|
Фрчковски имаш ли коментар за Глигоров 1995-та? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Автор | |||
SuicideMessiah
Сениор Регистриран: 10.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 157 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sekoe chudo za tri dena...zhivi bismo pa videli...vaka od rakav konspiracii teshka rabota da pominat. |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...Добре Величковски беше шеф на ДБК за време на атентатот на Глигоров...бог да го прости, почина...а и мртва уста не збори... П.С. По трет пат ти кажувам информирај се па дискутирај!!! |
|||
tenija
Група Регистриран: 05.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Фрчко, Не биди кукавица. Темава ја напишав на 03.Јули 2007 година мислејки дека си маж и дека машки ќе ја кажеш вистината за обидот за атентат врз Глигоров, како и за твојата поврзаност со регионалното подземје. Исто очекував и сеуште очекувам да кажеш зошто одма по неуспешниот атентат замина за Бугарија и од таму даде наредна да се затвори границата од сите страни. Кого штитеше? или поточно од што се плашиш? Денес се е веќе јасно. Само ти се залажуваш дека народот верува во твоите колумни. |
|||
what's up doc?
|
|||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еј се извинувам за оф топиков али знае ли некој што значи скратеницата ДБК?Ми треба за брзо..
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Државна Безбедност и Контраразузнавање
|
|||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Благодарам!Може да го избришеш постот.
|
|||
tenija
Група Регистриран: 05.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е, Добре беше. Да. Добре беше, ама добре предходната година беше и ,,Сина Птица,,. Добре почина. Потоа Јане Двојаковски, па почина и Јане......... А, случајно да не во сето ова остануват само прстите на Фрчковски и на Драган Стојмановски Млекце? Што велите за ова? Па сето ова поврзетего со Зоран од Огномак и по чија нарачка во сопствено возило на Хиподром беше пронајден мртов во 1996 година. Каде ли е само местото на службата и која коцка од мозаикот ја потполнува? |
|||
what's up doc?
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Македончето ниту една работа не ја тера до крај. Само што ќе ја започне ќе се најде некој што ќе го купи или замолчи. А, другите како по обичај, ,,молчете гледате ли што му направија на Рампета,,. Е, се додека гледаме што му направија на Рампетаа ние не им застанеме на рапата за да им кажеме дека онатаму овака нема и несмеат да работат тие секогаш ќе си тераат по свое. Да. Мој страдален и напатен народе.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еј, тресоје! Доста прашуваш кажи и ти нешто. Па макар пак треснал,.Не се секирај сето тоа народот ќе го позлати. А, на Фрчко да не си му во душата. Ќе каже и за оноа што и Бранко не знае. Изменето од orlov - 31.Октомври.2008 во 19:15 |
|||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Леле овој Џаро... да плаче човек или да се смее...
Што толку му се налутил на Фрчко...
Сега бара да му ја одземат патната исправа и да го стават во притвор...
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
, ama ne e za . Mozje chovekot ima prava. Dzjaro si e Dzjaro ama nikogash ne se znae.
|
|||
|
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sosema e vo pravo ako Frckovski uste togas go znael svedokot a molcel
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сведокот е измислен и уценет од Фршковски и Црвенковски. Тие се тие кои треба да кажат зошто Фрчковски во 11:55 на 03.10.2005 година ја мине македонско- бугарската граница а потоа во 12:35 од Сандански издава НАРЕДБА да се затвори македонската граница од сите страни. Што ли тој Љубомир Данило Фрчковски работеше таму а што ли во истото време тука работеше Бранко Љубе Црвенковски? Другите вистински сведоци за кратко време мистериозно исчезнаа. Едини кој остана беше Здравко Василев истражен судија во Основен 1 Скопје но, и тој во 2001 година заврши мистериозно по до денес необјасниви околности и тоа во времето кога ги средуваше рерзултатите од веќе завршената истрага. За, жал Здравко не истражуваше песок. Можеби и зато мистериозно заврши. Чувајтесе луѓе, ама не страхувајте од кукавици како овие двајца кои се споменати. |
|||
|
|||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |