IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Мрсни вицеви
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мрсни вицеви

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 29>
Автор
Порака
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2009 во 00:52

Во авион после полетување пилотот им се обраќа на патниците дека може да се опуштат и им посакува добар лет . Заборава да го исклучи интерфонот и му вика на колегата ко-пилот ‘ај да го испијам кафето и да ја викнам стујардесата да ја исплескам ‘ И ова го слушнале сите патници и секако стујардесата во истиот момент трчајки накај кабината на пилотот да го предупреди некој од патниците и дофрлил ‘ Полека мори к*рво остај го човекот да го испие кафето прво ‘

[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 00:41
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Во авион после полетување пилотот им се обраќа на патниците дека може да се опуштат и им посакува добар лет . Заборава да го исклучи интерфонот и му вика на колегата ко-пилот ‘ај да го испијам кафето и да ја викнам стујардесата да ја исплескам ‘ И ова го слушнале сите патници и секако стујардесата во истиот момент трчајки накај кабината на пилотот да го предупреди некој од патниците и дофрлил ‘ Полека мори к*рво остај го човекот да го испие кафето прво ‘

Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2009 во 01:22
Седи некој ѓуптин со девојката вo парк и едно време и вика: - Ај мори ќе ми го испушиш ? - Не бе, не сакам! - Ајде мори! - Не бе, не! - Ај мори испуши ми го, здраво е за забите. - Е ај да ти го испушам, ама зошто е здраво за забите? - Епа ако не ми го испушиш, ќе ти ги скршам забите.
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2009 во 16:32
Го прашува детето својот другар од кај доаѓаат децата?
-Од на мајка ти п**ката, од кај па ја да знам

смеење
смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2009 во 20:15
По жешка нок, русокоса го прашува господинот што лежи покрај неа:
- Дали сте анестезиолог?
- Да, како знаеш?
- Па ништо не почувствував.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2009 во 20:16
За првиот секс имаш со кој, ама немаш со што. За вториот секс имаш со што, ама немаш со кој. За третиот секс имаш со што, имаш со кој, ама немаш каде. За четвртиот секс имаш со што, имаш со кој, имаш каде, ама зошто?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2009 во 20:21
Паднал Цветко со авион на остров со домордци и немал шо да прави па решил дневник да води и пишувал:
- Прв ден: убав ден, се изгуби жената на главатарот сите ја бараме низ џунглата, кога ќе ја најдеме сите ќе ја ебаме.
- Втор ден: уште поубав ден, се изгуби ќерката на главатарот и кога ќе ја најдеме сите ќе ја ебаме.
- Трет ден: Лош ден! Јас се изгубив...
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2009 во 09:16
Resila babata cela penzija da ja potrosi vo javna kukja..
ednas se zivi.....potrazila najdobar i najak i najgolem muskarac.....
Normalno rednim putem i dale soba so raskosen crnec......
Ova ona....pocnal crnecot da ja usrekjuva babata.....
-Lele poleka breeeeeeee , ne mozam srcetooooo !!!
-Nemaj gajle babo , koga ke stignam do srceto ke svrtam desnooooo !!!
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2009 во 15:38
Оди Мали Џоќица у јавна куќа и му вика на газдата
-Дај ми една к*рва со сида
-Зошто со сида бе?
-Па сакам да ја изнајмам како слугинка.
-А зошто?
-За да се изебе со тато, и тој да се зарази, па тој да и се опне на мама и неа да ја зарази, па после мама кога ке се издупи со комшијата, и тој да се зарази, па после ке видиме на кој па да видам кој ке ја сече топката, мамата му негова...
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2009 во 15:40
"Дали би спиела со мене, на пример, за 100000 долари?"
"Па да знаеш, кога ќе размислам, може.“
"А за 5 долари?"
"Срам да ти е! Што мислиш бе, што сум јас, к*рва?"
"Тоа веќе го утврдивме, сега само се пазариме."
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2009 во 15:42

Професорка во средно школо им најавува на учениците дека за една недела ќе имаат тест.

Еден од мангупите во класот ја прашува:
- А професорке, оправдано ќе ми биде ако тој ден не дојдам во школо поради сексуална исцрпеност?
- Не, ќе мора да пишуваш со другата рака.

Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2009 во 02:27
Имал некој човек три јајца, сретнал црнец и му се пофалил:
- Слушај, ја и ти заедно имаме пет јајца. А црнецот одговара:
- Шо, ти ниедно немаш?

Кон врв
Vercingetorix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јули.2009
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vercingetorix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2009 во 09:26
Кралот Лав измислил правило за сите животни,кое гласело:да не е*ат мртва животинка.После некое време лавов со придружба оди во џунглата и гледа една слоница која му била качена на К*рот од зајакот,и тогаш лавов вика абе зајко зашто не го почитуваш моето правило?На тоа зајакот одговорил,абе на К*Р ми умре слоницава ! !
Кон врв
Vercingetorix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јули.2009
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vercingetorix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2009 во 09:29
Мали Џокица нон стоп зборувал срамно,и кога дошло време да оди во школо ги пцуел сите машки но и сите женски.Еден ден учителката им вика на женските:Ако го сретнете Мали Џокица бегајте од училницата бидејќи он зборува срамно.И така после некое време влага мали Џокица и им вика на женскиве,лее се отворило јавна куќа ај со мене да ја видиме,тогаш женските го слушнале срамниот збор и почнале да трчаат,а на тоа Џокица одговорил:Не трчајте к*рви не е доградена ! ! ! ! !
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,984 секунди.