![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 213> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e takva kampanja od vladata da,
a ne, prerodba vo 100 cekori, treto dete, znaeweto e mok, ostvrauvame ... bla,bla,bla
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Каква кампања бе Џаки?...
И, само со потписот ли ми се сложуваш?...
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
najverojatno ... samo so potpisot
![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Fala Anastea, navistina tresam .... znaeme mnogu dobro za sto se nameneti tie pari i za koi institucii, problemot e sto nisto ne se gleda vo tie institucii od tie pari jas ne moram da pravam moj proekt za da mi odobrat takvi pari , no na primer da se ukine participacijata na studentite , vo toj slucaj ke kazeme deka navistina tie pari odat nekade ...ili red drugi raboti i jas ne kukam, tuku kazuvam , a ti namesto slepo da velicas nesto, za promena pogledni okolu sebe zatoa sto spomna disenje vo vrat, kodosenje bla bla za zivotot vo Jugoslavija, a denes vladata si glasa zakoni so koi ako nekoj rece , Anastea e somnitelna, da te sledi, prisluskuva.... toa togas ne go opravduvas a sega da? i ne si nimalku kontradiktorna ? jas ako mrzam da sum prisluskuvana mrzam od bilo kogo ... |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
za da nekoj pogledne okolu sebe , najprvin treba da mu se dozvoli prosiruvanje na vidokrugot ... vo sprotivno , samo vo edna nasoka
![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
i toa sto vikas
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Точно така - потполно се сложувам.Сите погледнаа и се освестија каде живеат,дека Југославија веке не постои и дека поголемо зло од Југославија на Балканот немало(СФРЈ и Кралство). За да некои тоа го согледаат треба малку да погледнат околу себе а не само напред и по тито тито - нема веке тито ![]() |
|
![]() |
|
svesni sme dak Jugoslavija ja nema, zatoa i zalime ... a deka Jugoslavija bila najgolemo zlo.... moze bila ako e zlo da zivees i bides tretiran kako covek
|
|
![]() |
|
popusto e da trosam energija za da ti pojasnam ... deka TITO bese narodot ...... koj se pokaza nedostoen da bide toa sto bese ... tuku sto e ova sega i sto kje bide vo idnina .... NIKOJ I NISTO
![]() |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Ова кажи им го на политички прогонуваните Македонци,Срби,Хрвати,Словенци,ЦрноГорци и Шиптари - они ем живееле ко луѓе ем редовен оброк добивале ![]() |
|
![]() |
|
vo sekoja normalna drzava , neprijatelite na istata zavrsuvaat vo zatvor ... kako na primer guantanamo .......... a moze i GOLI OTOK
![]() Изменето од miroslav_g8 - 07.Ноември.2008 во 16:35 |
|
![]() |
|
pa Boogie, vo sekoja drzava kriminalci odat da dobivaat redoven obrok, a ne sega vo zatvor se stavaa lugje senzacionalno, se drzat vo pritvor so godini i na kraj se nema dokazi , a pravite kriminalci nikoj ne gi cepka
|
|
![]() |
|
pravite sedat vo fotelji ... vo vlada i po ministerstva .... a nekoi i ne se dostapni .... imaat smeneto mreza na mobilen operator
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Бутел, тоа што го кажуваш и пишуваш треба да го знаеш, не само да се каже нешто...
Како сакаш да се гледа ефект, кога парите не се искористени, проекти скоро и да нема. И за тоа се криви како оние што треба да ги користат парите, така и владата, која наместо да се рекламира, може со тие пари да спроведе една кампања за запознавање на луѓето околу ова...
Со тоа не ти кажувам дека некој треба да краде, или дека денес не се краде, не знам како не можеш да ме разбереш. А тоа дека сум ти контрадикторна ти кажав од каде е. Јас не размислувам црно-бело, ниту нешто слепо величам без да ги знам работите. Имам постови во кои одобрувам некои работи, имам и такви во кои критикувам, можеби ти не си ги прочитала, или читаш така како што ти одговара. А јас пак не сум прочитала до сега ниеден твој пост со еден добар збор за овие сегашниве, или пак да кажеш нешто лошо за поранешните...
Она за дишењето во врат, прочита негде дека го одобрувам и денес??? Ако си прочитала, кажи каде, ако не не ми ставај зборови во уста.
Мирославе, неколку пати се обидуваш да инсинуираш...
Тоа само покажува колку е широк твојот видокруг...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |