|
Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин |
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Автор | |||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znachi parov pak e vo shema,tipkata pokaza deka e''cvrst'' karakter,a toj...konechno go najde sonceto...
|
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не можам да се воздржам на ова ако ова значи познат битоллски фраер во вистинска смисла на зборот тој дечкото на сликата од клипот, ако тоа е фраер тој копук тогаш што би бил некој стварно „јак фраер„. ццццццц кои стандарди биле бе да бидеш фраер на денешницава, леле мори мајко |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....... матичен број ?? дата на раѓање ?? татково име ?? мајчино моминско презиме ?? сте испуштиле да дознаете боже господе..... |
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i prasajte za nasledni bolesti u familija
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е па какви сте вие.... Да не може човек фино, културно да и се извини на девојка.....
|
|||
Buli Buli
Нов член Регистриран: 31.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
epa mislam deka zasluzi de4kovo da bidi zapameten i sekoj da go znaj i da se srami dodeka se seta po sirok sokak so prst da go pokazuvat posle ona sto go napravil..mene ne mi e deka toj mu pla4el na telefon gla neka krsi ama se nadevam deka povekje nema da se pravi farer znaeme deka toj e samo dvorki sut..pa use da maval na zensko.c c c..ova si go zasluszi Изменето од Buli Buli - 03.Јуни.2009 во 10:53 |
|||
I am me , let me be!
|
|||
Hyperborean
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Типов бил еден момент маж (кога ја удрил) и после мораше да се посере со маратонско плачење по телефони.
|
|||
fatmir
Група Регистриран: 01.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tipot pred nekoe vreme pustil nekoe klipce so nekoe devojce od nekoe selce vo bitolsko znam samo deka se se vraka pa pazete koga gledate seir na ova tipce da ne ve snajdi istoto kaj mie be sonceto da vikate i vie
|
|||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Браво бе, кога ја удрил бил маж а...? Значи кога ќе удриш жена си МАЖ, овие другиве што не тепаат жени се СЛАБАЦИ? Изменето од Lithium - 03.Јуни.2009 во 17:55 |
|||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||
nali5555
Нов член Регистриран: 10.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ovoj zabegal cisto kakava e taa ljubov za 2 nedeli????nezdrava rabota ama stom udril samari ne treba nikogas da mu oprosti,ama taa mu se vratila da ja dotepa nekoj den!!!!!!!!!
|
|||
Hyperborean
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Маж е човек што може да си дозволи да удри, дете како типов мава од страв и потоа плаче по вжештени гасовити топки на небото. |
|||
shopaholica
Нов член Регистриран: 15.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
CISTI GLUPOSTI !!!
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mnoggu fer be ti, pa so ne ja stolcis od kjotek maz si ili so si... Of mori majko tipicno patrijarhalno vospituvanje.... |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ко оваа да е единствена врска на светов , сите се тука за терање сеир, ко на никој друг да му се нема случено вакво нешто
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |