![]() |
|
ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 173> |
Автор | |||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Koga im se potsmevash na onie koi te podrzhuvaat toa e isto kako da se potsmevash na samiot sebe si...
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
||
Од која школа ти е тоа подсмевањето, да не е од кумровечката случајно.
|
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Zeksi последен пат опоменувам да се држиш до темата, а не до личните ставови на коментаторите.
Andjelina го кажа мислењето, го очекуваме и твоето мислење за темата. Не за претходниот коментатор
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
се потсмевам? како ве молам изведовте таков заклучок? има некаде смајли во мојот пост? изгледа мојот ник по автоматизам го поврзувате со цинизам и потсмевање...и со некои таму кумровачки школи |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
||
Според твои согледувања има ли барем една работа што владата на Груевски ја направила за изминатите 6 год. а ти даваш позитивно мислење.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
Mojot post e zakluchok od vashiot post ? Kako vi se molam izvedovte takov zakluchok ? Ima li nekade vo mojot post citat od vashiot post ? Izgleda mojata replika po avtomatizam ja povrzuvate so vashiot cinizam i potsmev koi gi prepoznavate vo svojot post. Изменето од Messenger - 22.Декември.2011 во 17:45 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Меси немој толку сложено бе, дај малку поедностави ја работата, може не може секој да те разбере.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
![]() Ја оспоруваш интелигенцијата на Анѓа
![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
||
Не би се согласил потполно.
Тоа е можеби бидејќи си го открил нивното лицемерие (не мислам на Намибија, туку на овие другиве ,,поддржувачи,, како на пр. ЕУ, НАТО и сл.).
![]() Бај д веј, мене ми се смешни овие држави што по 20 години нè признаваат... или признаваш или не признаваш, нема што да му ја мислиш 20 години...
![]() |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
Lee, abe oni sea ne nasle na karta...
|
|||
Incredible Blue
|
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
Доколку јас знам во светот постојат 202 држави.Намибија е 133 која ви кажува дечкоооооо сакаш ли да се дружимееееееееее .Некој знае ли имињата на останатите 69 држави кој не се направили тој користен чекор ?
|
|||
![]() |
|||
||
Chitaj kako e napishano:
Ne velam "koga im se potsmevash na licemernite". Onoj shto te podrzhuva spodeluva isti ili slichni vrednosti so tebe, znachi deka veruva vo tvojot stav, deka saka da se druzhi so tebe i saka da ti pomogne. Ako mu se potsmevah na onoj shto go pravi toa za tebe, znachi deka si plukash vo sopstvenoto lice. Toa e tolku mizerno shto ednostavno ne mi doagja na um nitu eden soodveten termin za takviot odnos... verojatno za takvo neshto i ne e izmislen vistinski zbor. Изменето од Messenger - 22.Декември.2011 во 20:43 |
|||
|
|||
![]() |
|||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
||
Коментарот ми беше во политичка смисла, не во философско-социолошко-психолошка. Инаку се согласувам со тебе.
|
|||
![]() |
|||
||
Никаде не спомнав нечија интелигенција. |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 173> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |