IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9192939495 173>
Автор
Порака
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 01:46
Koga im se potsmevash na onie koi te podrzhuvaat toa e isto kako da se potsmevash na samiot sebe si... 
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 02:18
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Намибија?...браво за нас

Од која школа ти е тоа подсмевањето, да не е од кумровечката случајно.
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 02:24
Zeksi последен пат опоменувам да се држиш до темата, а не до личните ставови на коментаторите.

Andjelina го кажа мислењето, го очекуваме и твоето мислење за темата. Не за претходниот коментатор
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 15:43
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Koga im se potsmevash na onie koi te podrzhuvaat toa e isto kako da se potsmevash na samiot sebe si... 

се потсмевам?
како ве молам изведовте таков заклучок?
има некаде смајли во мојот пост?

изгледа мојот ник по автоматизам го поврзувате со цинизам и потсмевање...и со некои таму кумровачки школи

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 17:33
Според твои согледувања има ли барем една работа што владата на Груевски ја направила за изминатите 6 год. а ти даваш позитивно мислење.

Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 17:44

се потсмевам?

изгледа мојот ник по автоматизам го поврзувате со цинизам и потсмевање...и со некои таму кумровачки школи

Mojot post e zakluchok od vashiot post ?

Kako vi se molam izvedovte takov zakluchok ?

Ima li nekade vo mojot post citat od vashiot post ?

Izgleda mojata replika po avtomatizam ja povrzuvate so vashiot cinizam i potsmev koi gi prepoznavate vo svojot post.

Изменето од Messenger - 22.Декември.2011 во 17:45
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 19:22

се потсмевам?

Mojot post e zakluchok od vashiot post ?

Kako vi se molam izvedovte takov zakluchok ?

Ima li nekade vo mojot post citat od vashiot post ?

Izgleda mojata replika po avtomatizam ja povrzuvate so vashiot cinizam i potsmev koi gi prepoznavate vo svojot post.

газење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеење

Меси немој толку сложено бе, дај малку поедностави ја работата, може не може секој да те разбере.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 19:24
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

газење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеењегазење од смеење

Меси немој толку сложено бе, дај малку поедностави ја работата, може не може секој да те разбере.

чекање

Ја оспоруваш интелигенцијата на Анѓазбунетост
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 19:36

Не би се согласил потполно.
Тоа е можеби бидејќи си го открил нивното лицемерие (не мислам на Намибија, туку на овие другиве ,,поддржувачи,, како на пр. ЕУ, НАТО и сл.). намигнување (ама ова е повеќе за во философија и психологија)

Бај д веј, мене ми се смешни овие држави што по 20 години нè признаваат... или признаваш или не признаваш, нема што да му ја мислиш 20 години... голема насмевка
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 19:40
Lee, abe oni sea ne nasle na karta...
Incredible Blue
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 19:47
Доколку јас знам во светот постојат 202 држави.Намибија е 133 која ви кажува дечкоооооо сакаш ли да се дружимееееееееее .Некој знае ли имињата на останатите 69 држави кој не се направили тој користен чекор ?
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 20:36
Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

Не би се согласил потполно.
Тоа е можеби бидејќи си го открил нивното лицемерие (не мислам на Намибија, туку на овие другиве ,,поддржувачи,, како на пр. ЕУ, НАТО и сл.). намигнување (ама ова е повеќе за во философија и психологија)

Бај д веј, мене ми се смешни овие држави што по 20 години нè признаваат... или признаваш или не признаваш, нема што да му ја мислиш 20 години... голема насмевка

Chitaj kako e napishano:

Ne velam "koga im se potsmevash na licemernite".

Onoj shto te podrzhuva spodeluva isti ili slichni vrednosti so tebe, znachi deka veruva vo tvojot stav, deka saka da se druzhi so tebe i saka da ti pomogne.

Ako mu se potsmevah na onoj shto go pravi toa za tebe, znachi deka si plukash vo sopstvenoto lice.

Toa e tolku mizerno shto ednostavno ne mi doagja na um nitu eden soodveten termin za takviot odnos... verojatno za takvo neshto i ne e izmislen vistinski zbor.

Изменето од Messenger - 22.Декември.2011 во 20:43
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 22:20

Onoj shto te podrzhuva spodeluva isti ili slichni vrednosti so tebe, znachi deka veruva vo tvojot stav, deka saka da se druzhi so tebe i saka da ti pomogne.

Коментарот ми беше во политичка смисла, не во философско-социолошко-психолошка. Инаку се согласувам со тебе.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2011 во 23:02
Originally posted by Santijago Santijago напиша:

Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

чекање

Ја оспоруваш интелигенцијата на Анѓазбунетост

Никаде не спомнав нечија интелигенција. 

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9192939495 173>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,516 секунди.