|
Мотив , инспирација , елан ... |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | |
Hedonistka
Сениор Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me motiviraat luge shto pretrpele mnogu teshki momenti i pagale i stanuvale sekogash..kako mojata babichka na primer mnogu mi dava motivacija da prodolzam...
|
|
If you are reading this, get a life!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo posledno vreme zakluchuvam deka motivacija mi dava momentalniot duh vo zdravo telo vednash kako nekoe chudo stvoruva i inspiracija i elan....dokolku ne mi e taa hemija balansirana vo moeto telo ama bash nishto ne me pokrenuva..
demek bash me briga !! |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е конечно открив што ми било инспирација и мотив ПС Сум била грешкане било ова моја инспирација туку на некој друг. Изменето од gazela - 04.Јули.2010 во 10:53 |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам недостаток на инспирација да дискутирам на темава,иако сум мотивирана.
Изморена сум,во фаза на опоравување.... |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека од денес ке има повеке инспирирани и со ГОЛЕМ елан и мотив ке пишуваат
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Феникс
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pogreshna procenka
seushte nekako slabo ima i motiv i elan .......inaku .....pozdrav do eptendosadno... |
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pogledni od zadnata strana na ogledaloto., ., tie se tuka samo treba da ja ispruzhish rakata tie sami ke dojdat kaj tebe
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Феникс
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi i gledam..mozebi i doagaat.....no teshko izlagaat
|
|
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu mi se dopagjaat primerite so ogledala..., pa dobiv inspiracija a podocna i ideja da Vi kazham edna "filozovska anegdota", okolu... : - Ogledalce, ogledalce - kazhi na svetov najubav koj E? - Kje ti kazham - samo brishi go toa ogledaloto, redovno... (odgovorilo ogledalceto) A shto mislite, od kade doagja inspiracijata? Sigurno ne od mozokot... Изменето од viktorija123 - 26.Јуни.2011 во 16:29 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izleguvaat ., samo edna od srce i dusha nasmevka ., tolku e potrebno ., ne se potrebni dijamanti
megju drugoti i od mozikot ama ., inspiracijata doagja i od mnogu posuptilni ., ., zoni |
|
|
|
Феникс
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku inspirativno a kazano bash onaka suptilno ....no sepak bash mi dojde i motivacija i inspiracija i sekako elan...e sega dali se dojdeni od mozok ili od drugi zoni .....sekako nema ni vrska .....bitno da gi ima
|
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srekata nikogash ne e nameneta samo za eden ., sreken sum koga i drugite se srekni., ako e samo eden ., ne bi postoel ni tij eden., bi bil sam ., a toa e navistina teshko
|
|
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
motiv,inspiracija,elan=duhovni prerogativi
tamu sme sami i sami....
seto ostanato e samo isprevrtena slika na naseto ego
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si sam i samisprevrtena slika na sopstvenoto ego e najgolemiot opsenar za vovlekuvanje vo mrezhata na pajakot sebichnost i grdotija
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |