IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Каков треба да биде наставникот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каков треба да биде наставникот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 20>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 15:46
..НЕМА ПОТРЕБА ОД ПОВЕЌЕ!ДОВОЛНИ СЕ САМО НЕКОИ ОД ОВИЕ РАБОТИ ДА ГИ ПОСЕДУВААТ!НА МНОГУМИНА  ИМ ФАЛАТ ПОВЕЌЕ ОД ПОЛОВИНА ...ОД ОВДЕ НАБРОЕНИТЕ!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 17:24
Има уште едно: да не лае секаде каде што ќе оди за приватните проблеми на ученикот и неговите родители
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 18:22
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

Има уште едно: да не лае секаде каде што ќе оди за приватните проблеми на ученикот и неговите родители

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Aj ushte da go zamolite da ne rika...i otide vo zivotinsko carstvo... revoltot sprema odredena persona...ne treba da pravi generalizacija...na cela fela...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 22:17
МАМАМД, ЈАС САМО ИЗНЕСУВАМ МОИ 14 СТАВОВИ ОКОЛУ ПРОФИЛОТ НА НАСТАВНИКОТ...НЕ МИСЛЕВ НА КОНКРЕТНА ЛИЧНОСТ.

Изменето од majstorce62 - 24.Март.2008 во 22:22
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 09:01

----------------------------------------------------------------------------------------------
Pa neshto mi e cuden ovoj tvoj stav...a i recnikot ne mi e svojstven za tebe...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 10:36
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

----------------------------------------------------------------------------------------------Pa neshto mi e cuden ovoj tvoj stav...a i recnikot ne mi e svojstven za tebe...

тоа е анекс на претходните 13 ставови...не можеш нив да ги прескокнуваш и само за последниот да се држиш...
Инаку, според мене, ова е многу важна карактеристика за профилот на наставникот... Оти има многу наставници кои тајнта што ќе им ја довери родителот во врска со детето
веднаш ќе ја излаат на локалното радио...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 10:47
... ke povtoram...ova e losha karakteristika na mnogu luge...takanareceni radio milevi...a megu niv ima i nastavnici...no ne sum za generalizacija...a i iskreno ne mi svojstveno za majstorce... da koristi izraz...lae...koga stanuva zbor za nastavnici...mora nekoj mnogu da go nalutil...inaku stabilniot... majstorce...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 13:33

... ke povtoram...ova e losha karakteristika na mnogu luge...takanareceni radio milevi...a megu niv ima i nastavnici...no ne sum za generalizacija...a i iskreno ne mi svojstveno za majstorce... da koristi izraz...lae...koga stanuva zbor za nastavnici...mora nekoj mnogu da go nalutil...inaku stabilniot... majstorce...

Не, пак погрешно толкуваш... Реков дека не треба да биде таков... Таа карактеристика не треба да стои во профилот на наставникот... Ладен сум како Сибир...
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 21:33
Како мене.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 22:06
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Како мене.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:11
Таа карактеристика не треба да стои во профилот на наставникот...
------------------------------------------------------------------------------------------
...lae... glagol...?dejstvo koe go vrshi kuceto... nastavnik=pes????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:34

Таа карактеристика не треба да стои во профилот на наставникот...------------------------------------------------------------------------------------------...lae... glagol...?dejstvo koe go vrshi kuceto... nastavnik=pes????

ЛАЕ- ГЛАГОЛ
ЛАЕЊЕ - ГЛАГОЛСКА ИМЕНКА
ЛАВЕЖ - ИМЕНКА
ЛАЕЈЌИ - ГЛАГОЛСКИ ПРИЛОГ
ПОКРАЈ ОСНОВНОТО ЗНАЧЕЊЕ ЗБОРОВИТЕ ИМААТ И ПРЕНОСНО, ОДНОСНО ФИГУРАТИВНО...ТАКА МЕНЕ МЕ УЧЕШЕ НАСТАВНИЧКАТА НЕКОГАШ...ДЕНЕС МОЖЕБИ ИМА ПРЕТРПЕНО НЕКОИ ИЗМЕНИ ЈАЗИКОТ... НАСТАВНИКОТ ЛАЕ - НАСТАВНИКОТ ОТКРИВА НЕШТО ШТО МУ Е ДОВЕРЕНО ЧИСТО ОД ПОЧИТ КОН НЕГОВАТА ПРОФЕСИЈА
И СО МОЛБА ДА ПОМОГНЕ ВО РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ...
ИЛИ МОЈАТА НАСТАВНИЧКА БИЛА НЕКОЈА НЕПИСМЕНА, ИЛИ ЗАКОНИТОСТИТЕ ВО НАШИАОТ ЈАЗИК МНОГУ БРЗО СЕ МЕНУВААТ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:36
...zaradi pocit kon tvojata nastavnicka...povleci go zborot lae...ne e karakterna osobina na nastavnikot...aj stori mi go keifot... 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:38

...zaradi pocit kon tvojata nastavnicka...povleci go zborot lae...ne e karakterna osobina na nastavnikot...aj stori mi go keifot... 

МОРЕ НЕ ЗБОРОТ, И ПАРИТЕ ЌЕ СИ ГИ ПОВЛЕЧАМ ШТО МИ ГИ ЗЕДЕ...АЈ ЗАРАДИ ТЕБЕ...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.