|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 9091929394 240> |
Автор | |
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Im rekle srbite na site cigani deka koj cigan ke go prepliva Dunav ke bide srbin.I taka plivaat ciganive(neki se davat), i prviot doplivuva na drugata strana, a pozadi nego negoviot sin mu vika:
-Tato, tato, daj mi raka, ke se udavam. A tatko mu vika:"Marsh, pi*ka ti materina ciganska" Како се вика циганска детска градинка? Цициган. Си биле двајца цигани и праеле муабет. -Абе, знаеш дека бурек да ти било светска работа? -Од кај знаеш бе?! -Абе на еден другар сестра му, епа нејзина другарка јадела |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сретнале две кокошки и разговараат.
Ти колкави јајца снесуваш? - За 5 денари, а ти? - Е јас снесувам за 6 денари. - Е па, не знам како ти се исплати да си ја шириш за еден денар! |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mazot i kazuvana partnerkata:
-otkako te poznavam,ne mozam ni da jadam, ni da pijam ,ni da pusham. -ox,mili zarem tolku me sakas? -ne ,tuku celosno bankrotirav. hihihihihi |
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e razlikata megu 4kor4e i zena?
Razlikata megu 4kor4e i zena e toa sto 4kor4eto prvo iskri ,a potoa se pali. |
|
mar309
Нов член Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto nema vo zenska canta?
pomos: ima tri bukvi RED |
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vleguva vo apteka mlad gospodin i veli na aptekarkata:
-kondomite sto gi kupiv ne se kvalitetni,pukaat,mali,nikakvi... a pozadi nego eden dedo go cuka po ramo i mu veli;imas pravo i jas tuka kupiv i mi ispagjaat,golemi,nikakvi... |
|
BioHazard
Нов член Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седат Перо и неговиот шеф, и Перо му вика на шефот:
- Шефе, абе знаеш дека мене цел свет ме познава? - Како тоа бе Перо? - Така бе, нема човек жив на светот што не ме познава! - Абе иди губи се ропаче едно, тебе те знаел цел свет. - Ајде бе шефе, кажи еден човек на планетава, кој било, сигурно ме знае! Шефов вика: - Ајде бе! ...Те знае ли...Том Круз? - Пих...како не ме знае, нормално дека ме знае! - Ајд бе креле едно, јас плаќам карти, одиме во Америка! - се изнервирал шефот, и фатиле авион, директно во Холивуд, му ѕвонат на Том на врата. Отвара Том Круз, и ко од пушка: Hey Pero! How are you man? Come on in! Come! Го гушка Том, Перо а, шефот вчудоневиден! - Глеаш шефе дека сите ме знаат? - Гитла бе ти некоја фора ми правиш...Те знае ли бе Џорџ Буш?! - Тууу бе шефе, Џорџ ми е еден од подобрите пријатели! - Епа ај дур сме тука, идеме до Вашингтон, ќе ти ебам, тебе претседател на Америка нема шанси да те знае... И одат Перо и шефот во белата куќа, ѕвонат, и отвара Лора Буш: - Ohoo Pero, what a wonderful surprize! Come on in, George is in the backyard! Шефот вилицата до земја! Не му се верува што гледа! Делириум...па вика: - Перо, нема шанси тебе папата да те знае! - Хахахаа шефе бе, па Папата ми е куќен пријател! Со моите од мали нозе се знае! - Оди бе лажго еден, одиме во Ватикан одма! -вика шефот... Одат во Ватикан, Недела ден...Папата од Балконот миса држи, а илјадници верници пред него..Перо вика: - Шефе, нема да ме види вака, многу гужва е, ќе одам јас, ме знаат стражарите, ќе ме пуштат да се качам докај него... Шефов паѓа од смеа, ама ај, му вика, оди. Се качува Перо на балкон со Папата, се прегрнуваат, Папата мафта на народот, Перо исто до него, двајцата насмеани и мафтаат.... Се симнува Перо доле кај рајата, и го бара шефот, гледа на едно место собрани поголем број луѓе во круг. Се бута Перо, и гледа легнат шефот на земја, срцев удар доживува... - Шефе бе! Шефе бе шо ти е?! - П...п...п.п.перо....не мможам......пппперо бе... - Кажи шефе, кажи! - Се можев да поднесам...и Том Круз, и Буш....те гледам и тебе горе...со папата...ама дамла ме удри кога еден тука ме подбуцна, и ме праша: - Абе, кој е оној горе до Перо?! |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е заедничкото помеѓу Windows и подморница? - Кога ќе го отвориш прозорот, почнуваат проблемите... Што вика програмер кога ќе му ослабе видот? - Слаба ми е графичката -Тато како сум се родил??- прашува синот. -Добро сине, знаев дека кога тогаш ќе ми го поставиш ова прашање. Еве како се случи тоа. Тато и мама малку беа на chat, па потоа следеше copy/paste, на нашите слики. Потоа преку e-mail договоривме состанок. Се најдовме во cyber café, малку поразговаравме па отидовме во WC. Потоа, мама направи неколку download-ди со memory stick- от на тато. Кога тато беше подготвен за up-load приметивме дека немаме firewall. Но, веќе беше доцна за undo а ни delete веќе не помогна. Девет месеци подоцна вирусот веќе делуваше…. |
|
saseeeee
Нов член Регистриран: 03.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idele makedonec,amerikanec i germanec po pust ostrov.
Gi fatile covekojadci i im rekle: Koj moze da nosi najvise lubenici ce go pustat.Go prasale germanecov kolku moze da nosi,a toj im odgovoril: Dve,edna vo ednata raka edna vo drugata raka. go prasale amerikanecov kolku moze da nosi,a toj im rekol: cetiri,dve vo dvete race i dve pod miski. koga dosol na red makedonecov,i koga go prasale toj im odgovoril:Osum.site zacudeno go gledale i se cudele kaj ce gi stavi site osum,a toj im rekol: dve vo dvete race,dve pod miski i so drugite cetiri ce go kazam amerikanecov na k*r. |
|
saseeeee
Нов член Регистриран: 03.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se natprevaruvale makedonec,rusin i meksikanec koj nacionalen pijalok e najkvaliteten.
zema meksikanecot tekila pie eden litar,mu stavaat edna stolica i go prasuvaat kolku stolici gleda. meksikanecot odgovara:pet. zema rusinov vodka pie pola litar,isto i nemu mu stavaat edna stolica i mu go postavuvaat istoto prasanje,a rusinot odgovara:deset. makedonecov zema domasna zolta pie 2-3 caski,i mu stavaat i nemu stlica i go prasuvaat kolku gleda,a ovaj odgovara: ne me prasujte toa tuku kazete od koj red da pocnam da brojam. |
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Došao Zagor u Srbiju i raspituje se ko je napisao pesmu "Zvezda tera meseca". Neko mu rekao da ta pesma potiče iz Bosne i on ode u Bosnu. Tamo se raspitivao i neko mu rekao da je to napisala neka baba u jednom selu. Ode Zagor u selo, nadje babu i pita:
- Jesi li ti baba napisala pesmu "zvezda tera meseca"? - Jesam sinko, a što pitaš? - Jeli baba, pa šta ti znači ono "...Zagoru ga zatera !?" |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
HoLLyWooD
Нов член Регистриран: 20.Август.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se vraka tatkoto doma,ja zateknuva kerkata kako se samozadovoluva so vibrator,i razocaran i vika:
aman bre kerko zarem od tolku mazi na ovaj svet,so toa cudoto najde da pravis gluposti? a kerkata odgovara tehnika tato a i sto mora cel grad da znae deka imam decko!? -naredniot den kerkata se vraka doma,go gleda tatkoi sednat na masa,na masata vibratorot i dve casi rakija i go prasuva: -tato so pravis?? -a tatkoto: eve go viknav zetot da pijame po edna rakija!! |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мали Џокица поминува улица и го прегазува комбе, а на комбето пишува:
"Плазма, не те пушта да пораснеш" |
|
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто Црногорец не сака да се вози во автобус на два спрата?
Бидејќи на 2ри спрат немало возач. |
|
Внеси реплика | страница <1 9091929394 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |