![]() |
|
Дали и што вежбавте вчера или денес |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 96> |
Автор | ||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Eve jas vezbam sekoj den 1h30min nasabajle(dodusha ne bash rano) i sekoja vecer 1h30 min na plivanje
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
||
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
|
Eve, samo sto mislev da pocnam
|
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
kade....
![]() ![]() |
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
jas vezbam ali posle 21h do kaj 23h.
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
ajde ejj ke pomine letoto a nikoj ne vezba
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
moz i da e maler ponedelnikot, pa ne e loso da pocneme od vtornik so vezbanjeto
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
I OvOJ PONEDELNIK NE BESHE VASHIOT
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
![]() pa ponedelnik e Jas go cekav Lion da vezbame, ama nisto---vezbanjeto se otkaza ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
Ma oni racunaat na mojot ponedelnik....
![]() ama ne im go davam...
i jas go izgubiv
![]() |
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
Ushte ne doshol vashiot ponedelnik...ovie bile tugi
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Ne znam sto se sluci so Lion, ama jas definitivno planiram od ovoj ponedelnik da pocnam da vezbam
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
|
Najvazno deka planirame da vezbame a sega od koj ponedelnik ce pocneme...
![]() |
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 96> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |