![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 240> |
Автор | |||
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ispušio si sve cigare. Vidi, u novinama piše da je prošle godne 100.000 Italijana umrlo zbog cigara.
• Šta ja imam sa tim? Ja sam Bosanac |
|||
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|||
![]() |
|||
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
||
Виц на денот
Учителката ги испрашува децата на буква, на буква. Ѓокица цело време крева рака ама оваа не го дига бидејќи знае дека ќе тресне нешто безобразно. Дошла до буквата Ф, само Ѓокица крева рака а учителката решава да му даде шанса, бидејќи нема ништо безобразно на таа буква. - Ајде Ѓокица, кажи збор на Ф? - Фичка! - Ѓокица, па не постои таков збор бе дете. - Фостои, фостои! |
|||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|||
![]() |
|||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
||
Зошто црнец кога јаде чоколадо си става бели ракавици на рацете?
-да не си ги изеде рацете ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
superboy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Добар човек Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 103 |
||
Дедото комарец им зборува на своите внуци комарци:
- Ех, вие не знаете колку сте среќни! Во мое време девојка можев да каснам само по лицето или на раката! |
|||
Работата го краси човекот а мрзата го гнаси.
|
|||
![]() |
|||
superboy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Добар човек Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 103 |
||
Си бил некој Тетовчанец и отишол
на бензинска со колата па му се обратил на работникот: „Сакам да ми га нап’лниш колава со гориво, и да ми стаеш една капка уље...„ Па работникот му вели, „Да не сакаш и да ти прднем во гумата?„ |
|||
Работата го краси човекот а мрзата го гнаси.
|
|||
![]() |
|||
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
||
Влегува баба во автобус полн до фул и застанува до еден млад дечко...дечково ја гледа и и вика бабо сакаш да седнеш? Да синко му вика бабава,а дечково и враќа епа кај ке седнеш гледаш нема место
![]() ![]() ![]() Изменето од igreto - 13.Август.2008 во 20:05 |
|||
![]() |
|||
mircem ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
||
zosto nikoj ne saka da se tepa so sasa matic??
zatoa sto ne gleda kaj udira |
|||
PRICINA:ja zedov bugarija za sojuznik
POSLEDICA:mi propadna imperijata POUKA:dali treba da vlezeme vo evropska unija |
|||
![]() |
|||
mircem ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
||
vlegol djokica vo pubertet i go izdrkal prv pat
go sobral proizvodot vo edno lazice i otisol kaj tato so komentarot eve tato ti vracam i ne ti dolzam nisto vece Изменето од mircem - 13.Август.2008 во 20:25 |
|||
PRICINA:ja zedov bugarija za sojuznik
POSLEDICA:mi propadna imperijata POUKA:dali treba da vlezeme vo evropska unija |
|||
![]() |
|||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
||
Kumanovski fazi na pijanstvo
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
greatest clicks
Брачен договор на кумановски начин Приказната е следнава: дечкото дошол во нет кафе во Куманово и рекол дека треба нешто да напише за суд. Вака или онака, документот доаѓа до мене, односно до вас. Се работи за "услови за понашање" кои тој и ги препишува на својата жена. Просто неверојатно! ![]() |
|||
![]() |
|||
MaR ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
||
Si bile dvajca celavi i se skubele za kosaaa
|
|||
![]() |
|||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
||
Nekoj seljak razbral deka ovoshjeto na plaza e poskapo , go natovaril traktorot i pravec na plaza i zalutal po pat i slucajno ja postavuva tezgata na nudisticka plaza .
Ide edna nudistka i mu vika daj edna dinja i dodeka ja meri zjapa vo nea . I ovaa mu vika : sho zjapas be ne si videl do sega gola zena i seljakov i vika deka videl samo go interesiralo kaj go cuva nocanikot
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
Kupio Ciga pakovanje kondoma raznih ukusa. Kad je došao kući, kaže ženi:
Ženo, kad ugasim svetlo - ti pogodi koji je ukus. Ugasi Ciga svetlo i nije prošlo ni pet sekundi, a žena već viče: Kiseo kupus! A Ciga će njoj: Čekaj bre, ženo, još ga nisam ni stavio! |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
Зошто го оставила првата жена на Грујо?
Биле со бившата жена кај бабата на гости, и бабата земала да им спрема ручок, грав. Грујо ја прашал бабо што правиш , а таа еве требам грав. И тој и рекол дај и јас да т`ебам, слушнала грујовица што збори и го оставила |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |