|
ХРИСТИЈАНСКО РОДОЉУБИЕ??? |
Внеси реплика | страница <1 789 |
Автор | |
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кога теолозите од тоа време го прашаа ИСУС: А кој е мојот ближен? Што им одговори Тој? Прекрасен е Царот на Љубовта! Сите луѓе се нашите ближни побратими и посестрини а оние кои не му се противат на ОТЕЦОТ на ЖИВОТОТ, се посебно браќа и сестри! |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova veke .......me bendisuva..... |
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БОГУ ФАЛА и СЛАВА! Нека сеопфатниот МИР и ЉУБОВ ги додирне срцата на сиот човечки род! АМИН Изменето од spiros - 23.Август.2008 во 16:02 |
|
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
melhisedek
Сениор Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 225 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najposle malku ljubov!!!!!!!!!
|
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шалом Мелхиседек! Јас пред година и некој месец, се најдов во едно собрание во кои сите до еден му се молеа на БОГА=АЛЛАХ и никој од ними не кодошеше против Крвта Христова и Неговиот крст! Стотици луѓе беа внатре! Сите до еден браќа и сестри! На почетокот ми беше малку чудно кога повикаа “ О Аллах ...“ ! Јас бев воодушевен и несакав да го напуштам собранието, ама женами постојано ми даваше знаци дека претерав и дека веќе е време да одиме. Навистина, кој се жени ќе мора да гледа на жената да и угодува! После некој ден, мојот син се спријатели со еден брат - црн африканец - а тој беше од мојот 8 годишен син воодушевен. Тој во името Господово изрече благослов за син ми и рече : “ Гледај како Благословот во неговиот живот ќе се исполнува“. И навистина! Како што рече, така и стана. поздрав до сите а посебно благодарност до мојот сакан рабани! |
|
|
Внеси реплика | страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |