|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика | страница <1 8384858687 115> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam mesi prijatele deka ne si cital bash moja poezija
no ne smeta iMa tamu eden stih i toj veli vaka SE‘ STO IMA KRAJ IMA I SJAJ Изменето од anakin - 11.Јули.2011 во 21:07 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku
selokupnosta e sodrzana vo edna druga misla SMISLATA ZA ZIVOTOT E COVEK DA NE UMRE SAM, NEGO OKRUZEN SO MNOGU SVOI MILI, PRIJATELI I POZNATI na KOI IM ZNACEL VO ZIVOTOT i go sakale . ako uspee vo toa, zivotot mu imal smisla Изменето од anakin - 11.Јули.2011 во 21:12 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj se izligavi ., mesi te dade ligavche da se izbrishesh ., malku mu se podlizurna ., ., i dobro e., vreme eda se vratish na tvojata poezija ., zsh ako mislish deka si dojden na svetov samo da ja prodolzhish vrstata chovekova ., teshko i gorko na nea so takvi kako tebe.,
smislata na zhivotot e mnogu pogolema otkolku tezhinata na tvoeto telo pochna i so lazhgi da se sluzhish., i podmituvanja., e sega e kraj., na diskusijata ., jas koga ke ti kazham., taka ima i da igrash |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj se izligavi ., mesi te dade ligavche da se izbrishesh ., malku mu se podlizurna ., ., i dobro e., vreme eda se vratish na tvojata poezija ., zsh ako mislish deka si dojden na svetov samo da ja prodolzhish vrstata chovekova ., teshko i gorko na nea so takvi kako tebe.,
smislata na zhivotot e mnogu pogolema otkolku tezhinata na tvoeto telo pochna i so lazhgi da se sluzhish., i podmituvanja., e sega e kraj., na diskusijata ., jas koga ke ti kazham., taka ima i da igrash |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mentalna sipka so zakriveni kraevi
tolku ni zabega sto pocna da pusta komentari stereo aj kazi mi vo mikrofon Изменето од anakin - 12.Јули.2011 во 00:29 |
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas JODA., izjavuvam deka i pokraj seto uchenie shto mu go predadov ovoj., totalka zabega ., i zvanichno se odrekuvam od nego., za ovoa vreme ama bash nishto ne nauchi., aj prodolzhi da igrash ., taka ti nareduvam
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne e papeticno bilo bi smeshno pajserce
|
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega pochna i da plachesh., samo malku ke otsastvuvam ., dodeka me nema., nemoj sluchajno da ne se javish ., sho da ti pravam sam si ja kroish sudbinata ., i prodolzhi da igrash kako ti nareduvam
|
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smislata e da ne pagash na provokacii...pa duri i na forum....
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednostavno podrazbirapredizvik da se sozreva., predizvik semeto da go dostigne svojot najvisok vrv na izrazuvanje., da iznikne nagore vo iljadnici cvekinja i da go ispushti mirisot shto bil skrien vnatre vo nego
|
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo mi se prichini deka toj miris malku stanal neprijaten bash za mirisanje....no moze samo mene taka mi izgledaloinaku ubavi se predizvicite no zavisi od kogo .....koga se dostojni da odvoime vreme za niv da no za nekoi ....ne vredi...da se true dushata so neubavi aromi
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zhivotot e ko maskenbal., vo normalni uslovi maskite se vistinski mirizbata isto taka., ., no so povlekuvanje na samo i eden chekor nanazad ., so radost te prechekuva provalija polna so smrdliva voda ., koja im dava gorchliv miris na cvekinjata., pochitta se zasluzhuva ne se dobiva na tacna . i ne e orhideja.............
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...smisolot e i da go...skibnesh ...od niv!....neli? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smisla skidanje od jajca
jbt kakvi se neobicni smisli smisluvame |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 8384858687 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |