![]() |
|
Статусот на жената во Кyранот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 38> |
Автор | ||
HILAFET_CH ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
|
Hahahahahahaa kako i obicno ja svrtevte diskusijata na druga tema za da mozete da se izduvate pa ubavo e toa no edno e vistina deka za Muta brakot vi navedov i ajeti koi korespondiraat so istiot i nikoj ne se najde da odgovori na prasanjeto namesto toa se fativte za depilacija i za zabi koi ziveele vo 10 metarska bara hahahaha ovaa vece preodja vo visa diplomatija..
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
![]() |
||
ivan_grozni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
|
e pa tokmu za toa zboruvam sekogas .... stom ne odgovara temata za koja se diskutira , stom ne se vo prilog nitu faktite nitu napisanite postovi , ili se menuva temata ili se pocnuva so toa deka nekoj nekogo se obiduva da navredi .....
|
||
![]() |
||
ivan_grozni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
|
eve , nesto ce prasam no siguren sum deka ce dobijam odgovor ili vo vid na navreda ili razgovorot ce se zavrti vo sosema druga nasoka ..... na primer , bi sakal nekoj od cenetite forumdzii da mi kaze dali e vistina deka spored k*r'anot e grev da se odbie covek koj dosol na vrata za da pobara nesto .... dali e grev da se odbie ili e sebap da se pomogne ..... i zosto okolu svoite kuci gradat zidini po nekolku metri visocina .... poradi koi pricini .... grev ili sebap ? ....
|
||
![]() |
||
mudzahid ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
|
А на која тема го постави прашањето ![]() |
||
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
||
![]() |
||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
|
Na ovaa tema mudzahid navedov ajeti koi se vo direktna vrska so Muta brakot. |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
![]() |
||
|
eve |
||
Give me your secrets
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Во овој контекст, кога сме кај одбивањето и гревот, јас би се надоврзала со следниов Хадис бр.295 (бидејќи темата е сепак Статусот на жената во к*ранот па да не забегаме) Имено, Хадисов вели “Жену, која без оправдана разлога одбије мужа кад је позове у постељу-због чега он заночи љут на њу-прокљиначе мелеки све до зоре“ Значи, она е должна да хмммм...не одбие..... кои се тие оправдани причини? Ако истите не се видливи-незначи дека ги нема, нели? Или пак, едноставно, може ли некогаш да се нема желба? Или од жената се очекува во секое време да биде навиена за исполнување на сексуалните барања на мажот? ![]() П.С.Како и обично, не ми беше одговорено на културно поставеното прашање за Мута бракот. П.П.С. За депилацијата од погоре, Мистер икс и компанија-сте слушнале ли за Бразилска депилација? Епа тоа е тој тренд кој доаѓа од Бразил, а не од к*ранот ![]() Изменето од maria_magdalena - 11.Април.2008 во 17:11 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
|
ma neee ... povtorno nekoi siitski izmislici .....
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Мислиш?
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
|
garant .... i patem kazano , nikov mi kazaa deka mi prilega ...mislis ?
|
||
![]() |
||
|
Dali zboruvavme za zensko obrezuvanje t.e odstranuvanje na del od genitaliite????
Изменето од Templarius - 11.Април.2008 во 17:18 |
||
Give me your secrets
||
![]() |
||
|
e da ... na toa mislev samo nikako ne mi idese uglava deka postoi i nesto takvo ... tradicionalno i " kulturno " .....
|
||
![]() |
||
|
Pa se nadevam deka nekoj od muslimanite ce odgovori ili......mozebi ne??????
|
||
Give me your secrets
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |