|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 7891011 824> |
Автор | ||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ISTORIJATA NIE NIKOGASH NE SME JA TOLKUVALE RAZLICHNO - sekogash bila ista.
Megutoa zaradi sto ni bila ZABRANUVANA da ja uchime kako sto ORIGINALNO BILA....sega samo poglasno si ja kazuvame....i gi dopolnuvame tie praznini sto DRUGITE SO DECENII PROBUVAA DA GI IZBRISHAT.
A ako mislish na dobriot odnos so Turcija "BATKA" tuka si se ZAEBAL GADNO. TURCITE ZASLUZUVAAT CHEST I POCHEST, zatoa sto i pokraj ugnetuvanjata sto bea napraveni vrz Makedoncite.....TIE SEPAK IMAA MUDA (GAC) DA NI PRUZAT RAKA PONUDAT PODRSHKA I POBARAAT PROSHKA!!!!
A VIE USHTE SE NATEGATE I TRESETE ZELENI IAKO ZNAETE DEKA STE "ZOLTI".
|
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Што е битно кога е македонец.Не е барем коњот на Аспарух |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Кај нас во нашиот јазик нема ниту една српска буква.. Спореди ги азбуките. Српската и Македонската А спореди ги Руската и Бугарската И ќе видиш дека Бугарите и Русите имаат иста азбука |
||||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Сакаш да праиме сравнителен анализ? Ке загубиш приятел..Най- горе имахме един муабет. Не го завршихме..
За Джилас де... Изменето од ntg2003 - 20.Јануари.2008 во 12:40 |
||||
pol.B.Drangov
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 87 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sq posledno skender beg li e makedonec ili konq mu?
a za azbukite imate ednakvi bukvi imate sas srabite.a ezikat vi se razlichava ot bulgarskiq samo po dumi vzeti ot srabskiq.ili i ezikat vi e antichen kakto korenite? |
||||
pol.B.Drangov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ISTORIJATA NIE NIKOGASH NE SME JA TOLKUVALE RAZLICHNO - sekogash bila ista. намигнување
Megutoa zaradi sto ni bila ZABRANUVANA da ja uchime kako sto ORIGINALNO BILA....sega samo poglasno si ja kazuvame....i gi dopolnuvame tie praznini sto DRUGITE SO DECENII PROBUVAA DA GI IZBRISHAT. намигнување A ako mislish na dobriot odnos so Turcija "BATKA" tuka si se ZAEBAL GADNO. намигнување TURCITE ZASLUZUVAAT CHEST I POCHEST, zatoa sto i pokraj ugnetuvanjata sto bea napraveni vrz Makedoncite.....TIE SEPAK IMAA MUDA (GAC) DA NI PRUZAT RAKA PONUDAT PODRSHKA I POBARAAT PROSHKA!!!! среќа A VIE USHTE SE NATEGATE I TRESETE ZELENI IAKO ZNAETE DEKA STE "ZOLTI". голема%20насмевка e tova veche me obedi che ste kone skapaci edno si baba znae edno si baba bae |
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе и америчка да е азбуката само да не е турко-монголска
|
||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
NIKOJ NE VI E KRIV STO VAS NE VI GO PRIZNAVAAT JAZIKOT I PISMOTO - pa sega ke raspravate tuka slichnosti so ovoj ili onoj jazik.
Kako sto sme sakale TAKA sme go napravile NASHIOT JAZIK - NIKOJ NE NE PRISILIL ILI NATERAL DA MENUVAME....barem ne za vreme na Jugoslavija. Toa e fakt.
|
||||
pol.B.Drangov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ako iskate poveche da ne se qvqvam po tiq forumi molq moderatorite da q maxnat taq tema!!!!vse edno da ima tema evreite sa 100 arabi mnogo tapa
|
||||
pol.B.Drangov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
nahiq ezik e priznat bre dage e oficialen v evropa.vigte vseki edin sait va eu che e preveden i na bulgarski a na na fyrom-ski
|
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ова е најомилена тема на турко-монголите зашто да ја махнам
|
||||
pol.B.Drangov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
tapo e bre ne shvahta6 li?
|
||||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Nemav ni namera da te ubeduvam - dobro mi e poznato DEKA VAS BOLGARITE NI GOSPOD (ili khnan) NE VE ISPRAVA - TUPAK si e, TUPAK ke si ostane.
|
||||
pol.B.Drangov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
v taq tema samo si izbivate kompleksite che sme vi zadminali sas svetlina skorost vav vsqkakvi napravleniq i ostav vi samo da pluete po nas za6toto ni di6ate praxtaxaxaxaxaxa
|
||||
Внеси реплика | страница <1 7891011 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |