako jas ne ubeduvam deka e tvoj ne me udeduvaj deka ne e moj so ima tuka da se filozofira denes se ide so plostadot po moj kjef utre moze po tvoj taman rabota site da se zadovolni... sekogas kje ima nekoj nezadovolen... toa ti e civilizacija... raste... mnogu glavi mnogu idei Изменето од anakin - 16.Јули.2010 во 13:11 |
||
|
||
![]() |
||
|
a tito???
ima si toj vo krugot na MTZ zlaten negov kip.....si ima koj saka da mu se pokloni... neka poveki tamu vo MZT |
||
|
||
![]() |
||
|
Тито ....... мислам и ценам дека треба да има и тоа на некое видно место ....... до крстот на водно ........ не би било лошо ........
![]() |
||
![]() |
||
|
а што се однесува до тоа дали некој е Македонец само поради тоа што се поистоветува со спорни личности од историјата или не е поради тоа што реално не се поистоветува , тоа е навистина проблем кој проблем само ни нанесува уште поголеми проблеми ........
![]() |
||
![]() |
||
|
super e tvoeto mislenje ama drugi ne mislat taka pa kje si ostane u MZT sega za sega ete kako se rabravme srekjni i veseli |
||
|
||
![]() |
||
|
нека е и така само да бидат СИТЕ навистина среќни наместо само оние блиските до “ пастирот “
![]() |
||
![]() |
||
|
site kje bidat
ej site kje se shetat eden den po plostadot nivnite deca kje se vencavat vo oficirkiot dom.. kje se slikat na plostadot mozebi kje odat vo teatar .. i vo filharmonija.. ova e napraveno za idnina ne za 2014... tuka ste malku utnale so mislata Изменето од anakin - 16.Јули.2010 во 13:24 |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Изменето од МАРШАЛ - 16.Јули.2010 во 13:28 |
||
![]() |
||
|
tie od vnatresnosta kje si zastedat pari za taxi, avtobusi, golemi
komunalii, zivci od soobrakjai metezi, blokirani semafori od stecajcite,
zdravje od zagaden zozduh od izduvnite gasovi,, itd itd... taka da i tie
se vo dobivka
treba da si platat za svoj glaven grad i da se srekjni so ne ziveat tuka ![]() Изменето од anakin - 16.Јули.2010 во 13:38 |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |