|
Хомосексуални бракови |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e taka
moze 18 godishnjak ima vekje homoseksualen afinitet pa si saka da bide posvoen bas vo vakvo semejstvo taka da jas se soglasuvam i za brakovi i za posvojuvanje na covek iznad 18 godini no imam prasanje do tebe dali maz i zena vegetarijanci smeat deteto da go napravat vegetarijanec? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova si mi odgovorila ne bese daleku postot |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto ne razbiras?
deka homosexualci koi se vo brak vo nekoi zemji kade e toa dozvoleno prema mene mora da imat pravo da posvojat no samo 18 godisnjak koj sam bi odlucil dali bi sakal da bide posvoen vo vakov brak so ima tuka do boga nejasno |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ako ti lici na vrata neka se vrata
|
||
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:55 |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:58 |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од ACELERA - 27.Ноември.2009 во 14:46 |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo edno ke kazam , gospod neka ni e napomos kao prvo , a kao vtoro site pederi na kolec , neka gi zadovolat ednas zasekogas i za posleden pat
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
nirvana
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum voopshto protiv vakvite brakovi, sekoj ima pravo na sreka, ne si davam pravo da opravduvam ili osuduvam. Ne mi e jasno samo zoshto vi smetaat homosehsualcite!!!! pa i oni se luge. Da ne se razbereme pogresno, jas sum hetero a toa ne me pravi ni pogolema ni pomala ni podobra ni polosha od homoseksualcite.
Изменето од nirvana - 28.Октомври.2007 во 01:41 |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
seushte ne go smenov mislenjeto,zapravo mislam deka nikogash da go smenam.. |
||
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |