|
Вицеви за животни |
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"За љубовта е потребно трпение", и рекол пајакот на стоногалката и и ги раширил првиот пар нозе.
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две овци и едната и вели на другата:
- Кај си бееее? A другата и одговара: - Еве мееее. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биле си еден пајак и еден слон.
Слонот: - каде си пајаку? Пајакот: - не те слушам немам мрежа |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му дошло покана на лавот за у војска a овоj:
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот комарец се враќа дома после првиот, пробен лет.
- Како беше сине? - го прашува мајка му. - Фантастично мамо! Сите ми ракоплескаа. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е тоа мало црвено, по малку бело?
- Мравка со нога во гипс. Изменето од емил - 05.Јануари.2011 во 05:37 |
|
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ima tema za boki 13,shto duplirate??
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edna stonogalka se zali na druga stonogalka: -Denes ne mi e denot, kako da sum stanala so levite noze ... |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се гледало магарето во огледало.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги собрал лавот животните на највисоката карпа и им рекол: - Кој ќе скокне од оваа карпа ќе биде крал еден ден и ќе му дозволам да спие со кралицата лавица... и седат така на сонцето половина час, час, поминуваат неколку часа никој не мрднува и по некое трессссссс паѓа мечокот... и по пет минути станува се чисти и вика: - Ти лаву спремај ја лавицата, а тебе зајко мамето ќе ти го е*. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си седеле лавот и бикот на шанк и си пиеле пиво. По некое време на лавот му ѕвони мобилниот: - Ајде прибирај се дома, да не доаѓам ја таму, јасно? - Еве одма доаѓам драга. - Е, лаве, мене така да ме вика жена ми коа сум во кафана, не би поминало тоа туку така, ја би останал со другарите да пијам до сабајле. - Те разбирам ја тебе пријателу мој, ама твојата жена е крава, а мојата лавица |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто зајакот кога трча ги мрда ушите??? - Менува брзини |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се враќа глушецот дома во дупката и ја затекнува жена си во кревет со лилјак:
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се расправаат дечко и девојка мајмуни и девојката му вика: - Mрш бре вошкар еден! А на тоа овој и одговара: - На кого ма ти вошкар, од чии вошки се здебели толку? |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |