|
Кој ќе ни биде претседател? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Автор | |
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesno...repriza na duelot na mtv1...pred toa muzika...segde ima film i plateni politicki reklami...sto li pravat vecerva..
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на А1 водителот е на дуел со Фрчко...Хорхе пак не го пуштиле
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го оправдувам неизлегувањето на ТВ дуел. Ако не за друго, малку да погледавме сеир како од интелектуалци и експерти се станува јатрви.
И сметам дека ова малку е вон темата. Јас зборувам за кандидат за претседател каков не ни се бендисува или бендисува. Малку се претера со ветување, како да се подзаборавија кои се ингеренциите на претседателот. Професор Иванов дефинитивно не е оратор, не зборува со 100 на саат. Јас која зборувам со 200 на саат ја бендисувам неговата смиреност, сталоженост и искрено многу ми смета кога луѓето исмеваат некоја маана (во овој случај малото подзастанување во говорот) Можеби некој ќе се насмее на споредбата ама еден од најсаканите претседатели на Америка беше инвалид а не беше помалку способен од другите. |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа всушност му е и најголемиот хендикеп на Иванов... Нехаризматичнот... Сепак мислам дека побитно е што носи во главата одколку харизмата... Сведоци сме дека и премиери и претседатели на поголеми држави изгледат многу лошо пред камера а сепак се добри политичари... Значи уште еднаш не бираме манекен и оратор ( таков имавме до сега) туку претседател... ОФ ТОПИК... мамамд Многу ми се ДОПАЃА зборот БЕНДИСУВА иако појма немам од каде носи корени, ние во Струмица велиме АРЕСА , Скопски жаргоне е СВИЃА а литературно е ДОПАЃА иако мислам дека и БЕНДИСУВА може да се користи во литературниот... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никој не бара манекен ама овој Ѓорге мене баш на тоа ми личи
се појавува само во платени политички програми,нашминкан,среден,со предходно научен текст каде е тука она што го носи во главата...она што ќе го каже сам,без напишано ливче или суфлер (да не се разбереме погрешно не алудирам на говорна мана нити на било каква друга мана) каде е неговиот план каде се ставовите каде е цврстата тупаница и не го споредувајте со Борис знаеме сите како се однесуваа кон Борис додека тој беше председател СДСМ го нарекуваа Граѓанинот Борис а ВМРО кажа дека Борис е нивната најголема грешка |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека е погрешно врз основа на кампања да се вадат заклучоци... Зад Иванов стојат 15 години професорска и научна работа... Ако те интересира ќе ѕирнеш и ќе се запознаеш... Некој луѓе едноставно знаат да работат а незнаат да се рекламират...и тоа искрено не го сметам како голем хендикеп... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
времето ќе покаже дали си во право...дај боже да си...еднаш да се тргнеме и ние од тапкањево во место...јас искрено во никој до сега не видов таква желба и способност(бар не ја покажаа способноста јавно,освен способноста за навреди)
мислам дека сме заглибиле длабоко и веќе ни нема назад дај Боже да грешам 20 години не сме мрднале од мртва точка многу ветувања,малку остварувања |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас пак ќе повторам, за Фрчковски можеме да зборуваме бидејки имаме со што да споредиме. Иванов е нов на политичката сцена.
Ако биде избран верувам во рамките на ингеренциите дека ќе си ги врши работите. Добро би било да почувствуваме малку соработка претседател-влада. Смачено ни е на сите да гледаме секојдневни кавги кои с еодразуваат на целокупното политичко живеење во Македонија како и фрлање во втор план на меѓународната афирмација на Македонија. Токму заради ова сум можеби малку повеќе наклонета кон победата на проф. Иванов иако остапувам од моите првични ставови против концентрација на целата власт во една партија (нашето познато едноумие). |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека неможе да стане збор за едноумие...
Бидејки ако така се гледа и сега имаме едноумие , ВМРО има повеќе од 61 пратеник што само по себе е едноумие... Претседателот единствено што правеше беше одолговлечување на владините одлуки, повеќе ингеренции нема... Освен тоа мислам дека Иванов е изградена личност и ќе биде оставен самостојно да си ја извршува својот дел од работата... |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да му дадеме прилика кога тој уште не избран за претседател бега од самиот себе. Самиот од себе се срами и да се соочи со електоратот. Тоа го прави сега. А, не дај боже да стане претседател тогаш ни со интерпол и Скотланд Јард нема да го најдат. Затоа се и критиките врз него. Самиот си ги порачува. А, верувам ако инаку постапуваше дека никој немаше ни збор настрана да кажеше за него. Изменето од orlov - 03.Април.2009 во 22:41 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека претседателскиот кандидат Ѓорги Иванов се одлучи за малку поинаква кампања, односно за директни средби со граѓаните, пракса која мене малку ми се бендиса.
Ги гледам растрчани, раздвижени оние господана и дамине кои седеа во удобните фотеличи во климатизираните простории растрчани, се поздравуваат со народот. Стојат со саати на нозе, лицата укочени од насмевки. Искрено уживав некна во нашата општина кога ги гледав како се поместуваат од една нога на друга, опнати на штикли од 15 см (пратеничкине и министеркине) мислиш вените во момент ќе им пукнат. Убав пример за понатамошни избори. |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е се во ред. Но, сепак требаше да се соочи со против кандидатот. Не ради против кандидатот колку поради удостојување на оној дел од електоратот кои не можеа да се сретнат со него.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha gotovo veke GORGE ni stana pretsedatel!!! Napred VMRO-DPMNE!!!
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PADA VLADA !
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |