|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 8586878889 240> |
Автор | |
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Синчето црв го прашува својот татко црв:
- Тато, би можеле ли ние да живееме во јаболко? - Би можеле, сине. - А би можеле ли да живееме во круша? - Нормално дека би можеле, а зошто толку ме прашуваш? - Па, зошто тогаш, тато бе, ние живееме во гомна? - Затоа што, сине, таква ни е државата. Изменето од zenmaster - 09.Јуни.2008 во 00:26 |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U kupeu majka, cerka, Srbin i Siptar.
Voz udje u tunel i cuje se jedan poljubac i jedan samar. Sta ko misli? - Siptar: '' Mamu mu j...., ovaj poljubio devojku a ja dobio samar '' - Majka: '' Neki od ovih gadova poljubio moju devojcicu a ona mu opalila sljagu '' - Cerka: '' Eto ti ga... pored mene zive neki od ovih poljubi kevu! Pa kud ide ovaj svet - ja mu sigurno ne bi opalila samar '' - Srbin: '' Kad ce opet tunel da se cmoknem u ruku i opalim Siptara! '' |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар е.... |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
citaj go ovoj brat
Dobio siptar nagradno letovanje preko firme (gradska cistoca), i posle letovanja pitaju ga kolege siptari: O koljeg,kako ti bilo na pljaza? On odgovara :Biljo mi mnogo dobro,ma sam pljivo, ma sam se sunco, ma sam izgubio djemper i mi ga je zao. U narednom periodu dobije on opet besplatno letovanje kao najbolji radnik u firmi i kada se vratio opet ga pitaju kolege: O koljeg, ma kako ti biljo na plaza? A on kaze: Ma mi biljo mnogo dobro.Ma sam pljivo,ma sam se sunco, ma sam naso djemper. Pa dobro bre kako si naso' djemper posle godinu dana? ...Dodjem ja na plaza, skinem kaput , skinem sako, skinem kosulja, skinem podkosulja... ...kad ono mi ga djemper. |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!! |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kad Siptar pere ruke, pre ili posle pisanja?
- Za veme pisanja. Zasto Siptari tako smrde? - Da bi ih i slepci mrzeli. Kako se zove Siptar sa po ovcom ispod obe miske? - Makro. p.s na site pocituvani sogragani-Albanci "odpozadi" im se izvinuvam i sakam da im poracam da ne se lutat..Sepak internetot e javen medium a jas imam pravo na sloboda na razmisluvanje,govor i pisuvanje..A bidejki nasite dragi Albanci tolku mnogu ja sakaat Amerika,i sekogas go prcat nivnoto zname ,namesto Makedonskoto..togas ke im poracam...nema ljutish...SE POVIKUVAM NA PRVIOT AMANDMAN Изменето од Makijaveli - 11.Јуни.2008 во 19:18 |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од moira - 11.Јуни.2008 во 20:58 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slikar sjedi na plaži i slika zalazak sunca. Prilaze mu Mujo i Fata, koji su bili na odmoru i gledaju kako slikar slaže boje. Tek će Mujo:
- Vidiš, bona kako čo'ek mora da se muči kad nema fotoaparat. |
|
grunge_girl
Нов член Регистриран: 25.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Aj dopolni go imeto na poznatiot ruski pisatel Aleksandar Sergevi4........- mu veli u4itelkata na trpe
- Fuskin profesorke- veli trp4e - Sedi kec.. - Aj u fisku maj4inu!!! |
|
all this pain is an ilusion....
|
|
moon_girl
Нов член Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Марко сакал да купи велосипед, но му недостигале 100 денари. Тој долго мислел како да постигне неговите родители да му ги дадат потребните пари. По долго размислување му текнало. Еднаш додека тој бил сам со мајка му и рекол дека ако му даде 100 денари ќе и каже што и рекол татко му на сосетката Мица кога таа не била дома. Мајката станала сериозна, седнала до него, му ги дала парите и го прашала:
- Што и рече татко ти на Мица? Марко и одговорил: - И рече: Мицо затворете го прозорецот, има промаја! |
|
The moon and the sun have fall in love.
|
|
moon_girl
Нов член Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јапонски хороскоп:
Работа: За 10 часа ќе станете милионер. Љубов: За 11 часа ќе ја најдете љубовта на вашиот живот. Здравје: За 12 часа ќе умрете од мозочен удар. |
|
The moon and the sun have fall in love.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pita Perica mamu:
Mama, mama, da li limun ima kljun? Nema sine. A joj, znači da sam iscjedio kanarinca. |
|
Внеси реплика | страница <1 8586878889 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |