IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8990919293 240>
Автор
Порака
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 20:52
Ispušio si sve cigare. Vidi, u novinama piše da je prošle godne 100.000 Italijana umrlo zbog cigara.
• Šta ja imam sa tim? Ja sam Bosanac
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
Кон врв
dudulovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 998
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dudulovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 01:41
Виц на денот
Учителката ги испрашува децата на буква, на буква. Ѓокица цело време крева рака ама оваа не го дига бидејќи знае дека ќе тресне нешто безобразно. Дошла до буквата Ф, само Ѓокица крева рака а учителката решава да му даде шанса, бидејќи нема ништо безобразно на таа буква.

- Ајде Ѓокица, кажи збор на Ф?

- Фичка!

- Ѓокица, па не постои таков збор бе дете.

- Фостои, фостои!
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 09:54
Зошто црнец кога јаде чоколадо си става бели ракавици на рацете?
-да не си ги изеде рацете
Кон врв
superboy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Добар човек

Регистриран: 08.Август.2008
Поени: 103
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај superboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 21:59
Дедото комарец им зборува на своите внуци комарци:
- Ех, вие не знаете колку сте среќни!
Во мое време девојка можев да каснам само по лицето или на раката!
Работата го краси човекот а мрзата го гнаси.

Кон врв
superboy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Добар човек

Регистриран: 08.Август.2008
Поени: 103
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај superboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 21:59
Си бил некој Тетовчанец и отишол
на бензинска со колата па му се
обратил на работникот:
„Сакам да ми га нап’лниш колава со гориво,
и да ми стаеш една капка уље...„
Па работникот му вели,
„Да не сакаш и да ти прднем во гумата?„
Работата го краси човекот а мрзата го гнаси.

Кон врв
Tiger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 234
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2008 во 20:04
Влегува баба во автобус полн до фул и застанува до еден млад дечко...дечково ја гледа и и вика бабо сакаш да седнеш? Да синко му вика бабава,а дечково и враќа епа кај ке седнеш гледаш нема место

Изменето од igreto - 13.Август.2008 во 20:05
Кон врв
mircem Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mircem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2008 во 20:21
zosto nikoj ne saka da se tepa so sasa matic??

zatoa sto ne gleda kaj udira
PRICINA:ja zedov bugarija za sojuznik
POSLEDICA:mi propadna imperijata
POUKA:dali treba da vlezeme vo evropska unija
Кон врв
mircem Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mircem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2008 во 20:25
vlegol djokica vo pubertet i go izdrkal prv pat

go sobral proizvodot vo edno lazice i otisol kaj tato so komentarot

eve tato ti vracam i ne ti dolzam nisto vece

Изменето од mircem - 13.Август.2008 во 20:25
PRICINA:ja zedov bugarija za sojuznik
POSLEDICA:mi propadna imperijata
POUKA:dali treba da vlezeme vo evropska unija
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 17:28
Kumanovski fazi na pijanstvo

1-ва фаза: ПАМЕТАН
Овај фаза е кд одеднпут биднуеш експерт за сваку тема у универзум. Знаеш дека знаеш све и сакаш да га кажеш свое мислење на било кога што ќе те слуша. У овуј фазу увек си У ПРАВО. И нармално, некој друг увек ГРЕШИ.

2-ра фаза: ДОБРО ИЗГЛЕДАШ
Овај фаза е кд сфаќаш дека ИЗГЛЕДАШ НАЈДОБРО од сви у кафиќ и дека им се свиѓаш на људи. Приваѓаш на тотално непознати људи и мислиш дека они сакав да зборив сс тебе. Још увек си ПАМЕТАН, па можеш да разговараш за било коју тему што постои за разговор.

3-та фаза: БОГАТ
Овај фаза е кд одеднпут биднуеш најбогатата личност у свет. Можеш да ги частиш сви у кафиќ зашто ти стои шлепер сс паре на границу. Још увек си ПАМЕТАН па се кладиш на све живо и диво. Али не е битно што се кладиш кд си БОГАТ. Частиш ги пиење сви што ти се свиѓав, зашто изгледаш најбоље од сви на свет..

4-та фаза: ОТПОРАН НА ТЕПАЊЕ
Сга си спреман да се тепаш сс било кога, нарочито сс тијашто си се кладија. Тебе ништо не може да те повреди. Можеш да отидеш и да се правиш важан пред сви, зашто ти си ПАМЕТАН, БОГАТ, и номално изгледаш боље од сви други, а и нема да те победи никој.

5-та фаза: НЕВИДЉИВ
Овој е последња фаза од пијанство. Можеш да правиш било што, зашто НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ВИДИ. Играш на астал за да ги импресионираш тија што ти се свиѓав. Невидљив си и за тија што сакав да се тепав сс тебе. Можеш да се прошеташ низ улицу најсилно што можеш зашто никој не може да те види ни чуе - зашто још си ПАМЕТАН и знаеш све.

И запамти, немој да пиеш и да возиш! (не за друго, ќе ти се расипе пиење!)

[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 18:51
greatest clicks
Брачен договор на кумановски начин 
Приказната е следнава: дечкото дошол во нет кафе во Куманово и рекол дека треба нешто да напише за суд. Вака или онака, документот доаѓа до мене, односно до вас. Се работи за "услови за понашање" кои тој и ги препишува на својата жена. Просто неверојатно!

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
MaR Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2008
Локација: Macedonia
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2008 во 00:08
Si bile dvajca celavi i se skubele za kosaaa
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2008 во 01:31
Nekoj seljak razbral deka ovoshjeto na plaza e poskapo , go natovaril traktorot i pravec na plaza i zalutal po pat i slucajno ja postavuva tezgata na nudisticka plaza .
Ide edna nudistka i mu vika daj edna dinja i dodeka ja meri zjapa vo nea . I ovaa mu vika : sho zjapas be ne si videl do sega gola zena i seljakov i vika deka videl samo go interesiralo kaj go cuva nocanikot
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 09:32
Kupio Ciga pakovanje kondoma raznih ukusa. Kad je došao kući, kaže ženi:
Ženo, kad ugasim svetlo - ti pogodi koji je ukus.
Ugasi Ciga svetlo i nije prošlo ni pet sekundi, a žena već viče:
Kiseo kupus!
A Ciga će njoj:
Čekaj bre, ženo, još ga nisam ni stavio!
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 18:30
Зошто го оставила првата жена на Грујо?
Биле со бившата жена кај бабата на гости, и бабата земала да им спрема ручок, грав. Грујо ја прашал бабо што правиш , а таа еве требам грав.
И тој и рекол дај и јас да т`ебам, слушнала грујовица што збори и го оставила
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8990919293 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.