![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 240> |
Автор | |
hmmmmm ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Se brkale dve magarinja i ednoto mu reklo na drugoto: koj posleden magare
|
|
![]() |
|
milioner4e ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
hahaha i tebe isto bato
|
|
mawooo budawooo
Hahahahahaha I'm crazy |
|
![]() |
|
:) TNX DADI4KE
|
|
![]() |
|
Dali bi spiela so mene za 100.000 dolari - prasuva mom4e devojka
- Pa da znaes koga ke razmislam, moze. - A za 5 dolari? - Sram da ti e! Sto mislis be deka sum jas? - Toa go utvrdivme sega samo da se pazarime Изменето од hmmmmm - 24.Јули.2008 во 15:33 |
|
![]() |
|
milioner4e ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
ciganska prikazna... ramce na eden makedonec mu vika abe kako vie samo edete a nemate mnogu deca.....e pa makedonecov mu vika ke odis u trafika i ke pobaras kondom i ke ja natrtis zenati i resen problem......kupil ramce k*rton i ide doma i na zenamu i vika zenooooooooooo ajde da se ebeme ke nemame deca.....aj kako be ramce toa....e ke vidis fatmie ajde trti se....lele ramce ajdeeee da vidam i toa cudo.....se soblekuva cigankava i ramce offfff kako ti e lepo dupe....i taka se ebat edno pola saat i go stopira zenava na ramce tamam ona ubavoto da mu dojde.....abe more ramce ednoto dete nema konduri,drugoto nema jakna,tretoto dete nema rakavici zimoska racete mu se mrznat nie nemame leb da jademe a ti na k*rot SUSKAVEC si mu kupil......... |
|
mawooo budawooo
Hahahahahaha I'm crazy |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Leže dva luđaka na trbuhu i pjevaju. Odjednom se jedan od njih okrene i nastavi pjevati.
E, zašto si se okrenuo? Pa, druga strana ploče! |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
zosto kanibalite najpovece sakaat da jadat devici ?
poradi toa sto ne se prskani ................. |
|
![]() |
|
odat sin i tatko , kanibali , vo lov ....... naiduvaat na nekoja zanosna plavusa ..... e zarobuvaat a maliov mu veli na tatka si , tato ,tato , koga ce e jademe ? .... ne sine , veli tatko mu ..... mama ce e jademe a ovaa ce e ebeme ......
Изменето од miroslav_g8 - 24.Јули.2008 во 16:41 |
|
![]() |
|
mircem ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
special for miroslav_g8....................
zosto mira markovic go prodava traktorot? zosto milosevic odamna ja prodade zemjata ![]() |
|
PRICINA:ja zedov bugarija za sojuznik
POSLEDICA:mi propadna imperijata POUKA:dali treba da vlezeme vo evropska unija |
|
![]() |
|
mircem ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
zosto srbite se zdrav narod?
zosto na grbot imaat cetiri vitamina C |
|
PRICINA:ja zedov bugarija za sojuznik
POSLEDICA:mi propadna imperijata POUKA:dali treba da vlezeme vo evropska unija |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Се качува Цветко на воз,влегува
во купето и гледа пет црнци: -Овде нешто изгорело?Huh |
|
![]() |
|
kako se cuvstvuva kosovar koga ce se posere ?
von sebe ![]() Изменето од miroslav_g8 - 30.Јули.2008 во 08:57 |
|
![]() |
|
Muž se vraća kući u zoru.
Gdje si bio cijelu noć??!! Priznaj!!! Znaš draga, jučerašnji sastanak se odužio, pa je našoj novoj sekretarici otišao i posljednji autobus. Zamolila me je da je odbacim kući, i ja sam to i uradio. Onda sam pred njenom kućom vidio da je ispustila zadnja lijeva guma na autu, pa sam promijenio točak. Sekretarica me je ljubazno pozvala u svoj stan da operem ruke, i usput mi je skuhala i čaj sa rumom, pošto sam se smrzao mjenjajući točak... Kad sam htio krenuti kući, vidio sam da policija u njenoj ulici zaustavlja sva vozila i provjerava vozače "balonom". Pričekao sam da odu, zbog ruma u čaju, ali njima to nije padalo na pamet. Onda je sekretarica predložila da prespavam kod nje... i eto... Ne laži, džukelo!!! Znam da si opet cijelu noć bio u kancelariji i njakao kompjuter!!! Изменето од miroslav_g8 - 30.Јули.2008 во 09:25 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |