![]() |
|
АРАМИИ - кој украде повеќе? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Автор | |
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да да економијата со 4 % годишно!!! Само хрватска тоа го направи, благодарение на туризмот!!! 1999 лидер во регионот!!! А затоа 2001 година, АЛАШ ВЕРИШ ДРПАШ ДЕРИШ, сите пари од државните каси, отидоа по туѓи џебови, на Мајами, станови и останати скапоцености!!! Е тие се тие што имаат сметки по Швајцарски банки, а не оваа власт!!! Каде се парите од Телекомот?!?!?! Цела милијарда евра ги снема за нецела година!!!! КАДЕ СЕ?!?!?! НЕМА НИ ОТЧЕТ КАДЕ ОТИШЛЕ, НИ КОГА ВЛЕГЛЕ ВО ДРЖАВАВА И ДАЛИ ВЛЕГЛЕ!!!! Ќе ми се пуваат со Плаошник, и Крстот на Водно!!! Единствени инвестиции во непродуктивна сфера се тие!!! Испрани пари до главоболка!!! Сакаме тие луѓе да ни се вратат?!?!? Кој го стави потписот на штетниот договор за Телеком, договор кој што ни најдобрите светски експерти неможат да го разберат!!! Договор кој остава голем број невработени, договор кој дава апсолутна слобода на сопствениците, а државата е со врзани раце!!!! ДА ВИ КАЖАМ?!?!?! НИКОЛА ГРУЕВСКИ, МАКЕДОНСКИОТ ПРЕРОДБЕНИК!!!!! САМО НАЗАД СО НЕГО!!!! УБАВО СЕ КАЖА НА БИЛБОРДИТЕ КАКО МИНИСТЕР 4 СТАНА, А "АКО" ???? СТАНЕ ПРЕМИЕР 4 ЗГРАДИ!!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
mishel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
A OD KADE TI GI ZNAES OVIE PODATOCI- ESM DEKA E PAZERENO VO VREME NA VMRO??????????????? OVA TI E NEBULOZA PAREXCELANT. I DA BILO TAKA ZOSTO MORAL NEKOJ DA GO ISPOLNI NEKOJ VETUVANJETO. OVA SE DRZAVNI RABOTI natalija, I NE SE PAZARAT NA ULICA ILI SO DADEN ZBOR. I VTORIOT PODATOK- DEKA ZAPADNA MAKEDONIJA E PRODADENA? NA KOGO E PRODADENA I KOJ TOA JA PRODAL? NE TI LICI DA ZBORUVAS T.S DA PISUVAS VAKVI STRASNI NEBULOZI. LUGETO KOI SAKAA DA JA DELAT, PRODAVAAT MAKEDONIJA SE SEGASNATA VLAST(SDSM I DUI).TAKA DA AKO ZBORUVAME ZA PRODAVANJE, STO BI REKLA TI, TREBA ZNACI DA JA MENUVAME VLASTA SO EDINSTVENA CEL DA NE SE SLUCI TOA. |
|
![]() |
|
mishel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
AJ EDNITE SAM SI KAZAL SO STO KE SE PUVAAT! SPORED MENE GRESIS AMA NEJSE. DAJ NABROJ SO STO SE PUVAAT OVIE DRUGIVE.
DOBRO RECE VCERA "NEKOJ"- NE ES ODI VO EVROPA I NATO SO NASMEVKI, PROSETKI I PATUVANJA NA POLITICARITE. EVROPA SE ODI SO NASMEVKI NA LICATA NA OBIUCNITE LUGE, KOGA LUGETO PATUVAAT I SE POZDRAVUVAAT...............
I ZA POTSETUVANJE ZATOA STO SI SO SLABA MEMORIJA PARITE OD TELEKOMOT OTIDOA ZA ODBRANA NA DRZAVATA ZATOA STO JA NAPADNAA LUGE KOI PLACEA ZA FOTELJI. PA MOZES DA VIDIS I SAM/A.
|
|
![]() |
|
AKO SMETAS TI natalija DEKA GRUEVSKI I KOMPANIJA JA UNAZADIJA EKONOMIJATA TOGAS NAVISTINA NE SI PISMENA. STATISTICKITE PODATOCI ZBORUVAAT NESTO DRUGO.................... A KOJ JA UNAPREDI, ZATOA STO ZNAES DEKA GRUEVSKI JA UNAZADIL?
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Mishel ај те молам размисли пред да нападнеш.. Не те нападнав дискутираме.. Прво да точно државни работи изнакажав каде што народт врска нема за тоа.. Второ на власт беа ВМРО кога вагони пари се вадеа од МК и седеа и преговараа.. Преговараа дај да им ја расплачеме мамицата парите земеме, тогаш вие ке добиете пола држава ке коалицирате со сдс и полека ке ја држиме власта, ке ви дадеме се што сакате.. И би така.. Сдс победи и мораше да коалицира со некој што го призна Вмро и го опна да формира партија и влезе во парламент истиот тој што до вчера пукаше по наши деца.. Објактивна сум Мишел многу..не ме интересира што и9 како, но назад сме и нема да се мрдмене зашто нема шанси да се опоравиме од годинашните крадења и тортури... Не знам ја виде картата за време на Бате Љубчето како стои како кинески зид?? се изнасмеаа за жал а чиста вистина е... |
|
![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Зошто само невистини изнесуваш МИШЕЛ!!!! И самата знаеш кој дозволи ДУИ да се формира како политичка партија!!! И самата знаеш во која партија има повеќе терористи (ДПА)!!! И самата знаеш дека коалицијата СДСМ ДУИ беше постизборна, дека беше наметната!!! И самата знаеш зошто и кој ја почна војната!!! И самата слушаш и гледаш кој пропагира делење на Македонија на нивните предизборни митинзи!!! И самата знаеш кој е залетан по државните девизни резерви!!! Само парите на ВМРО му се вртат во глава!!! Само територии на ДПА и со глава!!! Не бираат ни средства ни начин како да стигнат до тоа!!! Од каде на ВМРО ДПМНЕ средства за толкава политичка кампања, ако ги застапува долните социјални слоеви на народот!!! ВИЕ СТЕ ТИЕ КОИ ФОРСИРААТ ЛАГИ И НЕВИСТИНИ, НЕ БИРАЈКИ НИ НАЧИН НИТУ СРЕДСТВА ЗА ДЕГРАДИРАЊЕ И ОМАЛОВАЖУВАЊЕ НА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД!!! САКААТ ДА СИ ГИ ДОПОЛНАТ ЏЕБОВИТЕ И ДА ЈА ПОДЕЛАТ МАКЕДОНИЈА; ЗА НА КРАЈ ДА СИ ЗАМИНАТ ВО НЕПОВРАТ!!!! ВО МОМЕНТИТЕ КОГА МАКЕДОНИЈА Е СТАБИЛНА ДРЖАВА НА ВИСТИНСКИОТ ПАТ КОН УСПЕХОТ, НЕКОЈ САКА ДА ДОЈДЕ И ДА УНИШТИ СЕ!!! ГРУЕВСКИ НЕ ЗАСЛУЖУВА ДА ЈА ДОБИЕ МАКЕДОНИЈА НА ТАЦНА!!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Не те навредив во ниеден момент нити па најмалку ТЕ нареков Неписмена.. затоа те молам без вреѓање... |
|
![]() |
|
![]() |
|
PRVO NA VLAST BESE SDSM KOGA OD DRZAVAVA SE VADEA VAGONI PARI I PROCVETA SVERCOT SO NAFTA I SO CIGARI............ (EMBARGOTO)
SDSM KOALICIRASE SO TERORISTITE, A NE VMRO. FORMIRANJETO NA DUI BESE FORSIRANO OD MEGUNARODNOIT FAKTOR. A RESOCJALIZACIJATA NA TERORISTITE BESE I OSTANA RABOTA NA SDSM. NAJDOBAR PR. HAZBI LIKA GRADONACALNIKOT NA TETOVO.........
AKO NAKOJ FORSIRA LAGI I NEVISTINI TOA E SDSM. ONI NEMAAT PROGRAMA, ONI SEAT MAGLA, VETER VO MAGLA E NIVNATA PROGRAMA.......VMRO BESE SMENET OD VLASTA ZATOA STO MU SE OBEKAVASE NA NARODOT. NO STO SE SLUCI........POTONAVME VO EKONOMSKA KRIZA.............R.M STANALA PRIVLECNA DESTINACIJA KOJ TOA INVESTIRAL VO MAKEDONIJA?
|
|
![]() |
|
TESKA I DLABOKA E EKONOMSKATA KRIZA VO DZAVAVA. GOLEMA KORUPCIJA, KRIMINAL I BIROKRATIJA KADE TOA IMA INVESTICII I KADE IMA OTVORANJE NA RABOTNI MESTA?
|
|
![]() |
|
A ZA BATE LJUBCETO (TI TAKA SE IZRAZUVAS ) NE E VO RED TAKA DA ZBORUVAS, ZATOA STO JAVNA TAJNA E KOJ JA BRANESE DRZAVATA A KOJ OTIDE DA ODMARA NA HALKIDIKI. PORAZUVACKI NO POBARAJ PODATOCI OD KADE BEA I KOI BEA VOJNICINJATA STO GI UBIUJA TERORISTITE. NITU EDEN NEMASE OD SK? PA ZAPRASAJ SE ZOSTO? RAZMISLUVAJ ..............
MAKEDONIJA E STABILNA DRZAVA SE SOGLASUVAM, NO EDINSTVENO VO POLITICKA SMISLA. EKONOMIJATA, ZIVOTOT, SEKOJDNEVIETO, ZDRAVJETO, SETO TOA E DLABOKO ZAGLIBANO NA DNOTO, VO ZIV PESOK SME.......
NO AKO NARODOT E ZADOVOLE, NEMA STO TUKA JAS ILI BILO KOJ DA FILOZOFIRA. NEKA NI E NA ZDRAVJE! SAM NARODOT KE JA ZEME SUDBINATA VO SVOI RACE, KAKO STO JA ZEMA NA 15 SEPTEMVRI ................I ZAVRSI RABOTA
|
|
![]() |
|
Па добро или не сакаш да видиш или навистина не гледаш!!!! Почни од Рамстор (како најмал пример), Космофон се шири од ден на ден, потоа ФАС се рестартира, Бучим се рестартира, Саса се рестартира!!! Еве ти го Џонсон Контролс, Сименс, тие ќе отворат нови 5000 работни места!!! Малите фирми стануваат големи!!! Отвори огласи ќе видиш дека секој ден се нудат работни места, само нашиов народ е научен да се бутне во државна администрација, да биде дополнителен терет на државниот буџет!!!! Реформи на секој чекор имаш!!! Само не знаете ништо друго освен да коментирате!!! 80 % од пријавените во Агенциите за вработување работат на црно, а кукаат дека ништо не работат!!! Наједноставно сите бараат работа а молат бога да не ја најдат!!! СИТЕ САКААТ ДИРЕКТОРИ ДА БИДАТ!!! ЕПА И ЈАС САКАМ, АМА НЕМА!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Mishel душо.. не е државна тајна пола народ го знае.. Заглибано да... можеме да филозофираме до 101 и назад.. како сакаат така ке вбиде и господ напомош со гласањето.. ако има немири акко што има сега, црно на сите ни се пишува.. но , за војничињата немој така за малку ке го убиеа оној што ми беше најблизок како во Арачиново така и на Вејце за малку го вратија а влезен во камион.. НЕмој зашто душа знае на сите што преживеавме.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
a be nate , pa jas mislev deka si za vmro ;))
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Чичо да ви каже, многу голема и замрсена е пајаковата мрежа на крадците на државните пари. Сетете се чии возила вртеа низ Скопје кога Македонија почнуваше да проодува. 1990, 1991, 1992.
Италијански, мафиози! Први си отворија амбасада, во центарот. Што се случи со нивниот министер за надворешни работи, кој ни ветуваше дека веднаш ќе влеземе во ЕУ? Го уапсија, за злоупотреба и перење пари! Ние сме длабоко завлезени во орото, другарчиња! Знаете ли каде е најголемото дувло на крадци? Во Брисел и Вашингтон! А тие не тераат да влеземе кај нив! За да можат полесно да не контролираат! Дали знаете дека во Америка има истрага за парите за амбасадата која се гради овде? Дали знаете дека уставот на ЕУ не е стопиран за глупавите верски прашања, туку распределбата на парите е проблемот, отсекогаш бил! Кој може да шверцува преку Грција, а ЕУ да не знае, абе вие стварно ли верувате во тоа? Јас богами не верувам! Унпрофор беше овде кога ние го кршевме ембаргото! И никој не виде ништо? Комедија!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Само да не премине во трагедија! Тоа се молам секој ден! Изменето од Dogi - 30.Јуни.2006 во 14:52 |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |