![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 300> |
Автор | |
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vo momentov mi se ebaaaaaaaaa
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
во моментов сакам на една особа да и се изнадерам и вратот да и го свиткам
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
mene taka mi beshe pred den-dva...a sega sakam da slusham muzika
|
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
е добра идеја ке пуштам музика да не се слуша колку се дерам
|
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
se nadam ti projde inaku koj ke ti kupuva cigari u zatvor
|
|
![]() |
|
ти ке ми носиш цигари а другите нешто благо така ги смирувам нервите
|
|
![]() |
|
Abe nema gajle samo ne ke mozam redovno. Ej .a ti sea aj zemi nesto slatkicko smirise
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pa ti epten si bila iznervirana
|
|
![]() |
|
dosadno mi e mi se igra nekoja igrica ama neznam koja
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
koga ke smislish koja,kazi ja i vamu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
igra na asocijacija-sto e toa plavo i pliva po voda?
Изменето од mikus - 11.Јули.2006 во 00:51 |
|
![]() |
|
mi se spie
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
e? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |