IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Хомосексуални бракови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хомосексуални бракови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 78910>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2007 во 02:35
ne e taka
moze 18 godishnjak ima vekje homoseksualen afinitet
pa si saka da bide posvoen bas vo vakvo semejstvo

taka da

jas se soglasuvam i za brakovi i za posvojuvanje na covek iznad 18 godini

no imam prasanje do tebe

dali maz i zena vegetarijanci smeat deteto da go napravat vegetarijanec?
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2007 во 02:41
Originally posted by T-viki T-viki напиша:

Originally posted by anakin anakin напиша:

no i tie so 18 sakat da bidat posvoeni
da imat prezime i familija

се сложувам ама во нормално семејство,а не во вакво п.....,да не речам...

ova si mi odgovorila
ne bese daleku postot
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2007 во 02:46
sto ne razbiras?
deka homosexualci koi se vo brak vo nekoi zemji kade e toa dozvoleno
prema mene mora da imat pravo da posvojat
no samo 18 godisnjak
koj sam bi odlucil dali bi sakal da bide posvoen vo vakov brak
so ima tuka do boga nejasno

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2007 во 02:51
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2007 во 02:54
pa ako ti lici na vrata neka se vrata

Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2007 во 18:01
.

Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:55
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2007 во 22:38
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

Никогаш, НИКОГАШ нема да поддржам вакви гнасотилаци, ма колку сака ЕУ и светот нека им дава права. И колку сака нека скокаат демек хормоните ги терале, демек генетски биле така преодредени.Nou waaay болен
Ama voopshto ne e bitno zoshto se takvi kakvi shto se. Podobro da se zaedno ili pak sakash nekoj takov da te ozheni i da mu sluzhish kako paravan za da ne go pokazhuvaat so prst, a ti da se prashuvash shto i kade si zgreshila pa taka se odnesuva so tebe. Velat deka10% od naselenieto e homoseksualno orientirano. Stvarno neverojatno. 
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2007 во 22:50
.

Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:58
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2007 во 22:57

Па треба некоја да е ептен мутава за да не примети дека мажот и е пешкир.Незнам ама имаат некои педерски движења и пози кои ама баш никако не можат да ти ‘избегаат‘.Повеќе од јасно е дека тие што се чувствуваат така ќе си бидат во хомосексуални врски, пишувале ние или не...ама кога станува забор дали институцијата брак и дефиницијата за бракот треба да се измени во корист на хомосексуалците..е тука веќе можеме да дискутираме. Лудакот Штрафцигер (читај Шварценегер)кој е гувернер на Калифорнија, нешто како вовел забрана во школите да се користи дефиницијата дека бракот е институција која ја сочинуваат маж и жена.Од многу пукање стероиди изгледа пошизел.
А и во ЕУ педераната ужива привилегии....ама ми се чини и таму имаше некој хомо, ама не ми текнува кој беше..Сола(ј)на мисламне%20знам мајмун
ama te razbiram deka toa ne e prifatlivo, ama ne site so pederski dvizhenja se pederi i nekoi shto zhenite gi smetaat za majgolemi macho men- i izleze deka se ili bile pederi nikad ne reci nikad ne znaesh na shto ke naletash vo zhivotot, a mislam deka bash oni najdobro gi sfakjaat zhenite
always look on the bright side of the life!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2007 во 23:24

ЗА ТИЕ ШТО САКААТ ДА ЧИТААТ голема%20насмевка

Гувернерот на Калифорнија актерот Арнолд Шварценегер на голема врата ги воведе хомосексуализмот, бисексуализмот, трансексуализмот (итн.-сексуализмот) во калифорниските училишта. Законот кој тој го потпиша на 12. октомври ја забранува училишната употреба на термините „мама“, „тато“, „маж“, „жена“. Понатаму, забрането е било какво негативно конотирање на „алтернативните начини на сексуален живот“. Од училишната програма ќе бидат исфрлени сите текстови кои го карактеризираат бракот како „институција помеѓу маж и жена“, или кои полот на детето го ограничуваат само на „машки“ или на „женски“. Новите текстови подробно ќе ги опишуваат другите сексуални определби, а во предметот „сексуално“ воспитание ќе биде вклучен детален опис на промена на полот. Сите школски и предшколски институции ќе треба да се прилагодат на овој кодекс. Во спротивно ќе бидат отстранети од државниот буџет. Мерките звучат крајно ригоризно, на пример: во случај да родител во присуство на наставникот му каже на детето дека бракот е само за личности од различен пол, може да биде тужен за “сексуално вознемирување“
ace....daj kazi kade originalno da prochitam,....
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2007 во 23:32
голема%20насмевка

Изменето од ACELERA - 27.Ноември.2009 во 14:46
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2007 во 08:47
samo edno ke kazam , gospod neka ni e napomos kao prvo , a kao vtoro site pederi  na kolec , neka gi zadovolat ednas zasekogas i za posleden pat
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
nirvana Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2007
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nirvana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 01:41
Ne sum voopshto protiv vakvite brakovi, sekoj ima pravo na sreka, ne si davam pravo  da opravduvam ili osuduvam. Ne mi e jasno samo zoshto vi smetaat homosehsualcite!!!! pa i oni se luge. Da ne se razbereme pogresno, jas sum hetero a toa ne me pravi ni pogolema ni pomala ni podobra ni polosha od homoseksualcite. 

Изменето од nirvana - 28.Октомври.2007 во 01:41
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 23:28
Originally posted by mamma mamma напиша:

Originally posted by chuchuliga chuchuliga напиша:

имам пријатели хомосексуалци кои се во брак повеќе од 10 години. во една западно-европска земја. тврдам дека имаат подобра врска (полна со љубов, почит, искреност, доверба и одговорност кон другиот, итн) од многу хетеро парови кои ги знам. за жал во таа земја хомосексуалните парови не смеат да посвојуваат деца и тие немаат. тие се и двајцата прекрасни луѓе кои сакаат и имаат што да дадат (на секој план) и сигурна сум дека би биле прекрасни родители полни со љубов. мислам дека се е до човекот, а не до формата на заедницата.

ShockedShockedShockedShocked

Ne mi se veruva!!!!Sto edni takvi iskriveni vo umot licnosti mozat da dadat??? Sto tie"prekrasni roditeli"ke mu kazat na toa dete i kako ke go vospituvaat: deka" homoseksualnosta e edna mnogu prirodna pojava" i ti dete ic da nemas gajle,slobodno mozes da se odlucis sto ke si bides.

Licno,nemam nisto protiv takvite samo neka ne mi baraat nekakvi prava(koi patem i gi imaat-glasanje,skoluvanje i tn.)odbivam da gi gledam po ulici kako zaljubeni parovi i ako sakaat so sklucuvanje na brak da dokazat deka se normalni ne gi odobruvam,pa kolku sakaat neka se "prekrasni"

ShockedThumbs%20Down

seushte ne go smenov mislenjeto,zapravo mislam deka nikogash da go smenam..

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 78910>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.