IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8182838485 240>
Автор
Порака
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:19
Vozili se Rus, Amerikanac i Bosanac i nasucu se oni na pusti otok, i njih uhvate divlje Amazonke. Ka u oni njima: - “Na ovaj otok smiju samo ene, pa se odlucite ili ce te da vam odre emo pimpek ili da vas ubijemo.” I oni odmah ka u re i pimpek. Prvi udu Rus i nakon 5 sekundi on izade sav krvav, potom ude Amerikanac i dere se on ko konj i izade on nakon 20 sekundi sav krvav i potom ude Bosanac i upita: - “A za to je Rus bio brzo gotov, a Amerikanac se onako derao?” Amazonke ka u: - “Mi ovdje pimpek re emo po zanatu, Rus je bio mesar pa smo mu ga samo odrezali satarom, a Amerikanac je bio drvosjeca pa smo mu ga odpilili.” Bosanac se nasmije a pitaju ovi njega: - “Za to se ti smije ?” - “Meni ce te ga morati lizati dok se ne otopi.”

I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:25
Srusio se u Sarajevu helikopter na groblje… Drugi dan pise u Dnevnom Avazu: “Do sad pronadjeno 157 mrtvih…”

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:30
Zasto treba uvesti alkohol na poslu? 1. Radnici ce sigurno dolaziti na posao. 2. Smanjuje stres. 3. Vodi ka iskrenijim komunikacijama. 4. Smanjuje izostanke s posla posto mozes doci na posao i mamuran. 5. Smanjuje prigovore o niskim platama. 6. Od radnika ce te cuti sta oni misle, a ne sta sefovi hoce da cuju. 7. Smanjuje troskove grijanja zimi. 8. Povecava zadovoljsto poslom, posto iako imas los posao, ni briga te nije. 9. Smanjuje godisnje odmore, posto ljudi jedva cekaju da se vrate na posao. 11. Radne kolege ti odjednom izgledaju ljepse. 12. Hrana u kantini je ukusnija. 13. Pijani sefovi lakse daju povisice. 14. Pregovori o platama su unosniji. 15. Ako prnes na sastanku, nece te bit’ sramota.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:34
- Kako se na Madjarskom kaze pcela? - Seremed. - A Trut? - Jebe seremed.

Кон врв
zmejko_zmejko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2008
Локација: Djibouti
Поени: 242
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 10:57
posle padot na helikopter vo bosna , e pronaodjaat crnata kutija .... posle preslusuvanje na istata , posledno sto se slusa e: daj mujo iskluci go ventilatorot , me utepa promaja :
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 11:03
Što je to cijev?

Šipka kroz koju je provučena rupa.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 11:56
U jednom gradu policija uhvatila sve prostitutke, i kako nije bilo dovoljno mjesta u postaji, stavilo ih u kojonu ispred ulaza. Prolazi baba i pita jednu curu iz kolone šta se događa. Ona će na to "Hm, ... ovaj, dijele se naranče." I stane baka u red. Kad je došla na red, inspektor, sav zgrožen pita: "Gospođo, zar i vi?", a ona će "Je, je, sinko, ja skinem zube pa cuclam!"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 12:00
Mujin tečaj engleskog:

Mnogo sam se sekirao - I AXED MY SELF VERY MUCH.
Pričam sam sa sobom - I'M TALKING ALONE WITH THE ROOM.
Računaj na mene - CALCULATE ON ME.
Čekanje u redu za hljeb - WAITING ALL RIGHT FOR BREAD.
Ko te šljivi - WHO PLUMS YOU.
Ko te šiša - WHO CUTS YOUR HAIR.
Nosi se - CARRY YOURSELF.
Tekuća pitanja - LIQUID QUESTIONS.
Od malih nogu - SINCE THE LITTLE LEGS.
Malo prije - SMALL BEFORE.
More bre - SEA, BROTHER.
Voditi računa - TO LEAD THE BILL.
Samoubica - ONLY KILLER
Napet sam - I'M ON FIVE.
Hajde da igramo karte - LET'S PLAY TICKETS.
Dijelim vaše mišljenje - I DIVIDE YOUR OPINION.
On je svjetla točka - HE IS A BRIGHT FULL STOP.
Spetljao se s njom - HE LOOPED HIMSELF WITH HER.
Želim se nasloniti na tebe - I WISH TO ELEPHANT ON YOU.
Šta ti pada na pamet - WHAT IS FALLING ON YOUR BRAIN.
Pucali smo od smijeha - WE WERE SHOOTING FROM LAUGHTER.
Pijan je ko majka - HE IS DRUNK AS A MOTHER.
On je velika marka - HE IS A BIG STAMP.
Iz čista mira - OUT OF CLEAN PEACE.
Fotokopije - FOTO-WHO-DRINKS.
Upala mišića - THE INFALL OF A LITTLE MOUSE.
Supruga - ARE-RAILWAY.
Blago tebi - TREASURE TO YOU.
Veni, vidi, vici - FADE, SEE, JOKES.
Sve što je izgubljeno, može se povratiti - EVERYTHING THAT IS LOST CAN BE THROWN UP.
Pop-pjevač - PRIEST-SINGER.
Sve je gore i gore - EVERYTHING IS UP AND UP.
Sranje kroz gusto granje - sh*tTING THROUGH A DENSE BUSH.
Sarajevo - SARA IS AN OX.
Dedinje - HE BELONGS TO GRANDFATHER
Mali Lošinj - LITTLE BAD CITY.
Skoplje - CASTRATION CITY.
Neda Ukraden - NO YES STOLEN.
Ružica Sokić - LITTLE ROSE LITTLE JUICE.
Slobodan Milošević - FREEMAN GENTLEf**k.
Alija Izetbegović - BUT I AND BROTHER-IN-LAW ESCAPE.
Mirjana - PEACE I ON.
Tugomir - SADPEACER.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 12:06
Ko su bili najveći čarobnjaci Hitlerovog doba ?
Jevreji !
Zašto ?
Uđu na vrata a izađu na dimnjak !!

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 00:07
газење%20од%20смеење пази го овој
влага човек во продавница
-колку е кило леб?
-2о денари
-а трошките?
-без пари
-епа ај натроши ми 2 кила трошки
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 00:22
Odi covek na gatac da mu pretskaze idnina i gatcot mu vika deka ke bide odgovoren za smrtta na milioni lugje i covekot deprimiran ispagja od "kancelarijata"  pominuva niz parkot i vo ezerceto sto se naogja vo parkot gleda malo dete kako se davi i resava barem eden covek da spasi kolku da si ja iscisti sovesta , go vadi maliot od vodata i dotrcuva majakta na deteto cela uspanicena i mu vika na maliot : pa dobro Adolfe sine pazi malku majka ke se udavis .
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 20:24
Isprobavaju Japanci novog robota jebača, pa rešili da ga testiraju na Francuskinji, Engleskinji i Ciganki.
Prva udje Engleskinja, prodje prvi sat, nema je. Prodje drugi, treći, nema je, kada eto izlazi ona sva raštimovana.
Druga udje Francuskinja, prodje prvi sat, drugi, treci, peti, sedmi, kada eto nje, sva rasčupana i razvaljena..

Došao red na Ciganku, udje ona i prodje jedan, tri pet, sedam, deset , nema je.
Japanci čekaju, ne znaju sta se dešava, dobar im ovaj robot.Prodje dan jedan, kada eto ti robota izlazi i beži, a za njim Ciganka:
-Jebem te u dupe plekano , imaš baterije za bežanje, a nemaš za jebanje!!!!!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 20:26
Prodaju mozak Njemac, Japanac i Srbin.
Kaže Njemac moj mozak je 200 eura, pitaju ga ljudi što toliko, kaze Njemac ja sam top menadžer u Njemačkoj i mozak će mi valjati jos barem 10 godina.
Kaže Japanac moj je 300 eura, zašto, ja sam najbolji arhitekta u Japanu i biće mi mozak jos 10 godina najbolji.
Kaže Srbin moj je 2000 eura, pitaju ga ljudi zašto? NIJE KORIŠTEN
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 20:27
Muskarci su kao enciklopedija: debeli, dosadni i misle da sve znaju!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8182838485 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,782 секунди.