|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 7891011 29> |
Автор | |
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во авион после полетување пилотот им се обраќа на патниците дека може да се опуштат и им посакува добар лет . Заборава да го исклучи интерфонот и му вика на колегата ко-пилот ‘ај да го испијам кафето и да ја викнам стујардесата да ја исплескам ‘ И ова го слушнале сите патници и секако стујардесата во истиот момент трчајки накај кабината на пилотот да го предупреди некој од патниците и дофрлил ‘ Полека мори к*рво остај го човекот да го испие кафето прво ‘ |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи некој ѓуптин со девојката вo парк и едно време и вика: - Ај мори ќе ми го испушиш ? - Не бе, не сакам! - Ајде мори! - Не бе, не! - Ај мори испуши ми го, здраво е за забите. - Е ај да ти го испушам, ама зошто е здраво за забите? - Епа ако не ми го испушиш, ќе ти ги скршам забите.
|
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашува детето својот другар од кај доаѓаат децата?
-Од на мајка ти п**ката, од кај па ја да знам |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По жешка нок, русокоса го прашува господинот што лежи покрај неа:
- Дали сте анестезиолог? - Да, како знаеш? - Па ништо не почувствував. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За првиот секс имаш со кој, ама немаш со што. За вториот секс имаш со што, ама немаш со кој. За третиот секс имаш со што, имаш со кој, ама немаш каде. За четвртиот секс имаш со што, имаш со кој, имаш каде, ама зошто?
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паднал Цветко со авион на остров со домордци и немал шо да прави па решил дневник да води и пишувал:
- Прв ден: убав ден, се изгуби жената на главатарот сите ја бараме низ џунглата, кога ќе ја најдеме сите ќе ја ебаме. - Втор ден: уште поубав ден, се изгуби ќерката на главатарот и кога ќе ја најдеме сите ќе ја ебаме. - Трет ден: Лош ден! Јас се изгубив... |
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Resila babata cela penzija da ja potrosi vo javna kukja..
ednas se zivi.....potrazila najdobar i najak i najgolem muskarac..... Normalno rednim putem i dale soba so raskosen crnec...... Ova ona....pocnal crnecot da ja usrekjuva babata..... -Lele poleka breeeeeeee , ne mozam srcetooooo !!! -Nemaj gajle babo , koga ke stignam do srceto ke svrtam desnooooo !!! |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Мали Џоќица у јавна куќа и му вика на газдата
-Дај ми една к*рва со сида -Зошто со сида бе? -Па сакам да ја изнајмам како слугинка. -А зошто? -За да се изебе со тато, и тој да се зарази, па тој да и се опне на мама и неа да ја зарази, па после мама кога ке се издупи со комшијата, и тој да се зарази, па после ке видиме на кој па да видам кој ке ја сече топката, мамата му негова... |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Дали би спиела со мене, на пример, за 100000 долари?"
"Па да знаеш, кога ќе размислам, може.“ "А за 5 долари?" "Срам да ти е! Што мислиш бе, што сум јас, к*рва?" "Тоа веќе го утврдивме, сега само се пазариме." |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професорка во средно школо им најавува на учениците дека за една недела ќе имаат тест. Еден од мангупите во класот ја прашува: |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имал некој човек три јајца, сретнал црнец и му се пофалил:
- Слушај, ја и ти заедно имаме пет јајца. А црнецот одговара: - Шо, ти ниедно немаш? |
|
|
|
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кралот Лав измислил правило за сите животни,кое гласело:да не е*ат мртва животинка.После некое време лавов со придружба оди во џунглата и гледа една слоница која му била качена на К*рот од зајакот,и тогаш лавов вика абе зајко зашто не го почитуваш моето правило?На тоа зајакот одговорил,абе на К*Р ми умре слоницава ! !
|
|
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мали Џокица нон стоп зборувал срамно,и кога дошло време да оди во школо ги пцуел сите машки но и сите женски.Еден ден учителката им вика на женските:Ако го сретнете Мали Џокица бегајте од училницата бидејќи он зборува срамно.И така после некое време влага мали Џокица и им вика на женскиве,лее се отворило јавна куќа ај со мене да ја видиме,тогаш женските го слушнале срамниот збор и почнале да трчаат,а на тоа Џокица одговорил:Не трчајте к*рви не е доградена ! ! ! ! !
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |