|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 878879880881882 1024> |
Автор | ||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala, mesecinke...
nazdravje neka ti e |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала и на тебе
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uf, sega me pogodi... daj edno |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aman be ne me smej ti nadevaj se kolku sakas ama dzabe ti e |
||
|
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Земи си ,ќе донесам уште |
||
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama sam ne se pie...
Pravis drustvo? |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Джабе е друг патНема да ти ja дадем.Мал си за неja.Ориентираj се кон други жени на твоjата возраст. Изменето од емил - 09.Ноември.2009 во 20:48 |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може ли и jас да доjдам?
|
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аха |
||
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не прашувај |
||
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti ne mi ja davas fakt e deka JAS ne ti ja davam lele kolku me nasmea kolku dobar VIC |
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
halllloooooooo |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Калипсо, никогаш не сум пил досега "Козел",али сум слушнал ке е од наjдобрите чешки пива.Благодарам за частенето.
|
||
Внеси реплика | страница <1 878879880881882 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |