![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 918919920921922 1099> |
Автор | |
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozdrav Biserna
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
pozdrav biserno devojce
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
pozdrav Biserce!!!
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Pas mal...un peu fatiguée, mais il sera meilleur
![]() Irena ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() Pozz....Vlecka
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
Зошто и дадов отказ на мојата секретарка
Пред две недели наполнив 45 години. Уторото на мојот роденден се разбудив прилично нерасположен, но годините го прават своето. Отидов во кујната, уверен дека жена ми ќе ми го освежи денот со едно: „Добро утро и среќен роденден, мое злато“. А можеби и ќе ме изненади со некаков подарок. Ништо! Не ни рече добро утро, а каму ли на останатото на што се надевав! Добро, си помислив, со годините стануваат такви, ама децата сигурно ќе се сетат. Исто така ни тие ништо не рекоа. Длабоко разочаран отидов на работа. Само што влегов во канцеларијата ме дочека мојата секретарка Лидија насмеана и среќно рече: „Добро утро, господнине шефе, и сè најдобо за Вашиот роденден!“. Веднаш се почуствував подобро. Сепак некој се сети дека денеска ми е роденден. Се задлабочив и работев до попладнето. Тогаш на вратата чукна Лидија: - Знаете шефе, денеска е толку убав ден, а и роденден ви е, па ве викам на ручек! - Тоа е најубавата работа која ја слушнав денеска - одвратив. Одиме? Отидовме на ручек во еден одличен мал интимен ресторан на периферијата, пиевме мартини (неколку) и бескрајно уживавме во во одличната храна. Кога се враќавме назад, Лидија рече: - Знаете шефе, толку е посебен денот, зошто да се враќаме во канцеларија? - Стварно имаш право - реков, како секој добар шеф кој е задоволен од својата секретарка. - Тогаш ве поканувам кај мене на чаша вино. Во нејзиниот стан удобно се сместив, Лидија ни наточи вино и кога наздравивме рече: - Само момент, шефе, да облечам нешто поудобно! - Секако, слободно - одговорив, видно возбуден со нетрпение. Лидија отиде во спалната соба и се врати после некои 5 минути. Во рацете неосеше голема торта, а позади неа одеа мојата жена, децата и неколку колеги од работа. Сите пееа „Среќен роденден“. А јас седев на каучот гол пиштол, како од мајка роден... |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
ca ira mieux demain
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
AJ OTIDOV JAS
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
sto be tetine?
![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
АЈ....
И ПОЛЕКА ДА НЕ ТЕ НАКИСНЕ МНОГУ .....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
DOBRO POPLADNE ANA
![]() |
|
![]() |
|
PITUUU
TI KE SE NAMOKRIS OD SMEENJETO ![]() |
|
![]() |
|
СОРРИИИИИИИИИ
НЕ ВИДОВ ДЕКА НЕНИ ГО ПИШАЛА ВИЦО......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 918919920921922 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |