|
Суеверие |
Внеси реплика | страница <1 7891011 22> |
Автор | ||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...НЕМАШ ПЕТЕЛ!!!..ПЕТЕЛ КОГА ПЕЕ НА ПРАГ ,ЗНАЧИ НЕШТО...
|
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
MNOGU ARNO - NE E NA ARNO
|
||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ma ,kakvo sueverie,...babini devetini,...pominuvam ,..niz ,..skali ,...banderi,...brkam crni machki,...chuvam skrsheno ogledala,........
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da si ziva i zdrava brza dobro kazano more najdobro kazano more super kazano |
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Edna vecer za rok od pola saat i varpce me posra i kometa vidov kako pagja...i tolku se izraduvav...a zosto
|
||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Si setam jas taka ednas i primetuvam kako site me gledaat i toa kako me gledaat, ama bas site!.. Si vikam so e rabotata, tolku li sum ubava, i se isprcuvam kako paunica!... Si odam doma celata srekna... i se poglednuvam vo ogledalo so tolku ubava denes im se vidov na lugeto... i gledam na ramoto, na dzemperot edna kaka od pile so golemina na orev...
A vikaat pile da te pokaka sreka noselo...
|
||||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас не знам како можат да мислат луѓево дека црна мачка носи несреќа колку се убави, јас сакам за дома да си земам една
|
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I da si zemes...zarem site macki se krivi sto na nekoj mu se slucila nesrekja i ja nabedil mackata crna sto mu go presekla patot |
||||
|
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Edna koga izleze od wc zadniot del od suknjata go bese piknala vo gakite...sigurno nesto za sreka
|
||||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas znam deka gakite trebalo naopaku da gi nosis protiv uroci.
|
||||
|
||||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мене постојано ќе ми го пресекува патот и пак ќе бидам најсреќна што ја имам |
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
AMA KONTINUIRANO KOGA KE JA VIDAM TEZOK MALER ME SNAOGA ,NESAKAM DA MISLAM DO UTRE BAREM |
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mene stalno na levo mi lezi, ke go prefrlam na desno moze sreka ke me prati
|
||||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Така си се убедила, престани да мислиш на тоа, кога и да ја видиш погали ја и се ќе биде ок... |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 7891011 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |