IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011>
Автор
Порака
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 00:00
Znachi parov pak e vo shema,tipkata pokaza deka e''cvrst'' karakter,a toj...konechno go najde sonceto...
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 21:34
Originally posted by GoXI GoXI напиша:

Da sega zborev so eden od Bitola, tamu e mnogu poznat fraer ovoj koj e vo potraga po sonceto.

Не можам да се воздржам на ова ако ова значи познат битоллски фраер во вистинска смисла на зборот тој дечкото на сликата од клипот, ако тоа е фраер тој копук тогаш што би бил некој стварно „јак фраер„.
ццццццц кои стандарди биле бе да бидеш фраер на денешницава, леле мори мајко
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 21:38
Originally posted by Buli Buli Buli Buli напиша:

vo koj kafic raboti, gravo li go vikas, toa ime mu e ili.... vo koj kafic e da odime da go zaebavame malku :)))

mislam deka raboti vo Simbol

.......газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

матичен број ?? дата на раѓање ?? татково име ?? мајчино моминско презиме ?? сте испуштиле да дознаете газење%20од%20смеење

боже господе..... газење%20од%20смеење
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 21:46
i prasajte za nasledni bolesti u familija плазење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 23:37
Е па какви сте вие....лутина Да не може човек фино, културно да и се извини на девојка.....плазење
Кон врв
Buli Buli Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 31.Мај.2009
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buli Buli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 10:51
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

Originally posted by Buli Buli Buli Buli напиша:

vo koj kafic raboti, gravo li go vikas, toa ime mu e ili.... vo koj kafic e da odime da go zaebavame malku :)))

mislam deka raboti vo Simbol
.......газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењематичен број ?? дата на раѓање ?? татково име ?? мајчино моминско презиме ?? сте испуштиле да дознаете газење%20од%20смеењебоже господе..... газење%20од%20смеење

epa mislam deka zasluzi de4kovo da bidi zapameten i sekoj da go znaj i da se srami dodeka se seta po sirok sokak so prst da go pokazuvat posle ona sto go napravil..mene ne mi e deka toj mu pla4el na telefon gla neka krsi ama se nadevam deka povekje nema da se pravi farer znaeme deka toj e samo dvorki sut..pa use da maval na zensko.c c c..ova si go zasluszi          

Изменето од Buli Buli - 03.Јуни.2009 во 10:53
I am me , let me be!
Кон врв
Hyperborean Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2009
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hyperborean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 16:24
Типов бил еден момент маж (кога ја удрил) и после мораше да се посере со маратонско плачење по телефони.
Кон врв
fatmir Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 01.Јуни.2009
Поени: 43
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fatmir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 17:37
Tipot pred nekoe vreme pustil nekoe klipce so nekoe devojce od nekoe selce vo bitolsko znam samo deka se se vraka pa pazete koga gledate seir na ova tipce da ne ve snajdi istoto kaj mie be sonceto da vikate i vie
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 17:42
Originally posted by Hyperborean Hyperborean напиша:

Типов бил еден момент маж (кога ја удрил) и после мораше да се посере со маратонско плачење по телефони.

Браво бе, кога ја удрил бил маж а...?
Значи кога ќе удриш жена си МАЖ, овие другиве што не тепаат жени се СЛАБАЦИ?

Изменето од Lithium - 03.Јуни.2009 во 17:55
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
nali5555 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2009
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nali5555 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 19:38
ovoj zabegal cisto kakava e taa ljubov za 2 nedeli????nezdrava rabota ama stom udril samari ne treba nikogas da mu oprosti,ama taa mu se vratila da ja dotepa nekoj den!!!!!!!!!

Кон врв
Hyperborean Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2009
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hyperborean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 22:37
Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Маж е човек што може да си дозволи да удри, дете како типов мава од страв и потоа плаче по вжештени гасовити топки на небото.
Кон врв
shopaholica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јуни.2009
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shopaholica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2009 во 00:35
CISTI GLUPOSTI !!!
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2009 во 13:56
Originally posted by Hyperborean Hyperborean напиша:

Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Маж е човек што може да си дозволи да удри, дете како типов мава од страв и потоа плаче по вжештени гасовити топки на небото.

Mnoggu fer be ti, pa so ne ja stolcis od kjotek maz si ili so si... Of mori majko tipicno patrijarhalno vospituvanje....изненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2009 во 15:11
ко оваа да е единствена врска на светов , сите се тука за терање сеир, ко на никој друг да му се нема случено вакво нешто намигнување
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.