|
Каков треба да биде наставникот |
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..НЕМА ПОТРЕБА ОД ПОВЕЌЕ!ДОВОЛНИ СЕ САМО НЕКОИ ОД ОВИЕ РАБОТИ ДА ГИ ПОСЕДУВААТ!НА МНОГУМИНА ИМ ФАЛАТ ПОВЕЌЕ ОД ПОЛОВИНА ...ОД ОВДЕ НАБРОЕНИТЕ!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има уште едно: да не лае секаде каде што ќе оди за приватните проблеми на ученикот и неговите родители
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
---------------------------------------------------------------------------------------------------- Aj ushte da go zamolite da ne rika...i otide vo zivotinsko carstvo... revoltot sprema odredena persona...ne treba da pravi generalizacija...na cela fela... |
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МАМАМД, ЈАС САМО ИЗНЕСУВАМ МОИ 14 СТАВОВИ ОКОЛУ ПРОФИЛОТ НА НАСТАВНИКОТ...НЕ МИСЛЕВ НА КОНКРЕТНА ЛИЧНОСТ.
Изменето од majstorce62 - 24.Март.2008 во 22:22 |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
---------------------------------------------------------------------------------------------- Pa neshto mi e cuden ovoj tvoj stav...a i recnikot ne mi e svojstven za tebe... |
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа е анекс на претходните 13 ставови...не можеш нив да ги прескокнуваш и само за последниот да се држиш... Инаку, според мене, ова е многу важна карактеристика за профилот на наставникот... Оти има многу наставници кои тајнта што ќе им ја довери родителот во врска со детето веднаш ќе ја излаат на локалното радио... |
||
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... ke povtoram...ova e losha karakteristika na mnogu luge...takanareceni radio milevi...a megu niv ima i nastavnici...no ne sum za generalizacija...a i iskreno ne mi svojstveno za majstorce... da koristi izraz...lae...koga stanuva zbor za nastavnici...mora nekoj mnogu da go nalutil...inaku stabilniot... majstorce...
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, пак погрешно толкуваш... Реков дека не треба да биде таков... Таа карактеристика не треба да стои во профилот на наставникот... Ладен сум како Сибир... |
||
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како мене.
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таа карактеристика не треба да стои во профилот на наставникот...
------------------------------------------------------------------------------------------ ...lae... glagol...?dejstvo koe go vrshi kuceto... nastavnik=pes???? |
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЛАЕ- ГЛАГОЛ ЛАЕЊЕ - ГЛАГОЛСКА ИМЕНКА ЛАВЕЖ - ИМЕНКА ЛАЕЈЌИ - ГЛАГОЛСКИ ПРИЛОГ ПОКРАЈ ОСНОВНОТО ЗНАЧЕЊЕ ЗБОРОВИТЕ ИМААТ И ПРЕНОСНО, ОДНОСНО ФИГУРАТИВНО...ТАКА МЕНЕ МЕ УЧЕШЕ НАСТАВНИЧКАТА НЕКОГАШ...ДЕНЕС МОЖЕБИ ИМА ПРЕТРПЕНО НЕКОИ ИЗМЕНИ ЈАЗИКОТ... НАСТАВНИКОТ ЛАЕ - НАСТАВНИКОТ ОТКРИВА НЕШТО ШТО МУ Е ДОВЕРЕНО ЧИСТО ОД ПОЧИТ КОН НЕГОВАТА ПРОФЕСИЈА И СО МОЛБА ДА ПОМОГНЕ ВО РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ... ИЛИ МОЈАТА НАСТАВНИЧКА БИЛА НЕКОЈА НЕПИСМЕНА, ИЛИ ЗАКОНИТОСТИТЕ ВО НАШИАОТ ЈАЗИК МНОГУ БРЗО СЕ МЕНУВААТ... |
||
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zaradi pocit kon tvojata nastavnicka...povleci go zborot lae...ne e karakterna osobina na nastavnikot...aj stori mi go keifot...
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МОРЕ НЕ ЗБОРОТ, И ПАРИТЕ ЌЕ СИ ГИ ПОВЛЕЧАМ ШТО МИ ГИ ЗЕДЕ...АЈ ЗАРАДИ ТЕБЕ... |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |